Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>しげの秀一「新劇場版 頭文字D Legend2 -闘走-」日本好評公開中
Raze 05:43 PM 02-21-04
頭先係188見到有得賣, 唔知全套有幾多集呢?
草薙さん 08:40 PM 02-21-04
DVD定VCD?
魔璃 08:42 PM 02-21-04
4th Stage播左啦咩
Raze 09:39 PM 02-21-04
DVD 來的....

我見到標題寫住 Project D 的...
Wtak 09:47 PM 02-21-04
作者: :
Originally posted by ☆星野琉璃☆ :
4th Stage播左啦咩
依我所知,未....
MΛkubeX 09:49 PM 02-21-04
BT 都吾多覺 ^^"
基路亞 09:49 PM 02-21-04
乜4th Stage 係OVA?
Cpato 03:01 PM 02-22-04
信和都見呀...
小昭Teddy 03:28 PM 02-22-04
日本播左喇咩....冇奶油上網唔快過信和架喎....
魔璃 05:05 PM 02-22-04
應該系1st , 2nd , 電影同extra stage , 仲有battle一set過再出
好耐之前已經有
marspeople 12:00 AM 02-23-04
睇到悶曬啦

頭D不再
phil077 10:12 AM 02-23-04
Originally posted by 猛探剛 :
睇到悶曬啦

頭D不再
去D Project篇比賽變得更專業
邊個話唔好睇
ben_fung924 09:31 PM 02-24-04
隻碟裏面話4月播{日本}
基路亞 09:41 PM 02-24-04
Originally posted by ben_fung924 :
隻碟裏面話4月播{日本}
你買左?
除左呢樣仲有d 咩架?
ben_fung924 09:41 PM 02-24-04
Originally posted by 基路亞 :

你買左?
係呀
陸奧 貴志 09:43 PM 02-24-04
Originally posted by phil077 :
邊個話唔好睇
不過入左足小之困局....
azuril2000 09:53 PM 02-24-04
涼介話project D 只係為期一年, 唔似足小 打聯賽
買左既人可5可以講下4th stage由邊講到邊
ben_fung924 10:05 PM 02-24-04
Originally posted by azuril2000 :
涼介話project D 只係為期一年, 唔似足小 打聯賽
買左既人可5可以講下4th stage由邊講到邊
隻碟裏面冇話由邊講到邊,
淨係講"樹"同"拓海"回憶返以前D野同籌備緊4th Stage4月播{日本}
基本上係呃$$
Cpato 12:09 AM 02-25-04
Originally posted by ben_fung924 :

隻碟裏面冇話由邊講到邊,
淨係講"樹"同"拓海"回憶返以前D野同籌備緊4th Stage4月播{日本}
基本上係呃$$
幾$?
Raze 07:22 AM 02-25-04
我見到賣$40.
t-cup 10:03 PM 02-26-04
制作好專業
睇到五架會錄音的車

但比對係咪得五場 battle?
sgouki 03:44 AM 02-27-04
Originally posted by phil077 :
邊個話唔好睇
超......專, 幾雲都係較-6 win,越睇越冇引, 野阻 同 落雨, 佢講晒啦, 特別野阻............vs EK9........
窮技.......
marspeople 03:51 AM 02-27-04
邊個話唔好睇
亦都愈黎愈多跟本現實做唔到既反應同動作
phil077 09:09 PM 02-28-04
Originally posted by 猛探剛 :
亦都愈黎愈多跟本現實做唔到既反應同動作
一開始86要贏任何新款跑車都係冇乜可能啦
D動作唔係現實做唔到
係有冇人敢做啫:bface:
phil077 05:25 PM 02-29-04
4th Stages OPENING Blast My Desire!和總集編上釣成功
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面