Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

查看投票結果: 2007利是錢預測
$0 5 3.18%
$1-999 78 49.68%
$1000-2999 57 36.31%
$3000-9999 16 10.19%
$10000 以上 1 0.64%
投票者: 157. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 01-27-07, 12:57 AM   #26
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
幾百囉…有幾多姐!!

舊 01-27-07, 01:23 AM   #27
smallegg
Insane Gamer
CD-ROM

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: KIM 查看文章
-$5000
你年年派咁多都幾慘wo
smallegg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 02:23 AM   #28
water
Game Master
全藍 ..

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code4682 8407 6966
$2000 - $3000
希望今年再多D啦 ..

M K fc : 090254-104961 Jass Tetris fc : 710021-773770 Jass
役滿 fc : 481114-776469 Jass FB fc : 9642-1017-0611 water
Wii fc : 3056-5557-3478-8878 water

如果發覺自己 off topic , 咁係咪應該用紅字警告番自己呢
一定係太自卑, 所以先會咁激動 ... 你真係好可憐
water 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 07:49 AM   #29
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
$1000-$1500
希望今年多d

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 08:09 AM   #30
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
500左右

舊 01-27-07, 08:14 AM   #31
肥仔
Game Master
食力坐館!!!

註冊日期: Apr 2004
唔會過1500
放落銀行無息收

有人報過10000既會俾我咒

此篇文章於 01-27-07 08:19 AM 被 肥仔 編輯。
肥仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 09:20 AM   #32
sqling

註冊日期: Sep 2005
有400已經偷笑了

年年都係只係夠買一隻game.
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 09:28 AM   #33
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
上年接近四千,希望今年keep得到la
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 10:18 AM   #34
赤青焚風
Senior Gamer
Dante

註冊日期: Dec 2006
車, 又唔跟人去拜年, 邊有咁多利是呀?
詁個迌好左O者, D人都係好鬼孤寒, 最多咪廿草!
$10,000以上????? 邊個??
我唔信有!!!!

赤青焚風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 10:34 AM   #35
奇妙Go1
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch IDSW-5775-8285-5498
3DS Friend Code2079 9485 5065
PSN  IDsalabit911
XBox Live Gamertagsalabit911
>1500-5000

親朋戚友圈子有幾大, 利是就有幾多....
基本上最大手筆既利是係來自叔伯同大陸親戚.
奇妙Go1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 10:49 AM   #36
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
最少都應該有1000
不過多數都唔會過2000...

舊 01-27-07, 11:06 AM   #37
haruka
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
$500

呢幾年都係抱「審慎悲觀」嘅態度

舊 01-27-07, 11:42 AM   #38
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
好彩的話會有$500~600 人民幣
值得開心嗎?

舊 01-27-07, 11:59 AM   #39
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
應該二千幾
公司人少少都有8百蚊到

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 12:00 PM   #40
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
估計$1000以下

舊 01-27-07, 01:15 PM   #41
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
$500都過唔到

收入一年比一年少
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 06:44 PM   #42
路人甲乙丙
Ultimate Gamer
你想我打甚麼?

註冊日期: Jul 2002
saintvenus:

help me. help me.

查pm.

咩叫飄移呀?
飄移未就係o個個粗心大意既公路
同埋o個條濕滑既司機囉!
咁又點呀? 型囉! .
路人甲乙丙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 06:49 PM   #43
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
我都係一年比一年少.....過一千都好好
所以我而家年都唔q拜,比就比唔比就算
都係靠自己賺錢最好
過肥年

此篇文章於 01-27-07 07:10 PM 被 AshleyYan 編輯。 原因: 寫錯個小字
AshleyYan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 07:04 PM   #44
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 赤青焚風 查看文章
車, 又唔跟人去拜年, 邊有咁多利是呀?
詁個迌好左O者, D人都係好鬼孤寒, 最多咪廿草!
$10,000以上????? 邊個??
我唔信有!!!!
哩d睇家境架姐......
我同事女友屋企勁有米...封封千千聲的..

我自己就around 1.5k左右...

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 07:07 PM   #45
laurance
Insane Gamer
~

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code1891 1504 8314
有2000左右
年年都咁上下
laurance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 07:09 PM   #46
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
近五年利是都唔過一千
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 07:11 PM   #47
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
近五年利是都唔過一千
x2
有幾百蚊落袋已經要偷笑 lol

舊 01-27-07, 07:19 PM   #48
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
我老豆派得多過我同個妹收的+埋,我寧願唔要=.="
d狗屎親戚好少家,自己可以見到都唔畀人地,但又可以隨時帶多一班39唔識7的細唔上黎拎利是
我收都係收老豆d fd多,不過d狗屎親戚見到有人黎拜年,又可以厚面皮的拎多次利是

舊 01-27-07, 10:30 PM   #49
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

更新了 /

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 10:33 PM   #50
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

引用:
作者: NTBOY 查看文章
好彩的話會有$500~600 人民幣
值得開心嗎?
人仔升緊,當然值得開心

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:37 PM

手機版 | APP版