Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-27-07, 02:15 PM   #51
GateHacker
God of Gamer
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: 天使之國 查看文章
我以前條女都話 我諗番13,4歲個陣都唔知點解敢同成班男仔係屋企玩
去玩識個d 有個仲正
話試過同2條仔同房訓 一個 完另一個轉頭又
係未咁爽啊
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-07, 02:33 PM   #52
fafawan
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
同意, 呢d案件的女事主, 事後總是一副楚楚可憐的樣子.

但其實十個有九個都是平日行為有偏差, 無心向學, 喜歡與一班不良男同學俟身俟勢, 嘻嘻哈哈.

兼且很多是在阿媽催迫下才去報案的.
一報案就扮受害者,我信佢都奇!

JUS:201948830377
fafawan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-07, 02:40 PM   #53
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: fafawan 查看文章
一報案就扮受害者,我信佢都奇!
好人好姐就唔會跟d人去食煙飲野啦
死靚妹 話唔定係佢引誘個2號犯人
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-07, 09:10 PM   #54
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
乜你地咁鐘意將責任推落人地到既?

唔通人地著件衫少布,你地就可以將個女拖去後巷姦左佢?

食煙飲酒就係壞人?

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-07, 09:30 PM   #55
sqling

註冊日期: Sep 2005
唔好講咁多啦

剪左佢地一了百了
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-07, 11:01 PM   #56
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 大懶財 查看文章
如果男人唔咸濕..人類就唔會有有後代..

不過......
人類可以用人性去控制獸性,但禽獸就唔可以....
結論係,佢地係禽獸\/

請勿以偏慨全.....
四仔係男性既恩物,作自我滿足....睇得多係唔會中毒

案中主角是個別例子..
之但係男生們看得多|對女朋友或找女朋友便會有期望果下死......
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-07, 11:15 PM   #57
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 天使之國 查看文章
我以前條女都話 我諗番13,4歲個陣都唔知點解敢同成班男仔係屋企玩
去玩識個d 有個仲正
話試過同2條仔同房訓 一個 完另一個轉頭又
13,4歲...
報警

引用:
作者: sqling 查看文章
唔好講咁多啦

剪左佢地一了百了
一失足成千古恨咩

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-07, 11:43 PM   #58
saintvenus
Crazy Gamer
網絡上有很多弗人弗事

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Shirley Sheila 查看文章

食煙飲酒就係壞人?
終於見到有係講0既說話

個女仔係傻, 自己本身操行唔好, 又上左人地屋企
極其量話佢唔識保護自己 / 唔識諗

我地又唔在場, 點可以斷定話係女方冤枉人地?
而且案情咁嚴重, 你覺得警察冇查過 / 冇多少證據?
即使平時行為有偏差, 咁就算畀人侵犯都唔可以出聲, 唔可以覺得受傷害?

而家先0黎壞冷氣, 唔係呀嘛?! 天哪!
saintvenus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 01:36 AM   #59
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
成日都判得咁輕,遲早婦女團體要求政府有番宮刑..
等你d人 得咁過癮丫拿
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 01:37 AM   #60
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ~ViVi~ 查看文章
成日都判得咁輕,遲早婦女團體要求政府有番宮刑..
等你d人 得咁過癮丫拿
我奇怪緊點解佢地仲未出黎tim....
森小果次反而又咁快手喎

可能佢地覺得非禮女藝人嚴重過強姦掛...

舊 05-28-07, 01:38 AM   #61
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
森小果次反而又咁快手喎

人口老化,姦完起碼有新生命
非禮乜都冇喎

舊 05-28-07, 01:59 AM   #62
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
引用:
作者: killua 查看文章
人口老化,姦完起碼有新生命
非禮乜都冇喎
哦, 原來強姦有益社會, 非禮無, 所以強姦<非禮...

舊 05-28-07, 10:19 AM   #63
Kurtmeyer
Grenadier

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
森小果次反而又咁快手喎

因為那2個死小孩的影響力不及森小

回題,只能說現在的年輕人太......沒有自制力......個「腦」是否有bad sector
「衝動」.....各方面都是,尤其是......

