Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 四選一
最緊要畫面夠靚,故事唔點H都冇問題 12 36.36%
最緊要夠賤格,畫面只係次要 3 9.09%
最緊要夠變態,畫面只係次要 0 0%
最緊要有故事性 3 9.09%
以上四點都要有齊 15 45.45%
投票者: 33. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
H-GAMEの部屋>你地鐘意邊一類o既H-Game?
Xena 08:30 PM 04-16-02
我當然係鐘意D賤嫁o拉
例如鬼畜王2咁樣:p
08:42 PM 04-16-02
當然係三樣都要啦
陸奧 貴志 10:29 PM 04-16-02
沒有故事派的嗎....請快加上去吧...
彩子 11:01 PM 04-16-02
而家有好多H-Game都講求遊戲性.... ;p
葉月健 11:06 PM 04-16-02
最like玩尾行果類h-game
samug 11:42 PM 04-16-02
唔靚就不如唔玩
T 11:51 PM 04-16-02
作者: :
Originally posted by 山田健 :
最like玩尾行果類h-game
Agree,惡戲都好正ga
★星人44★ 02:52 AM 04-17-02
更係 GIF 勁多的 H-GAME
到現在我依然愛『GREEN~秋空のスクリーン~』同『Viper系列』
其待 Jellyfish 次回作『LOVERS』

GREEN~秋空のスクリーン~
JASUGUN 01:10 PM 04-17-02
有冇多d選擇?
我要...
人設靚
有動畫有配音
故仔唔好太過亂黎
唔玩變態野
千野 衛 01:33 PM 04-17-02
Originally posted by samug :
唔靚就不如唔玩
咪係!條女唔靚,都H唔落啦!
最好人設靚,遊戲同故事性高,咁最更要更係有H啦!唔係掂叫H-Game啊!玩唔玩變態野都無所為囉!
Sandalphon 05:39 PM 04-17-02
我係睇靚cg o既....
唔靚o既人設唔駛指意我會玩....遊戲性幾高都假~
hfso 08:39 PM 04-17-02
F&C 的 Natural Series,要純愛有純愛,想變態有變態.

Leaf 的全部 Sound Novel,劇本嚴密,十分正.
森原里美 01:07 AM 04-18-02
故事性係好緊要, 但小弟我都好睇人設。
X-RGB 01:13 AM 04-18-02
Originally posted by hfso :
Leaf 的全部 Sound Novel,劇本嚴密,十分正.
除左『誰彼』
陸奧 貴志 11:20 PM 04-18-02
Originally posted by X-RGB :

除左『誰彼』
誰彼衰在沒有人知道它想講什麼....不太明白故事內容....
Rance 11:31 PM 04-18-02
除左齋玩純文字選項avg之外o既game都鍾意
話知佢d人幾靚,齋click mouse揀d冇謂對白,齋睇野又唔用腦又唔好玩又悶,不如download cd睇好過,重慳好多時間做其他野添...
T.K. 11:45 PM 04-18-02
鬼畜!
同美里、甘露樹&橋本TAKASE人設既GAME!
陸奧 貴志 12:08 AM 04-19-02
Originally posted by T.K. :
鬼畜!
同美里、甘露樹&橋本TAKASE人設既GAME!
是takashi吧...
貓又股宗 11:43 AM 04-19-02
唔要變態!!!!!!!!!
會作嘔~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

返回主題版面