Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-11-12, 08:53 PM   #1851
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
呢兩條片清好多:
http://www.youtube.com/watch?v=LKBI2Kn2R08

http://www.youtube.com/watch?v=95xMsyuoD3M

舊 08-12-12, 01:40 AM   #1852
YHW
God of Gamer
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
毛EE連樣都見唔倒, 成堆女人聲唔聽真啲差啲以為佢唔存在. 好難想像新東成廿個人坐埋一齊會係咩景況...

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線  
舊 08-12-12, 02:08 AM   #1853
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
唔明, 發生咩事 ?
一邊就四五十人踩場,整人牆遮住人地街站鬥大聲遮蓋民主黨叫咪,圖中區議員想行就圍人鍊擋住佢唔俾人行
另一邊就插水扮死

結論:兩邊同樣pk,真佩服上載果個係度自曝其短

狼 目前離線  
舊 08-12-12, 02:12 AM   #1854
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005

狼 目前離線  
舊 08-12-12, 02:20 AM   #1855
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

引用:
作者: 查看文章
一邊就四五十人踩場,整人牆遮住人地街站鬥大聲遮蓋民主黨叫咪,圖中區議員想行就圍人鍊擋住佢唔俾人行
另一邊就插水扮死

結論:兩邊同樣pk,真佩服上載果個係度自曝其短
來源呢?
人力版本:
http://dl11.hkreporter.com/files/new...-11_1_6969.mp3
唔鍾意就直接跳 11:06 啦。

哩次我覺得人力係蝕既,人多就雜,義工來者不拒,好易俾人滲入黎做野。

此篇文章於 08-12-12 03:02 AM 被 2dn 編輯。
2dn 目前離線  
舊 08-12-12, 03:36 AM   #1856
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

引用:
作者: 2dn 查看文章
來源呢?
人力版本:
http://dl11.hkreporter.com/files/new...-11_1_6969.mp3
唔鍾意就直接跳 11:06 啦。

哩次我覺得人力係蝕既,人多就雜,義工來者不拒,好易俾人滲入黎做野。
我在場, 人力途經白鴿黨街站叫陣係真既, 咩咩圍住唔俾佢走就吹既.

少少花邊, 你講得啱, FB有人發現片中著人網黑TEE狂鬧梁淑楨間接引至佢插水既原來係來歷不明既­­無間道.

http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf

個人意見, 其實我覺得人力响街上最好都係少理民主黨. 講人就一定次次多過對家, 同佢嘈冇意思, 旁人觀感亦只會覺得你人多蝦人少, 今次就話插水, 難保有一次會俾對家裝倒彈弓, 到時蝕底係自己.

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!

此篇文章於 08-12-12 03:41 AM 被 YHW 編輯。
YHW 目前離線  
舊 08-12-12, 03:47 AM   #1857
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: YHW 查看文章
個人意見, 其實我覺得人力响街上最好都係少理民主黨. 講人就一定次次多過對家, 同佢嘈冇意思, 旁人觀感亦只會覺得你人多蝦人少, 今次就話插水, 難保有一次會俾對家裝倒彈弓, 到時蝕底係自己.
坦白講,好難架啦。始終人力其中一個MAIN AIM 係狙擊民主黨,激啲個班其實已經上哂頭
你叫佢地少理民主黨,根本係冇可能既事。

舊 08-12-12, 04:32 AM   #1858
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

引用:
我在場, 人力途經白鴿黨街站叫陣係真既, 咩咩圍住唔俾佢走就吹既.

少少花邊, 你講得啱, FB有人發現片中著人網黑TEE狂鬧梁淑楨間接引至佢插水既原來係來歷不明既­­無間道.

http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf

我見響街站兩個黨一齊都無咩,一直都講話唔好難為對家既義工。

走去辣鍾樹根又係哩個黑 Tee?

上次追擊 CY 落區就已經有人著黃衫混入去攪事,仲打埋人。

舊 08-12-12, 10:09 AM   #1859
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
生果已經搏人唔睇youtube照報話整暈人地啦

舊 08-12-12, 12:41 PM   #1860
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
超級功能論壇,白姐姐係咁咬白鴿。。

馮檢基係秦始皇

由手機版發出
J+1 目前離線  
舊 08-12-12, 04:05 PM   #1861
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

引用:
毛EE連樣都見唔倒, 成堆女人聲唔聽真啲差啲以為佢唔存在. 好難想像新東成廿個人坐埋一齊會係咩景況...
林依麗真係好正,如果功能組別有師奶界別,佢一定選到。

舊 08-12-12, 04:46 PM   #1862
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
林依麗真係好正,如果功能組別有師奶界別,佢一定選到。
呢個界別
佢淨係一句包二奶刑事化已經秒殺晒
婠婠 目前離線  
舊 08-13-12, 02:30 PM   #1863
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: 婠婠 查看文章
呢個界別
佢淨係一句包二奶刑事化已經秒殺晒
等等先, 勾佬點計?a
即係鼓勵人NTR?a
由手機版發出
Thaws 目前離線  
舊 08-13-12, 09:25 PM   #1864
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

HARD SELL都係咁話, 呢條宣傳片真係拍得好正...

