Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
H-GAMEの部屋>請問有冇動畫[Bible Black](黑魔術學園)...
人仔貓 10:38 PM 04-18-02
既官方同其他有關Home Page?

Thx~
彩子 07:42 AM 04-19-02
Milky Bible Black 動畫官方網
Active soft Bible Black Game官方網
人仔貓 09:55 AM 04-19-02
[片桐彩子]版主,

多謝你啊~

我雖然好少黎呢度,
但你都肯咁快幫我,
真係好人啊~

我以後會多D上黎,
重要介紹俾其他Friend添~
彩子 10:21 AM 04-19-02
To 人仔貌:

唔細客氣~~!!
不過記得叫多o的人上o黎呀~~!!
Sandalphon 09:58 PM 04-19-02
睇過一集black bile......
個感覺怪怪地.....~_~...
陸奧 貴志 11:14 PM 04-19-02
作者: :
Originally posted by chris orochi :
看不慣像黑魔術這類okaruto的東西?
森原里美 01:13 AM 04-20-02
Originally posted by chris orochi :
看不慣嗎? 我覺得不錯的說。
T.K. 01:25 AM 04-20-02
不過第三集水準較差,第四集畫質改善番不過就將一、二集d片剪接再用,但講真就十分之正!
T 09:27 AM 04-20-02
Originally posted by 沙律菜絲花澤類阿Vir :
我有儲e套野
出到第4話,不錯!
Agree,5月出外傳耶
彩子 12:55 PM 04-20-02
我覺得ok喎.....
人仔貓 01:41 PM 04-20-02
我個人覺得以H-動畫黎講,
除左[梅津泰臣]果幾套之外,
好少如[Bible Black]
用咁高水準既畫功來製作~
就連[臭作]系列亦有所不及~

唔同其他部份動畫,
[Bible Black]內容同封面畫功係一樣咁正的~
Sandalphon 02:55 PM 04-20-02
Originally posted by 陸奧 貴志 :

看不慣像黑魔術這類okaruto的東西?
Originally posted by 森原里美 :

看不慣嗎? 我覺得不錯的說。
可能真係睇唔慣.....
習慣睇d legend系列o既故事...
畫功black bible係幾好~
JASUGUN 03:38 AM 04-26-02
畫功真係好好,尤其個封面好吸引,
呢隻我淨係download過体驗版黎玩,已經覺得唔錯~~^^
T.K. 12:29 AM 04-27-02
可惜隻game打爆後唔可以睇番晒全部既h場面。
T.K. 02:12 PM 05-12-02
5月25日出外傳添喎!
講番12年前,d畫功質素睇圖就好高勒!
正!
flydargon 03:14 PM 05-12-02
係網上download左4集....好鬼淫呀~.~""""

估唔到仲有官網添......
彩子 03:30 PM 05-12-02
隻外轉值得一睇~~!!
Blur 09:05 PM 05-12-02
借問聲flydargon兄:
網上有整套完整黑魔術園下載架?
請問可唔可以將條Link post上黎,俾其它人分享0下啦.......
好唔好??
真少 10:45 PM 05-12-02
有格嘅前四集真係唔係几想睇,我有冇格嘅前两集.....
freecan 10:47 PM 05-12-02
To: flydargon兄

小弟也想要"整套完整黑魔術園"....

謝謝
T.K. 10:52 PM 05-12-02
Originally posted by 真少 :
有格嘅前四集真係唔係几想睇,我有冇格嘅前两集.....
咁正!?
我都好想要,係邊度有?
JACKY 10:55 PM 05-12-02
冇格H-動畫, 咁大個仔都未睇過
森原里美 12:50 AM 05-13-02
Originally posted by 片桐彩子 :
隻外轉值得一睇~~!!
的確, 睇左今期既PC Angel介紹後, 好期待。
(但事實上我正傳個4集我仲係睇得第1集...)
真少 01:14 AM 05-13-02
而家EDONDEY2000上面有无格嘅第一集啊,仲係MPGE4,好清~~~
T.K. 01:19 AM 05-13-02
Originally posted by 真少 :
而家EDONDEY2000上面有无格嘅第一集啊,仲係MPGE4,好清~~~
EDONDEY2000係咩黎架?網址?搵過台灣、香港同日本搜尋器都無。
1 2 3 

返回主題版面