Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 01-30-07, 10:53 PM   #26
van仔仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: jimmyogata 查看文章
濱 崎 步果個公開發售了?
當然未啦
出來d飛都應該唔多
自己友都唔夠飛
又唔可以太過份出得勁少飛公開

舊 01-31-07, 05:17 PM   #27
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: van仔仔 查看文章
當然未啦
出來d飛都應該唔多
自己友都唔夠飛
又唔可以太過份出得勁少飛公開
我都訂左啦, 不過得番$480..

舊 02-07-07, 12:12 PM   #28
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
究竟光良今年係唔係會再開...
好想去睇多次....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-07, 07:16 PM   #29
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

想問下有無人知~janice黃牛$480頭3行~市價賣幾$呀~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-07, 08:55 PM   #30
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
Sammi 5.18 再戰紅館 開4場
【明報專訊】鄭秀文 (Sammi)全面復工後,積極籌備新唱片及演唱會。相隔3年,Sammi定於今年5月18日至21日,在紅館舉行《Sammi Show Mi 2007》4場演唱會,並與黎明及蘭看齊,最高票價定為480元。

門票最貴$480
Sammi自2004年舉行《Sammi Vs Sammi鄭秀文04演唱會》,距今已3年。近年她一直深居簡出,至去年底再度投入工作,展開一連串工作大計。她宣布於5月舉行演唱會,暫定4場,票價分別為$480、$300、$200、$100。她所屬的東亞唱片旗下的歌手如黎明、蘭,演唱會票價最貴都是$480,因此她都不例外,目前暫定4場。配合演唱會,她的新唱片已灌錄中,稍後會有歌派台。

http://hk.news.yahoo.com/070219/12/2217y.html

好貴耶....

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-07, 01:03 PM   #31
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
作者: W!LL 查看文章
Sammi 5.18 再戰紅館 開4場
【明報專訊】鄭秀文 (Sammi)全面復工後,積極籌備新唱片及演唱會。相隔3年,Sammi定於今年5月18日至21日,在紅館舉行《Sammi Show Mi 2007》4場演唱會,並與黎明及蘭看齊,最高票價定為480元。

門票最貴$480
Sammi自2004年舉行《Sammi Vs Sammi鄭秀文04演唱會》,距今已3年。近年她一直深居簡出,至去年底再度投入工作,展開一連串工作大計。她宣布於5月舉行演唱會,暫定4場,票價分別為$480、$300、$200、$100。她所屬的東亞唱片旗下的歌手如黎明、蘭,演唱會票價最貴都是$480,因此她都不例外,目前暫定4場。配合演唱會,她的新唱片已灌錄中,稍後會有歌派台。

http://hk.news.yahoo.com/070219/12/2217y.html

好貴耶....
唯有睇300蚊....

GGFR
好Game分享
舊 03-01-07, 01:42 PM   #32
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
好在我一向唔多睇演唱會 XD

舊 03-01-07, 02:01 PM   #33
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: antony chan 查看文章
唯有睇300蚊....

點解爭百零元唔睇480, 睇都睇得清楚d噃,
sammi落嚟同你握手機會都大d啦
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-07, 05:57 PM   #34
antony chan
大合奏部隊!

引用:
作者: terry bogard 查看文章
點解爭百零元唔睇480, 睇都睇得清楚d噃,
sammi落嚟同你握手機會都大d啦
一張就百零, 兩張就三舊幾....

GGFR
好Game分享
舊 03-01-07, 06:16 PM   #35
Game Master

引用:
一張就百零, 兩張就三舊幾....
氹女伴開心,使多二三舊不可少,
呢d錢唔慳得o架
舊 03-02-07, 12:34 AM   #36
antony chan
大合奏部隊!

引用:
氹女伴開心,使多二三舊不可少,
呢d錢唔慳得o架
問題係唔抵. 果百幾夠去食餐勁

GGFR
好Game分享
舊 03-02-07, 06:03 AM   #37
Game Master

引用:
問題係唔抵. 果百幾夠去食餐勁
唔係話聞塞, 野就日日都可以食,sammi演唱會真係唔係成日都有得睇,
你都知佢宜家幾深閨啦,今次開完,下次又唔知幾時,
不過始終呢d都係你的取捨問題,
我哋d閒人都係多把口咁姐
舊 03-02-07, 11:18 AM   #38
antony chan
大合奏部隊!

引用:
唔係話聞塞, 野就日日都可以食,sammi演唱會真係唔係成日都有得睇,
你都知佢宜家幾深閨啦,今次開完,下次又唔知幾時,
不過始終呢d都係你的取捨問題,
我哋d閒人都係多把口咁姐
唔抵就係唔抵, 我理佢今次開完之後收山丫....
資源要好好分配. 不能夠因為好想而白白浪費

GGFR
好Game分享
舊 03-06-07, 06:55 PM   #39
tinggy
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
8 月 : 張 學 友
wwwaaaa!!

舊 03-16-07, 10:22 AM   #40
jimmyogata

有無人知elaine paige係香港個concert ge資料呀?

舊 03-16-07, 07:19 PM   #41
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
香港 d concert我淨係睇過beyond(5場)....黃貫中(一場)....eason(一場)...joey(一場)....

如果上面果d人仕再開一定會再睇....

舊 03-19-07, 09:04 PM   #42
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
終於都到梁靜茹 5月7日
唔知幾時有飛賣

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 07:10 PM   #43
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
唔知幾時有飛賣
3月27就開始公開賣,無優先訂飛

poster:

舊 03-21-07, 05:13 PM   #44
流浪貓

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
有無人知elaine paige係香港個concert ge資料呀?
elaine paige concert 資料可以上 hkticketing 個網睇
流浪貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-07, 12:54 PM   #45
antony chan
大合奏部隊!

梁靜茹一定要睇....

GGFR
好Game分享
舊 03-23-07, 04:52 PM   #46
shingo512

註冊日期: Nov 2004
XBox Live Gamertagsummer66
4月26-27 庾澄慶
5月5日 五月天
shingo512 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-07, 05:04 PM   #47
Dioray

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
唔知幾時有飛賣
27日公開售票。
Dioray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-07, 11:35 AM   #48
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
知唔知五月天幾時開始賣飛?

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-07, 01:01 PM   #49
零葉
Senior Gamer
大佬!唔好意思!

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 是但 查看文章
知唔知五月天幾時開始賣飛?
fans club果邊既消息...
公開售票日期由28/3變成待定@@

今日出左報紙廣告都寫住
"城市電腦售票網公開發售日期容後公佈"~

信用咭訂票方面...
$480既飛已經售罄~

此篇文章於 03-26-07 05:50 PM 被 零葉 編輯。 原因: 資料update
零葉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-07, 11:07 AM   #50
jimmyogata

引用:
作者: 零葉 查看文章
28/3

(聽聞26/3開始信用咭訂票)
訂了$100

此篇文章於 03-26-07 02:05 PM 被 jimmyogata 編輯。
jimmyogata 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:47 PM

手機版 | APP版