Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 08-08-06, 06:52 PM   #826
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
想買部DC黎玩, 新手有咩好介紹?
價錢預係二三千左右, 最好係叉一次有排用果d

邊到有資料睇?

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-06, 07:15 PM   #827
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Strider
可能冇開長時間曝光
試過...1.3sec就已經太光了...
是自己問題?
引用:
作者: 紫亞
想買部DC黎玩, 新手有咩好介紹?
價錢預係二三千左右, 最好係叉一次有排用果d

邊到有資料睇?
f30!f30!f30!!
拍了幾天還是3格電...
(大約拍了2,3百張吧)
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-06, 07:27 PM   #828
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
你要的答案已經在33頁或之前@@\

>>紫亞

光大不想這麼光?-EV試試

F30啊..不閃燈..可以抓拍超過600張的說...\@@/

舊 08-08-06, 08:29 PM   #829
一小英口

評測

iso 800, 1600同3200差咁遠既 (我真係對相機乜都唔識

舊 08-08-06, 08:43 PM   #830
z_plus
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
光熱斗兄張夜景是落了一段樓梯往下個纜車站個位拍的吧?

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-06, 09:43 PM   #831
光熱斗
IE3.0 <3

引用:
評測

iso 800, 1600同3200差咁遠既 (我真係對相機乜都唔識
個人覺得係每單位中有幾多個感光??
引用:
作者: z_plus
光熱斗兄張夜景是落了一段樓梯往下個纜車站個位拍的吧?
不不~
那個商場頂(不是最高那個)
舊 08-09-06, 01:27 AM   #832
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 光熱斗
試過...1.3sec就已經太光了...
是自己問題?

f30!f30!f30!!
拍了幾天還是3格電...
(大約拍了2,3百張吧)
我拍了兩星期了
雖然冇話怒影
但係日日拎住出街, 影相之餘又睇相又刪相
已經...少了一格電

舊 08-09-06, 07:42 AM   #833
一小英口

引用:
我拍了兩星期了
雖然冇話怒影
但係日日拎住出街, 影相之餘又睇相又刪相
已經...少了一格電
兩個星期先用一格電.....

舊 08-09-06, 04:10 PM   #834
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
FUJI 2GB xD
http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ac...8/08/4383.html

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-06, 05:34 PM   #835
一小英口

F30做緊幾錢 搵唔到

舊 08-09-06, 05:41 PM   #836
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
F30做緊幾錢 搵唔到
我只可以答你我兩個禮拜前係2980連1G咭, 機袋, 同保護貼

DC肥花

舊 08-09-06, 05:42 PM   #837
一小英口

引用:
我只可以答你我兩個禮拜前係2980連1G咭, 機袋, 同保護貼

DC肥花
我係肥花度都見唔到
咁應該個價錢都唔會差好遠

舊 08-09-06, 06:34 PM   #838
KTN
~♡

據聞有地方做28XX連1G H卡

想要平...你唯一可以做只有掃街...

由先達那邊街頭...一直掃到街尾/

我部F11+1G H快卡相宜價是這樣得回來/\

提示..街頭一般平過街尾..但有時都好鬼...

上次部F11例外..調轉...街尾抵過街頭...鬼...

當然你有牙力..個價同贈品可以更多..這就看人了...

有次買東西..一盒仔一個大袋走...拿了8+贈品..但那次我是賠人去/\

舊 08-09-06, 07:27 PM   #839
一小英口

引用:
作者: KTN
據聞有地方做28XX連1G H卡

想要平...你唯一可以做只有掃街...

由先達那邊街頭...一直掃到街尾/

我部F11+1G H快卡相宜價是這樣得回來/\

提示..街頭一般平過街尾..但有時都好鬼...

上次部F11例外..調轉...街尾抵過街頭...鬼...

當然你有牙力..個價同贈品可以更多..這就看人了...

有次買東西..一盒仔一個大袋走...拿了8+贈品..但那次我是賠人去/\
掃街唔係問題... 最弊係冇牙力
係唔係行人專用區果條街??

舊 08-09-06, 08:13 PM   #840
KTN
~♡

對啊~由行人專區開始掃幾大惡勢力../\

人窮愛掃街..富人愛直接看醫生...

我都無牙力...我掃完..那間最抵..機+快卡..就去了...

舊 08-09-06, 08:17 PM   #841
一小英口

引用:
對啊~由行人專區開始掃幾大惡勢力../\

人窮愛掃街..富人愛直接看醫生...

我都無牙力...我掃完..那間最抵..機+快卡..就去了...
看醫生....

舊 08-09-06, 10:12 PM   #842
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: Hayami
有得落per order了....
但好貴.....
唔急就年尾先吧

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-06, 12:56 AM   #843
Strider
初段

引用:
看醫生....
睇黎紫亞兄都好快o係度出個醫生post了
期待

某光字頭板友, 你既醫生post呢??

舊 08-10-06, 07:28 AM   #844
一小英口

引用:
期待

話就話去看醫生...
都要睇下醫生收幾錢\

舊 08-10-06, 02:04 PM   #845
光熱斗
IE3.0 <3

引用:
期待

我也要 ??
(<============作文肥佬的人)
舊 08-11-06, 05:01 PM   #846
一小英口

今日掃街... 淨睇冇問
得一間百老匯見到....3190..
邊度先平....

舊 08-11-06, 06:18 PM   #847
KTN
~♡

間間都要入去問一次..//

不要看...只要問...\\

無人答到你那間平...不同人問有不同答案..

我記得雷仔係無富士機賣..其他我不清楚..

要做便宜精...就一定要付出...才會有收穫

舊 08-11-06, 06:30 PM   #848
一小英口

引用:

多謝指點

舊 08-11-06, 06:54 PM   #849
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:

還要扮到很想買的樣子.....//
之前做定功課...set定心中底價....及套出其底價.....\\

要反捉sales的心態,才能做便宜精....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-06, 07:19 PM   #850
KTN
~♡

對啊~個樣同問都要係做足功課...

不要水魚頭行入去/\尤其網上多報價人..

心中早已經有一個合理指標...全條街....

總有一間有個相近合理價錢,就算無口才講數..

最少也有間中心水價~那樣不精也不會被笨..

F30+富記1G Type H快卡,一般都連張貼貼..無..問一問都一定送..

而其他贈品都係比對下多間舖出入...能否便宜精更多..

好老實都係看人...贈品...個人偏愛不要..找到合理價就會出手...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
天音館---CD專門店 KIM Neo Music UNIVERSE 1825 10-26-15 09:06 PM
[FC]Club Dydo FC Character Gift neo2046 電視遊戲討論版 4 05-05-04 01:44 PM
真.三国無双三 (猛將伝) 討論區 4 (P.1 攻略情報,全lv10入手) neo2046 攻略及心得交流區 344 04-15-04 05:13 AM
Robots or figures as Valentine's gift 小公主 Susan 收藏品討論版 104 02-15-04 08:45 AM

現在的時間是 05:32 PM

手機版 | APP版