Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 02-26-06, 07:52 PM   #1
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
羽毛球版聚有人有興趣嗎?

呢度有人想打羽毛球嗎?

如果我搞的話...恐怕要係元朗/天水圍/屯門
因為我對出面既體育館地址完全唔識
頂多識去九龍公園
但係九龍公園早一個月都未必book到場...

如果搞到係夜晚
除左星期一晚我其餘時間夜晚都ok
我可以出去打的
如果有人可以負責book場同帶路的話...

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 12:03 AM   #2
lofai
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
我都打羽毛球.........

可惜跟你天各一方..........

我住TKO...........

舊 02-27-06, 12:53 AM   #3
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
如果係响九龍既話時間又夾到既~我都想打下~但係我唔識打既喎~咁得唔得架??

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 08:19 AM   #4
是但
Game Master

係九龍打都冇問題
問題係我唔識路
要有個識路既人@@

BLOG
舊 02-27-06, 12:06 PM   #5
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
有冇D讀緊大學GE朋友呀? 大學D場又平又抵打, 吾去又吾駛比錢...........

舊 02-27-06, 12:09 PM   #6
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
campus d sport complex 都唔係自出自入 ga
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 06:20 PM   #7
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
好耐無打
如果有得打,又就到時間的話
我都想打番兩手~
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 09:34 AM   #8
是但
Game Master

引用:
作者: 下雪邊界
好耐無打
如果有得打,又就到時間的話
我都想打番兩手~
你就容易啦
你住咁近
我今晚都約左fd打
不過一個鐘only
有興趣同我講

搞版聚就難d
天各一方= =
如果有多兩個肯入黎打我即book場

九龍的話...除左九龍公園真係完全唔識...

BLOG
舊 02-28-06, 04:10 PM   #9
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
我住天水圍想打喎!
不過條腿未好番,等我一個月.

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 09:18 PM   #10
下雪邊界

引用:
作者: 是但
你就容易啦
你住咁近
我今晚都約左fd打
不過一個鐘only
有興趣同我講

搞版聚就難d
天各一方= =
如果有多兩個肯入黎打我即book場

九龍的話...除左九龍公園真係完全唔識...
我平時番工上唔到網ga
o岩o岩食完晚飯上網先睇到你個post

如果下次你響屯元天呢一帶book場打波的話
電話問一問會比較有效率
舊 05-11-06, 12:57 PM   #11
是但
Game Master

舊事重提
如果星期六晚,星期日下晝,星期日晚
有邊個可以黎呢?

BLOG
舊 05-29-06, 05:14 PM   #12
jimmyogata

我來~我一定來~(時間就到的話)
剛苦惱緊開唔開topic, 竟然見到你開左~~><
地點無所謂, 基本上我已經由tko打到出fanling了..
不過九龍公園個場很劣..

此篇文章於 05-29-06 05:30 PM 被 jimmyogata 編輯。
jimmyogata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 05:47 PM   #13
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
樓主住邊區?

舊 05-30-06, 11:21 AM   #14
是但
Game Master

我住天水圍
如果你地冇問題我可以book場

BLOG
舊 05-30-06, 11:56 AM   #15
jimmyogata

lam tin/kwun tong有直車出天水圍嗎?
what about tuen mun /yuen long?
一次會有幾人打?

舊 05-30-06, 11:57 AM   #16
是但
Game Master

觀塘有269c

BLOG
舊 05-30-06, 11:40 PM   #17
jimmyogata

通常打星期幾&幾點?
星期日下午如何?
&有幾人打?

舊 05-31-06, 12:58 AM   #18
是但
Game Master

我星期日下晝得
其餘日子都要夜晚
其實有四個人就夠

BLOG
舊 05-31-06, 03:32 AM   #19
下雪邊界

引用:
我星期日下晝得
其餘日子都要夜晚
其實有四個人就夠
正常情況之下我邊日都得............
邊區都無所謂,就下大家啦.........
不過我無球拍ga喎..................
舊 05-31-06, 12:15 PM   #20
jimmyogata

引用:
作者: 下雪邊界
正常情況之下我邊日都得............
邊區都無所謂,就下大家啦.........
不過我無球拍ga喎..................
我有多塊, 如果你不介意它有點重量的話..

舊 05-31-06, 12:17 PM   #21
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
唔係去新界西的話我都想打

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-06, 07:26 PM   #22
是但
Game Master

天水圍6月18日 5-11pm都有場
如何?

BLOG
舊 05-31-06, 11:34 PM   #23
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
引用:
如何?
果日父親節喎!你係咪帶埋父親去打呀?
唔怪得有場啦!

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-06, 11:55 PM   #24
是但
Game Master

你唔講我都唔知~o~
我對呢d節日冇乜感覺
因為只不過係商人既商業手段而已...

我淨係對有多日假放既節日有感覺,haha

BLOG
舊 06-01-06, 12:53 AM   #25
下雪邊界

引用:
如何?
果日我ok~