Go to plan B!
Kurtmeyer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 10:43 AM   #64
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: Kurtmeyer 查看文章
因為那2個死小孩的影響力不及森小

回題,只能說現在的年輕人太......沒有自制力......個「腦」是否有bad sector
「衝動」.....各方面都是,尤其是......
睇4仔睇到上腦 以為真係扑左 條女會唔出聲
大把友姦半推半就 受害人都冇出聲啦...
有d仲話當幫下朋友
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 10:47 AM   #65
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Shirley Sheila 查看文章

食煙飲酒就係壞人?
正經女仔就唔會著咁少布啦,你估做show呀
食煙飲酒,唔代表壞人,但未成年就食煙飲酒就肯定好極有限
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 10:58 AM   #66
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
喂喂, 唔好成日咁思考短路好唔好, 正經同少布有咩直接關係 ??
麻甩仔就一時衝動, 女既就"扮受害者"

多得明光社, 香港人 d 價值觀真係扭曲晒.

雖然我都唔食煙, 但係見得多就開始明代表唔到 d 咩野. 飲酒又係, 我癲起上來都可以飲到嘔

此篇文章於 05-28-07 11:10 AM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 11:23 AM   #67
Kurtmeyer
Grenadier

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Ringo 查看文章
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
喂喂, 唔好成日咁思考短路好唔好, 正經同少布有咩直接關係 ??

雖然我都唔食煙, 但係見得多就開始明代表唔到 d 咩野. 飲酒又係, 我癲起上來都可以飲到嘔
其實衣著方面的問題不大,因為小的也見過很多未滿10位歲數的小蘿莉穿吊帶背心

反而吸煙飲酒就比較上有問題,特別是吸煙......小的不是保守,但吸煙者給人的印象較為負面的,尤其是這種年紀

Go to plan B!
Kurtmeyer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 11:42 AM   #68
Chloris
Crazy Gamer
吟遊詩人翠克洛絲

註冊日期: Sep 2004
引用:
就算人地係做 show 都唔代表可以姦佢

人地覺得咁樣著靚呀,又關你事?

食煙飲酒有咩問題?

食煙或者也係唔好,但飲酒有咩問題?又唔係豪飲\

最重要既係事主係清醒狀態下被姦喎,咁關飲酒咩事?

烏雲鑲金邊,夜盡露曙光
飲益力多變水銀燈

......英雄是不死身。。。
請稱呼我為「不死姫」
Chloris 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 01:28 PM   #69
fafawan
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章

唔係!你睇下其它報道就知,唔好一開始用性本善!

http://tv.sina.com.hk/cgi-bin/nw/sho...065caa895fe8a7

看看這個就會明

JUS:201948830377
fafawan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 09:51 PM   #70
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: Chloris 查看文章
就算人地係做 show 都唔代表可以姦佢

人地覺得咁樣著靚呀,又關你事?

食煙飲酒有咩問題?

食煙或者也係唔好,但飲酒有咩問題?又唔係豪飲\

最重要既係事主係清醒狀態下被姦喎,咁關飲酒咩事?
梗係唔關我事,又唔係強姦我
著咁少布叫惹人犯罪呀
你當香港個個都係好人呀?
如果香港咁安全,我下次出夜街就露半邊奶出黎,睇下有無人拖我去後巷強姦
舊 05-28-07, 10:03 PM   #71
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
如果香港咁安全,我下次出夜街就露半邊奶出黎,睇下有無人拖我去後巷強姦
這個留言勁爆,正

食煙唔代表個女仔性開放;唔食煙不一定很保守

舊 05-28-07, 10:09 PM   #72
rockmanzero
赤色劍神-ZERO

註冊日期: Oct 2003
引用:
著咁少布叫惹人犯罪呀
唔關你事你又睇單新聞把鬼咩

惹人犯罪就可以出手,原來香港既教育制度係咁"成功"既

挑戰極速中 幾時先去到50kmh
rockmanzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 10:35 PM   #73
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: rockmanzero 查看文章
唔關你事你又睇單新聞把鬼咩

惹人犯罪就可以出手,原來香港既教育制度係咁"成功"既
有乜問題?
我係話人地著得少布唔關我事

我講既係個人意見,唔關香港既教育制度事
你唔好借題發揮

此篇文章於 05-28-07 11:12 PM 被 Ringo 編輯。
舊 05-28-07, 10:41 PM   #74
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
著咁少布叫惹人犯罪呀
你當香港個個都係好人呀?
我想話警察會拉你先~~(汗)
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 10:44 PM   #75
nacho

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 美洲豹>w<" 查看文章
我想話警察會拉你先~~(汗)
點解 ???
因為 半邊奶 ???? 半邊 有問題 ???
定 因為 佢引人犯罪 ??
nacho 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:17 PM

手機版 | APP版