Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-04, 01:35 PM   #76
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 強化人間ですの~★
For home only都影埋出來
冇得賴
Good Job
以加上你的相

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=104032

舊 12-11-04, 02:02 PM   #77
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
其實除o左Game之外大家都不妨留下一下D特典DVD封面~
左為政府慾打擊之水貨、右為我們所獨享之行貨(係無印良品!?定無良印品呀!?)

ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 03:39 PM   #78
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
又有藉口俾D人玩老翻,"水貨貴,行貨爛,唔玩翻版玩乜?"
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 03:51 PM   #79
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: S.T.A.R.S.
又有藉口俾D人玩老翻,"水貨貴,行貨爛,唔玩翻版玩乜?"
我都唔知水貨邊忽貴

舊 12-11-04, 04:01 PM   #80
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 勃勃
我都唔知水貨邊忽貴
玩老翻既多過$100都話貴架啦
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 04:36 PM   #81
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 奸詐餅
其實除o左Game之外大家都不妨留下一下D特典DVD封面~
左為政府慾打擊之水貨、右為我們所獨享之行貨(係無印良品!?定無良印品呀!?)

唔係呀嘛? 咁都得??!!!
不如以後行貨game d封面都變埋白色啦~

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 05:49 PM   #82
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219

我又貼下啦...9月o個陣老深某猩店,狐忍2一隻...
當時都覺得奇搞乜鬼個袋黐實左個盒,原來有d咁o既事發生...

舊 12-11-04, 06:24 PM   #83
小嘉
The One

遲d psp d game 都比人開個洞
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 06:47 PM   #84
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
酋長,咁我隻跑車浪漫「女」4 咪.....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 07:08 PM   #85
銀色流星
God of Gamer
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 小嘉
遲d psp d game 都比人開個洞
一d都唔好笑...

舊 12-11-04, 07:56 PM   #86
raffin
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
我個隻tos都係盒底,

sony d 行貨已經好左好多啦,
以前ff7都係黑白,

現家已經彩色,仲想點
raffin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 08:00 PM   #87
銀色流星
God of Gamer
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: raffin
我個隻tos都係盒底,

以前ff7都係黑白,

現家已經彩色,仲想點
但我覺得在個盒度整2個0真係好無謂囉......

舊 12-11-04, 09:04 PM   #88
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
以為都唔好再買 PS2 d 行貨喇,
機又 online 不能
game 又送兩個窿
真係想爆粗
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 09:05 PM   #89
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
引用:
作者: Rance

我又貼下啦...9月o個陣老深某猩店,狐忍2一隻...
當時都覺得奇搞乜鬼個袋黐實左個盒,原來有d咁o既事發生...
你隻行貨黎咩??@@

雖然不嬲都少買行貨...但見到咁o既款我連剩返果少少都唔會買行貨lo...

大家一齊去抵制sony行貨

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 09:11 PM   #90
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
對,齊齊玩gc啦,不用玩ps2,sony咁衰

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 09:12 PM   #91
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: Astaroth
你隻行貨黎咩??@@

雖然不嬲都少買行貨...但見到咁o既款我連剩返果少少都唔會買行貨lo...

大家一齊去抵制sony行貨
係行貨呀,bandai d行貨同日版一樣架嘛

舊 12-11-04, 09:17 PM   #92
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
引用:
作者: Rance
係行貨呀,bandai d行貨同日版一樣架嘛

從來無玩bandai d game

一樣都要插...低b

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 09:33 PM   #93
★星人44★
Moderator

引用:
作者: DevilElvis
酋長,咁我隻跑車浪漫「女」4 咪.....
我強調好多次
我隻跑車浪漫「女」4一定無釘窿

此篇文章於 12-11-04 09:40 PM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 09:39 PM   #94
★星人44★
Moderator

另外釘窿同廠無關
不論牌頭
日文Packing又好
中文Packing又好
只要經總代理發給代理店行貨
就一定有香港豪華初回特典

釘窿

舊 12-11-04, 09:43 PM   #95
小嘉
The One

引用:
作者: 水★酋長FX
另外釘窿同廠無關
不論牌頭
日文Packing又好
中文Packing又好

釘窿
佢要趕客都無法
你想趕客都可以學D高智能人咁做
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 09:46 PM   #96
Fox
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDandy_hk
引用:
另外釘窿同廠無關
不論牌頭
日文Packing又好
中文Packing又好

釘窿
日文Packing高知能行貨窿窿版如果無貼紙係個面上, 咪分分鐘買了高知能行貨窿窿版, 人人自危
Fox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 10:30 PM   #97
★星人44★
Moderator

引用:
作者: raffin
我個隻tos都係盒底,

以前ff7都係黑白,

現家已經彩色,仲想點
嘩!!!
公道説話出現啦

有彩色説明書就可整爛個Game盒

舊 12-11-04, 10:36 PM   #98
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
嘩!!!
公道u話出現啦

有彩色u明書就可整爛個Game盒
遲Du明書印多朵花仲可以用口水封袋添

舊 12-11-04, 10:38 PM   #99
maskrider
Insane Gamer
變身!!!

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDjpfelixmcli
我呢幾個月好彩只有買美版同日版冇買過行 games, 唔係就得個"慶"字.

唔知道 D 香港 online retail 行 games 比外國既公司係唔係一樣有窿. 問問佢地 D 外國人如果係就等佢地當 defect return 都幾好玩. 以後 asian version 冇人買.

此篇文章於 12-11-04 10:45 PM 被 maskrider 編輯。
maskrider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 10:55 PM   #100
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
一於去 GameShow 聲討 S記~
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
FW: 可靠消息. X-Box Street Fighter 話明天出喇~!~! 正! elac 電視遊戲討論版 17 07-17-05 03:46 AM
FW: M134 掃 射 汽 車 影 片 Minga ~清談館~ 9 06-04-04 11:51 PM
Fw: 成龍與林鳳嬌 白薔薇騎士 Neo Entertainment TREND 5 11-08-03 12:21 PM
fw: 刺身壽司buffet任食12小時 Haken Kreuz 飲食版 25 10-03-03 12:58 PM

現在的時間是 01:04 PM

手機版 | APP版