Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 12-13-02, 02:21 PM   #1
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
我想問有冇邊D網上的免費麻雀GAME可介紹??

我以前玩開I-GAME的麻雀,之後佢收費後我就冇再玩,因為佢免費玩果D不能累積分數,我覺得唔夠過癮,所以冇玩.
之後玩SINA.COM果個,後尾玩玩O下佢又變做收費,於是又冇玩LA...
我想問而家網上仲有冇D免費麻雀GAME呀??我鍾意同人對玩,唔鍾意同電腦玩.....

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-02, 02:33 PM   #2
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
YAHOO囉

舊 12-13-02, 04:13 PM   #3
馬馬
God of Gamer
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
聽人講呢個幾好嫁~
不過唔知要唔要錢

舊 12-13-02, 05:43 PM   #4
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
引用:
Originally posted by 馬馬 :
聽人講呢個幾好嫁~
不過唔知要唔要錢

MJONLINE.COM.HK係要收錢架...我之前都有去睇過,要買D唔知乜野點數卡...

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:24 PM

手機版 | APP版