Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 01-07-03, 12:46 PM   #1
majicman
God of Gamer
~珠海護法~

註冊日期: Dec 2001
邊到買水貨DC好?

我想買部S45水貨,邊到又平又老實?
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 12:47 PM   #2
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
DCC 係先達一樓 算老實不過未必一定最平
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 12:49 PM   #3
Hikari

註冊日期: Jun 2002
先達DCC之前見到S45 $3520

有人說,愛情就如等巴士..
有人等一世也等不到巴士,有人等一會便有巴士到站...
Hikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 02:55 PM   #4
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
買水貨野都係友誠信得過

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 03:23 PM   #5
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by GC迷 :
買水貨野都係友誠信得過
你講友誠商業大廈D鋪頭??
舊 01-07-03, 03:25 PM   #6
Hikari

註冊日期: Jun 2002
引用:
買水貨野都係友誠信得過
你去開o個度買?

有人說,愛情就如等巴士..
有人等一世也等不到巴士,有人等一會便有巴士到站...
Hikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 04:03 PM   #7
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by 杉山隆一 :

你講友誠商業大廈D鋪頭??
係呀
友誠入面既友誠 唔係最平但老實

DC就睇下買咩DC,SONY就會去SONY買行貨

講多無謂,一步到位
舊 01-07-03, 04:32 PM   #8
機神GBA
☆The End☆

水貨S45有冇中文顯示?
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 06:14 PM   #9
Samuel
我想...

引用:

係呀

0個座大廈我就未去過買野 不過好多人都話好多係黑店
舊 01-07-03, 06:53 PM   #10
大雄
卡啦騷

引用:

0個座大廈我就未去過買野 不過好多人都話好多係黑店
睇下邊間啦
不過你買水貨電器自己唔識買返翻去用唔到,話人地係黑店既人我都見唔少
例如買HI-FI見手貨平行貨成條街買左..但翻到去收唔到RADIO喎,呢D咁既人見怪不怪啦

講多無謂,一步到位
舊 01-07-03, 08:18 PM   #11
majicman
~珠海護法~

引用:

係呀

禁知吾知友誠S45水貨幾錢倒?送CF卡ma?
舊 01-07-03, 08:57 PM   #12
Kenji少
暴走中

XBox Live GamertagKenji1445
去友誠買dc=送死.....
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 09:16 PM   #13
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
深水黧尷蠪ro Source

舊 01-07-03, 09:24 PM   #14
Kenji少
暴走中

點解有dcc唔去..要去友誠既...
講真...我買左咁多次dc...最滿意都係去dcc果幾次.~
先達1樓68號鋪~
舊 01-07-03, 10:22 PM   #15
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by Zenki仔 :
點解有dcc唔去..要去友誠既...
講真...我買左咁多次dc...最滿意都係去dcc果幾次.~
先達1樓68號鋪~
友誠都唔係好差姐?D 水貨野都唔錯呀
買下MD機,CD機 都比出面平

講多無謂,一步到位
舊 01-07-03, 11:11 PM   #16
Samuel
我想...

引用:

友誠都唔係好差姐?D 水貨野都唔錯呀
買下MD機,CD機 都比出面平
不過人地問緊DC 講水貨DC DCC真係好信得過
舊 01-07-03, 11:39 PM   #17
majicman
~珠海護法~

引用:

禁知吾知DCCS45水貨幾錢倒?送CF卡ma?
舊 01-07-03, 11:56 PM   #18
Samuel
我想...

呢排無去過 唔係咁清楚...
舊 01-07-03, 11:56 PM   #19
majicman
~珠海護法~

我都吾知買水定行貨好.....
除左保養外,重有乜分別?
舊 01-07-03, 11:58 PM   #20
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by majicman :
我都吾知買水定行貨好.....
除左保養外,重有乜分別?
中文說明書,簡體中文介面同價錢
舊 01-08-03, 12:18 AM   #21
大雄
卡啦騷

引用:

咁去DCC囉

講多無謂,一步到位
舊 01-08-03, 12:29 AM   #22
Kenji少
暴走中

DCC都有水貨架..
不過佢果d就係寫住日版行貨..
不過如果去dcc你想佢減俾你係一件冇咩可能既事...
因為上次我買s30果陣..同成哥吹左成大半個鐘...佢話一樣冇得減...
舊 01-08-03, 03:42 PM   #23
majicman
~珠海護法~

咁大家買DC通常買水定行貨?
DC的保養很重要ma?
舊 01-08-03, 03:52 PM   #24
Samuel
我想...

我買過兩部 兩部都係行
最緊要都係買0個陣CHECK清楚部機
舊 01-08-03, 06:42 PM   #25
majicman
~珠海護法~

灣仔298間DCC掂吾掂?同先達間DCC有冇關係?
我見DCFever 個forum D 人幾推介下!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:33 AM

手機版 | APP版