Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 07-31-06, 01:10 AM   #751
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
最近標準配置
F30b

舊 07-31-06, 01:28 AM   #752
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 光熱斗
p.s.
有可能零度以下用.有沒有甚麼要特別注意?
太古城個冰展?
小心D喔老友......

引用:
作者: Strider
都係從KTN兄處惹來的禍...
你看你幹的壞事不是跟お兄ちゃん一樣嗎?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-06, 12:27 PM   #753
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 奸詐餅
太古城個冰展?
小心D喔老友......
此話何解?
不過唔係,係更嚴重,
出國用
引用:
剛入了富士F30
$2980連1G XD CARD, 保護貼同機套
正片MODE, 高ISO

可以諗諗佢

都係從KTN兄處惹來的禍...
xD 卡...
有冇用MSD or SD/mini SD的?(因為有呢2張ms)
謝謝@v@~
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-06, 01:21 PM   #754
KTN
~♡

比卡限死自己會後悔
係揀部相機..不是卡揀機

一張1G xD已經可以影341張,機仔有1G已經夠玩
現在卡又平又賤..為乜要比它局限..

光大有沒有興趣看看S大曾經看過的東西

舊 07-31-06, 01:36 PM   #755
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KTN
比卡限死自己會後悔
係揀部相機..不是卡揀機

一張1G xD已經可以影341張,機仔有1G已經夠玩
現在卡又平又賤..為乜要比它局限..

光大有沒有興趣看看S大曾經看過的東西
你...好狠!!
不過唔好, 等我今晚返去, 我黎

話唔定幫光大解到毒

舊 07-31-06, 01:50 PM   #756
KTN
~♡

你....你....已經洗濕個頭...@@/\@@

我們又無收錢又無義務...我們只不過把近來BEST BUY推介給光大,毒..那才不是毒,那只是十分誠懇而又單純的心意

引用:
你...好狠!!
不過唔好, 等我今晚返去, 我黎

話唔定幫光大解到毒

此篇文章於 07-31-06 01:54 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-06, 12:53 AM   #757
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
解毒時間到了.

舊 08-01-06, 01:05 AM   #758
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
真係好正wo...(最後果張呀...)〔.A.〕
不過影近的話,最近幾多?
....F30入手決定
邊到買好..?
唔洗保養果d啦~
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-06, 01:13 AM   #759
Strider
初段

引用:
作者: 光熱斗
真係好正wo...(最後果張呀...)〔.A.〕
不過影近的話,最近幾多?
....F30入手決定
邊到買好..?
唔洗保養果d啦~
我呢d低手中既低手...高手未出黎插我咋 e.g.後面d樓爆晒

影近唔係好清楚...

唔洗保養的話, 先達好似有水貨, $24xx
不過我就係行貨人....

舊 08-01-06, 09:15 AM   #760
KTN
~♡

>>光大

最近?你指MARCO
Y<--5cm

平行進口貨,我多見人在先達入手

我又貼頹貨,頹鬥頹 HERE
用我們的始終不能作準,都係要請外援比光大看先得

舊 08-01-06, 11:49 PM   #761
Strider
初段

又黎頹相數張

#1 唔知係咪隔左塊玻璃, 好似矇矇地咁

#2 微距TEST

#3 算是夜景吧

每日一頹

舊 08-02-06, 02:40 AM   #762
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
#1 嗯....偏綠了?
#2 嘿!!有錢人!!
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-06, 03:55 AM   #763
KTN
~♡

ISO800,f4,1/8

此篇文章於 08-02-06 08:06 AM 被 KTN 編輯。
舊 08-02-06, 09:04 AM   #764
Strider
初段

引用:
作者: 奸詐餅
#1 嗯....偏綠了?
#2 嘿!!有錢人!!
#1o係塊玻璃後面影, 會唔會有影響~?
小餅唔講我都唔覺

thx!

