Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-28-17, 01:13 PM   #2476
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
頭先收到PIAGO電話,3號12點後可以攞,HOLD 7日,仲係冇講要食GAME
証明唔一定贏在起跑線xdxd
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線  
舊 02-28-17, 01:43 PM   #2477
bearkat
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: david 查看文章
之前唯一爆料O既法國SOURCE已經反口,亦都唔覺而家試佐咁多日機O既專業GAME評員有提過可以對應。

應該老任會自己出專用無線EARPHONE/HEADPHONE吧。

好在之前估到老任有機會唔支援!
買左隻無線藍芽 亦可以有線 2用既藍牙耳機!

家下連有啲電話都無3.5mm
所以無線條路係必行!

如果要買無線耳機,最好揾啲2用既!
打機3.5mm 又得,無線藍牙駁電話都得!

Sent from my iPad using Gaforum
bearkat 目前離線  
舊 02-28-17, 01:48 PM   #2478
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
請問我訂左日機(孤注訂),是否買個2腳轉3腳轉插就得?
唔駛用110v-220v變壓火牛

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線  
舊 02-28-17, 01:58 PM   #2479
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
唔駛爆都知
點會可能未有貨
快D走去多謝人地爆料。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 02-28-17, 02:01 PM   #2480
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: clanyuen1 查看文章
請問我訂左日機(孤注訂),是否買個2腳轉3腳轉插就得?
唔駛用110v-220v變壓火牛
隻牛係世界牛 轉番三腳就得

舊 02-28-17, 05:07 PM   #2481
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
RIVE is coming to the Nintendo Switch this year
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1348043

引用:
作者: LordKano 查看文章
Seems like there will be an exclusive expansion for the Switch version :
https://twitter.com/TwoTribesGames/s...66333503057921

We’re developing RIVE on Switch with help from @EngineSoftware. Details on an exclusive Switch expansion & release date are coming later.
RIVE - Release Trailer | PS4
https://www.youtube.com/watch?v=0fVr3bBKJzY

引用:

neo2046 目前離線  
舊 02-28-17, 05:13 PM   #2482
ゆり

傳北京已經偷跑 by 貼吧

舊 02-28-17, 05:31 PM   #2483
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: ゆり 查看文章
傳北京已經偷跑 by 貼吧
北京唔係首發地區反而有偷跑.....
就因為冇代理管.....
貓太部 目前離線  
舊 02-28-17, 05:38 PM   #2484
天野
Insane Gamer

引用:
作者: 貓太部 查看文章
哈哈...所謂首發地區即是冇得偷跑的地區
天野 目前離線  
舊 02-28-17, 05:44 PM   #2485
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

NINTENDO SWITCH with JOHN CENA?!
https://www.youtube.com/watch?v=sZXWGmJbvos
引用:

舊 02-28-17, 05:59 PM   #2486
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
有好有唔好啦
如果香港冇代理即係要搶日版,到時仲邊可能二千幾買到部機
野良猫 目前離線  
舊 02-28-17, 06:00 PM   #2487
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

凌晨1點開始
https://youtu.be/pthemnEt3vE
引用:

舊 02-28-17, 06:02 PM   #2488
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

Nintendo Switch Licenced 週邊產品
https://www.nintendo.co.jp/hardware/...ampaign=Switch
舊 02-28-17, 06:30 PM   #2489
貓太部
Crazy Gamer

個収納バッグ
個款同釣魚用嗰d小物袋一樣嘅,仲用埋防水拉鍊.....
貓太部 目前離線  
舊 02-28-17, 06:34 PM   #2490
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
個収納バッグ
個款同釣魚用嗰d小物袋一樣嘅,仲用埋防水拉鍊.....
咁NS本身都係釣魚類用品嘛(?)

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送

舊 02-28-17, 06:38 PM   #2491
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
想walk-in人氏可以留意下3月3日某些舖既發售安排

暫知樂富UNY 當日10AM首賣,灰機紅藍機各25台每人只限買一台,冇寫要連game買(該可買淨機)

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線  
舊 02-28-17, 06:59 PM   #2492
貓太部
Crazy Gamer

引用:
作者: 赤武神 查看文章
想walk-in人氏可以留意下3月3日某些舖既發售安排

暫知樂富UNY 當日10AM首賣,灰機紅藍機各25台每人只限買一台,冇寫要連game買(該可買淨機)
UNY嗰d 10am都已經有,即係明日或後日出面會偷跑了?
如果唔係,咪UNY呢類大型店無啦啦做咗首賣?最早開門....
好似香港未試過喎.....
貓太部 目前離線  
舊 02-28-17, 07:05 PM   #2493
MO

註冊日期: Aug 2005

呢個好無聊
MO 目前離線  
舊 02-28-17, 07:13 PM   #2494
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: MO 查看文章
呢個好無聊
單純護MON啫,都唔算無聊既
手機都有出哩啲嘢,IPAD都見唔竹人用

不過見佢咁多個機套又心大心細買邊隻好…
正常耐衝擊但又連埋放咭位會搞到好大個

布袋方便,搭車時可以就咁撕開魔術貼拎部機出嚟
但保護性低

好難揀
野良猫 目前離線  
舊 02-28-17, 07:27 PM   #2495
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
單純護MON啫,都唔算無聊既
手機都有出哩啲嘢,IPAD都見唔竹人用

不過見佢咁多個機套又心大心細買邊隻好…
正常耐衝擊但又連埋放咭位會搞到好大個

布袋方便,搭車時可以就咁撕開魔術貼拎部機出嚟
但保護性低

好難揀
https://www.amazon.co.jp/dp/B01N13WC...ding=UTF8&th=1

呢個OK呀,
MO 目前離線  
舊 02-28-17, 08:46 PM   #2496
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: MO 查看文章

呢個好無聊
由手機版發出
Shinjyo 目前離線  
舊 02-28-17, 09:00 PM   #2497
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
一點的stream 係indie game
Nindie

信長 目前離線  
舊 02-28-17, 09:24 PM   #2498
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
UNY嗰d 10am都已經有,即係明日或後日出面會偷跑了?
如果唔係,咪UNY呢類大型店無啦啦做咗首賣?最早開門....
好似香港未試過喎.....
明天出面有得賣應該會係日本貨,通常偷一兩日
行貨就應該踦唔會偷

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線  
舊 02-28-17, 11:00 PM   #2499
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
補品已確保, 呢家就安心等星期5出~
lineage19 目前離線  
舊 02-28-17, 11:49 PM   #2500
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
九龍灣PIAGO 3/3 12點開賣,walk-in可去試下(尤其係想要買淨機既朋友)

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5823 昨天 02:31 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 06:55 AM

手機版 | APP版