Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 12-23-02, 06:45 PM   #1
SAMLEE
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
電脳Mon得一半畫面..

電脳Mon得一半畫面0甘係セ野問題阿?
但係一大力 D 拍0下就無事~
一時時発顛..

0甘係セ野壞0左阿?
Thanks~
SAMLEE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-02, 07:07 PM   #2
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

好明顯係個mon壞左la........唔係咩??

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-02, 07:11 PM   #3
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
親佢未死晒快D去買0個個啦

我都要/想換MON
大家有冇好介紹
我要LCD 3000上下(最好UNDER )
乜牌子好?

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-02, 07:37 PM   #4
SAMLEE
Senior Gamer

:@_@": 係係...

但係知吾知要整幾多銭?
吾想買新Mon.....無銭
SAMLEE 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