此篇文章於 08-14-12 04:52 PM 被 YHW 編輯。
YHW 目前離線  
舊 08-13-12, 10:26 PM   #1865
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

唔知會唔會俾人召上天台,唔理喇貼左先算。

偽民主派賣港實錄

PDF 版

此篇文章於 08-13-12 10:38 PM 被 2dn 編輯。
2dn 目前離線  
舊 08-14-12, 04:34 AM   #1866
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

引用:
HARD SELL都係咁話, 呢條宣傳片真係怕得好正...
「立法會最大既功能,就係監察政府、制衡政府」

我諗有一半香港人聽到開頭哩三句就「吓?係咁既咩?」出黎。

舊 08-14-12, 04:48 AM   #1867
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

仲掟蕉咁 out?

9 字真係可圈可點...

舊 08-14-12, 01:20 PM   #1868
Hunter

註冊日期: Jan 2002
繼何人之後, 今次到湯渣

此篇文章於 08-14-12 01:26 PM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線  
舊 08-14-12, 02:05 PM   #1869
メソウサ
The One

呢D時間報
都唔慌係大單料殺得死人

舊 08-14-12, 02:49 PM   #1870
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
「立法會最大既功能,就係監察政府、制衡政府」

我諗有一半香港人聽到開頭哩三句就「吓?係咁既咩?」出黎。
我想知道立法會幾時先改名做監察會或者制衡會
原來立法會主要功能唔係立法我都係第一日知

乜原來沙田柚唔係係沙田做架?
kev00269270 目前離線  
舊 08-14-12, 03:49 PM   #1871
メソウサ
The One

小學雞社會科講三權分立
九成香港人還返晒俾老師啦

依家係要講三權合作,立法暢順過乜都得

舊 08-14-12, 03:52 PM   #1872
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 查看文章

莫議員先生GJ
http://hk.apple.nextmedia.com/news/a...91027/13355265

PAD: 229 362 054

此篇文章於 08-14-12 03:55 PM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線  
舊 08-14-12, 04:54 PM   #1873
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

民建聯最無恥, 真係至理名言

YHW 目前離線  
舊 08-14-12, 05:13 PM   #1874
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

引用:
作者: kev00269270 查看文章

http://www.legco.gov.hk/general/chin.../know_work.pdf

引用:
問:立法會的職責是什麼?
答:立法會的主要職能是制定法律;監管公共開支;以及監察政府工作。立法會 亦獲授權同意終審法院法官和高等法院首席法官的任免,並有權彈劾行政長官。
我都想知道立法會幾時會同中共立法機關接軌,改名做「全港人大立法」

舊 08-14-12, 09:01 PM   #1875
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: kev00269270 查看文章

你曲定直a

http://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E7%AB...9C%BA%E6%9E%84
立法機構是現代社會中負責制定法律的機構,通常由當地公民按人口比例組成,通常稱為國會、立法院或議會,但亦有使用不同名稱。立法部門除了制定法律外,通常亦負責審批政府(行政部門)的公共開支要求、監督政府運作、同意司法首長的任命等。

諗下點解要由一班人係議會制定法律
個意義係為左制衡政府權力

一個專制而冇國會、立法院或議會既政府, 即係佢立乜法都得, 佢立法定升國旗唔喊要坐監都得
一個有國會、立法院或議會既政府, 不過D議員冇監察意識, 乜都跟政府, 咁仲乜要議會, 多Q餘

不過樓上講得o岩
香港有幾多人明白議會既作用

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段

此篇文章於 08-14-12 09:18 PM 被 Viper II 編輯。
Viper II 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 53 <<本週六鑽荷-真神出末注意>> POISON 街機心得交流討論區 1006 11-09-06 12:19 PM
本週各大歌曲流行榜 JACKY Neo Music UNIVERSE 14 04-05-04 01:55 PM
[pokemon 特報] 本週銷量榜 (電擊網頁) t-cup 手提遊戲機討論版 7 11-29-02 12:00 AM

現在的時間是 09:05 AM

手機版 | APP版