Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-19-12, 10:22 PM   #976
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 10:31 PM   #977
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
真係破抵價OTL
平0.1
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 10:35 PM   #978
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: chh622 查看文章
真係破抵價OTL
平0.1
有咩問題...我試過見1盒野5.5....2盒12元
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 10:37 PM   #979
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
好少有真係一睇就笑既圖
引用:
作者: ouki 查看文章
豆腐花a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 11:10 PM   #980
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: ouki 查看文章
無視帝個樣都無咁好笑
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 11:49 PM   #981
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: zzzdx 查看文章
你以為係用英磅, 定澳元?
HaHa 其實係港元

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 12:53 AM   #982
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
賺左 一毫
+X哥好偉大
Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 01:02 AM   #983
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
起碼真係平左,
好過之前果d特價貴左

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 01:06 AM   #984
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002

舊 08-20-12, 01:11 AM   #985
Kain

PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: Fean 查看文章
[IMG]http://i.imgur.com/CBTOh.jpg[/ IMG]

笑點?
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 01:23 AM   #986
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Kain 查看文章
笑點?
dark humour

舊 08-20-12, 02:08 AM   #987
AnTeD
Senior Gamer
模型(自家用)山積中

註冊日期: Apr 2008
引用:

全張相得佢一個笑,其他人係驚緊會唔會無命
AnTeD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 02:46 AM   #988
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:

金將軍 //

c徒夾帶的友人?

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 02:51 AM   #989
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: MS331 查看文章
條帶後自家MIC!

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 08-20-12, 07:51 AM   #990
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
引用:
作者: MS331 查看文章
可能同蒼井空一樣已經被認為係中國野黎

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 08:13 AM   #991
圖騰製作中

引用:
作者: kevinltb 查看文章
可能同蒼井空一樣已經被認為係中國野黎
中國人才不會這麼自私的

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 09:12 AM   #992
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: B|WINS 查看文章
條帶後自家MIC!
你是否有誤會了
他用了雙重否定句式啊
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 09:15 AM   #993
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
呢D咪長幼有序囉
我唔比你,你唔可以搶大佬我既
但係中國人傳統美德又會比返D野你
所以蒼井空大家share
中國人不知幾有文化
成日話中國人亂咁來果個根本唔知時事

舊 08-20-12, 10:25 AM   #994
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: B|WINS 查看文章
條帶後自家MIC!
最好噴埋部機佢冇人認得出

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 10:31 AM   #995
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
canom機/d零件米又係make in china 有乜問題\
或者果條根本就係山寨野

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 10:41 AM   #996
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: J+1 查看文章
你是否有誤會了
他用了雙重否定句式啊
由手機版發出
抵制MIJ貨,不是抵制品牌 ////大誤

山寨帶,星X都有賣啦

舊 08-20-12, 10:51 AM   #997
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
抵制日貨
所以av只dl不買
冇衝突
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 11:01 AM   #998
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
點解蒼井空咁受中國歡迎??

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 11:03 AM   #999
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
有Julia點解要睇蒼井空(逃

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 11:07 AM   #1000
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
兩個都唔想睇\
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.14] flmthy ~清談館~ 1007 06-27-12 12:22 AM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM
估波遊戲VOL.15 龍寶寶 體育版 23 10-25-03 12:29 PM

現在的時間是 03:53 PM

手機版 | APP版