Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-10-08, 10:40 AM   #1
機動盜賊首領-電
God of Gamer

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
蝙 蝠 躲 胸 圍 5 小 時 英 少 女 感 顫 動 以 為 手 機 震

http://appledaily.atnext.com/templat...rt_id=11331858

蝙 蝠 躲 胸 圍 5 小 時
英 少 女 感 顫 動 以 為 手 機 震

女 士 們 , 戴 胸 圍 前 最 好 先 檢 查 清 楚 , 是 否 有 小 動 物 小 昆 蟲 躲 在 罩 內 。 英 國 一 名 少 女 就 是 沒 看 清 楚 , 即 使 覺 得 胸 圍 震 動 , 還 以 為 是 手 機 在 響 , 後 來 仔 細 查 看 , 赫 然 驚 覺 是 一 隻 小 蝙 蝠 躲 在 胸 圍 杯 墊 內 作 怪 了 五 小 時 。

19 歲 的 霍 金 斯 ( Abbie Hawkins ) , 日 前 如 常 在 早 上 7 時 半 起 床 , 隨 手 拿 起 晾 衣 帶 上 的 胸 圍 就 戴 上 , 換 好 衣 服 就 駕 車 上 班 。 途 中 她 感 到 胸 口 有 東 西 顫 動 , 「 以 為 是 放 在 外 套 口 袋 內 的 手 機 在 震 動 」 , 沒 加 理 會 。
霍 金 斯 在 諾 里 奇 ( Norwich ) 國 際 機 場 附 近 一 間 酒 店 當 接 待 員 。 到 了 午 飯 時 , 她 再 發 現 胸 圍 在 震 動 , 「 我 鼓 起 勇 氣 查 看 , ( 由 胸 圍 內 ) 拉 出 一 隻 小 蝙 蝠 。 我 驚 訝 得 透 不 過 氣 來 , 初 時 根 本 不 知 道 牠 是 甚 麼 東 西 」 。
小 蝙 蝠 像 諾 里 奇 的 手 掌 般 大 , 難 以 理 解 她 怎 會 察 覺 不 到 。 酒 店 經 理 後 來 在 花 園 將 小 蝙 蝠 放 生 , 諾 里 奇 說 以 後 戴 胸 圍 前 , 會 先 看 清 楚 。
英 國 《 每 日 電 訊 報 》
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
隻福鼠都係識搵地方暱喎.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 11:25 AM   #2
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
蝙蝠係唔係哺乳動物?

唔通佢肚餓?

舊 07-10-08, 11:27 AM   #3
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
19歲未生仔...會有奶?a

舊 07-10-08, 11:57 AM   #4
堂我流
Insane Gamer
-廚術-

註冊日期: Sep 2005
果然係哺乳動物

TESTING
堂我流 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 12:10 PM   #5
機動盜賊首領-電

引用:
作者: Thaws 查看文章
19歲未生仔...會有奶?a

可能個少女cup數大.令隻小動物誤會左

舊 07-10-08, 01:23 PM   #6
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章
可能個少女cup數大.令隻小動物誤會左
理論上應該係個數好細先感覺唔到
係大的頂到實一早知啦

舊 07-10-08, 01:29 PM   #7
小Sakana魚
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
佢最高o個部份同個胸圍相信有一段距離喎...
如果唔係手掌咁大o既蝙蝠無理由唔逼死左架嘛?

係咪即係佢戴大一個碼?

小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 01:48 PM   #8
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 小Sakana魚 查看文章
佢最高o個部份同個胸圍相信有一段距離喎...
如果唔係手掌咁大o既蝙蝠無理由唔逼死左架嘛?

係咪即係佢戴大一個碼?
我睇完都係咁o念,而且佢應該唔多sensitive,冇理由只係感覺到"手機震"
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 01:49 PM   #9
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

註冊日期: Sep 2002
我第一樣諗到既係佢應該唔係好識正確戴bra
同埋可能cup數唔啱......

舊 07-10-08, 02:02 PM   #10
機動盜賊首領-電

睇新聞圖片,個女仔都幾大下個喎

舊 07-10-08, 02:03 PM   #11
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
手機震?
我以為個女仔平時將部手機放係

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 02:03 PM   #12
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
對蝙蝠翼整左個bar紋出黎

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 02:21 PM   #13
thesame
Insane Gamer
大同

註冊日期: Aug 2005
果然係女人的第2層肌膚
隻野果然勁,比咁大個野壓左5小時冇壓死,亦都冇失血過多而死
thesame 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 03:36 PM   #14
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
>「 以 為 是 放 在 外 套 口 袋 內 的 手 機 在 震 動 」 , 沒 加 理 會

做乜唔聽電話?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 04:57 PM   #15
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
作為男人真係一世都諗唔明,心口明明有野,但又會feel唔到 ...
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 05:00 PM   #16
小Sakana魚
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: shunshun8894 查看文章
作為男人真係一世都諗唔明,心口明明有野,但又會feel唔到 ...
唔好話男人, 作為女人我都諗唔明

小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 05:04 PM   #17
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
蝙蝠真係幸福呀>﹏<
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 05:13 PM   #18
豆腐
無間豆

3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: 真!DC 查看文章
>「 以 為 是 放 在 外 套 口 袋 內 的 手 機 在 震 動 」 , 沒 加 理 會

做乜唔聽電話?
開緊車嘛~~~

舊 07-10-08, 06:39 PM   #19
nick

註冊日期: Sep 2002
似作古仔駁出位多

NDS GAME FC
mph FC: nick 0601-9706-0534
content fc:nick 3007-1618-1079
動森fc:5369-4190-3879

wii fc
3221-5238-1799-9879 //pm fc /4424-6802-0768 //mkwii fc 105.2621-2747-8510//日動物之森 fc: /3738-3048-3107 惡魔:3652-5761-5259

3ds:2363-5574-3483
nick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 06:57 PM   #20
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章
睇新聞圖片,個女仔都幾大下個喎