KTN兄
1/8
好定, 唔似我呢D柏金遜

此篇文章於 08-02-06 09:29 AM 被 Strider 編輯。
Strider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-06, 12:24 PM   #765
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
你地毒到我都想買到F30
唔知水機用唔用到220v
+1g 卡又幾多$$

舊 08-02-06, 12:28 PM   #766
Strider
初段

引用:
作者: 怪人
你地毒到我都想買到F30
唔知水機用唔用到220v
+1g 卡又幾多$$
兩條都答你唔到, sorry~
等毒K幫下你

舊 08-02-06, 12:32 PM   #767
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
KTN真係害人不淺....
連大人都話想買F30....../\

怪人さん,水機隻牛係萬國牛,100v-240v
1GB XD街價我就唔知喇...批就出緊2xx-3xx

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享

此篇文章於 08-02-06 12:36 PM 被 antony chan 編輯。
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-06, 12:38 PM   #768
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
引用:
作者: antony chan
KTN真係害人不淺....
連大人都話想買F30....../\

怪人さん,水機隻牛係萬國牛,100v-240v
1GB XD街價我就唔知喇...批就出緊2xx-3xx
希望我年尾去香港可以更低價

舊 08-02-06, 01:42 PM   #769
KTN
~♡

係牠定,不是我定
不過..我拿機仔係定過拿大機../xx\

>>Strider

我係某海鮮坊到看報價↓,但我印象見過H賣$34x@@a
[XD] FujiFilm 1G XD Card (Type H) HK$ 358.00

>>怪人

買一部比大人,討討大人歡心,等大人恩准你買DXXXb 以小搏大XDD

>>antony chan

此篇文章於 08-02-06 01:53 PM 被 KTN 編輯。
舊 08-02-06, 03:52 PM   #770
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
買一部比大人,討討大人歡心,等大人恩准你買DXXXb 以小搏大XDD

>>antony chan
買給她=自行財政封鎖...
但N記S系得唔得...始終鍾情於N記...
我好想買D200/D70S啊...仲有7系..../XD\
**358差不多了,近來來貨不足,全數memory card升價...炒個半邊天.....\X)/

GGFR
好Game分享

此篇文章於 08-02-06 03:54 PM 被 antony chan 編輯。
舊 08-02-06, 03:57 PM   #771
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
我係某海鮮坊到看報價↓,但我印象見過H賣$34x@@a
[XD] FujiFilm 1G XD Card (Type H) HK$ 358.00

>>怪人
XD CARD有分type的?

舊 08-02-06, 04:26 PM   #772
KTN
~♡

F30最近是錯不了很多的說,大人真識貨b
不買給她=她繼續對你財政監視
你看N的機仔多不多人提.../xx\

引用:
作者: antony chan
買給她=自行財政封鎖...
但N記S系得唔得...始終鍾情於N記...
我好想買D200/D70S啊...仲有7系..../XD\
**358差不多了,近來來貨不足,全數memory card升價...炒個半邊天.....\X)/
type h是最近出的快卡,之前慢些少是type m
不過,富士張type h和m價也沒甚麼大分別,當然講明要張快卡,你說對不對

引用:

舊 08-02-06, 04:28 PM   #773
antony chan
大合奏部隊!

引用:
有~~
有普通,Type M及Type H
普通跟Type M的速度一樣, 只是用的Flash Die唔同,而後者由於用左新Die,所以兼容方面會比普通的低...尤其係史前機/普類型機
Type H是高速卡,亦都有兼容問題~

引用:
F30最近是錯不了很多的說,大人真識貨b
不買給她=她繼續對你財政監視
你看N的機仔多不多人提.../xx\

type h是最近出的快卡,之前慢些少是type m
不過,富士張type h和m價也沒甚麼大分別,當然講明要張快卡,你說對不對
多得她看到樓上的照片囉...../\
確實沒多人提.../xx\

點解同價...因為兩隻官價一樣...

GGFR
好Game分享

此篇文章於 08-02-06 04:31 PM 被 antony chan 編輯。
舊 08-02-06, 04:30 PM   #774
Strider
初段

引用:
唔緊要, 我都係臨買機前幾日先知

舊 08-02-06, 04:40 PM   #775
Takko
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
又黎頹相數張

#2 微距TEST

#3 算是夜景吧

每日一頹
#2有料到 好多人買左假野都唔知
#3好正
Takko 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
天音館---CD專門店 KIM Neo Music UNIVERSE 1825 10-26-15 09:06 PM
[FC]Club Dydo FC Character Gift neo2046 電視遊戲討論版 4 05-05-04 01:44 PM
真.三国無双三 (猛將伝) 討論區 4 (P.1 攻略情報,全lv10入手) neo2046 攻略及心得交流區 344 04-15-04 05:13 AM
Robots or figures as Valentine's gift 小公主 Susan 收藏品討論版 104 02-15-04 08:45 AM

現在的時間是 05:03 PM

手機版 | APP版