Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 12-07-02, 08:22 PM   #1
[KIT]
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
舊game 一問 (Uplink )

我玩到level 5 mission
但唔知點解去到某個時間一定比人捉到 (game over)
我次次bouncing 都經過inter NIC server 同uplink test machine
己經洗盡晒依兩個server d log都係比人捉到

咁點算好?
個save 得返4個鐘就比人拉,連換gateway 都唔夠時間...
[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-02, 09:18 PM   #2
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
太耐冇玩
唔記得晒
不過經兩個server轉駁你都夠時間做野,真厲害
我次次經十幾個先就時間做野

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-02, 09:52 PM   #3
[KIT]

引用:
Originally posted by 廢人 :
太耐冇玩
唔記得晒
不過經兩個server轉駁你都夠時間做野,真厲害
我次次經十幾個先就時間做野
經過其中兩個0者
唔通要十幾個server d log都洗晒?
仲未識點救返,load save4小時後比人拉...

救命呀...
舊 12-07-02, 10:18 PM   #4
廢人
The One

咪有個sofe ware會有紅線表示人地跟到你條線什麼程度的
紅線未到的地方都del log就應該冇事

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 12-07-02, 10:36 PM   #5
[KIT]

引用:
Originally posted by 廢人 :
咪有個sofe ware會有紅線表示人地跟到你條線什麼程度的
紅線未到的地方都del log就應該冇事
i love you ~
舊 12-08-02, 09:55 PM   #6
[KIT]

都係唔掂
係咪即係如果我試過比人trace 到last 果一兩秒sin cut (條紅線應該會去到last 果個server)
咁即係死硬??

我delete 左log都係死...(我每次bouncing都揀左果個server 先,跟住洗晒d log佢 ,但都唔得)
慘,連換gateway都唔夠時間
舊 12-08-02, 10:00 PM   #7
廢人
The One

你個save應該冇得救啦
重玩啦
因為跟你個說法你個save已經係比人跟到先save﹐所以.......
至少我唔識救
玩過一次上番lv5 2hrs多d應該得嫁啦

舊 12-09-02, 12:08 AM   #8
[KIT]

其實passive tracing 係點架?

如果條紅線跟到去last 一個server 就等於一定會比人passive trace到?
咁係咪即係淨返十幾秒就要cut?
舊 12-11-02, 07:07 PM   #9
[KIT]

答埋我點避passive trace 好嗎?
依樣野搞到我重玩左好多次... (真係唔知要delete邊d log先唔死)
舊 12-11-02, 08:37 PM   #10
Tatya
Crazy Gamer
戦神

引用:
Originally posted by [KIT] :
其實passive tracing 係點架?

如果條紅線跟到去last 一個server 就等於一定會比人passive trace到?
咁係咪即係淨返十幾秒就要cut?
原來都有人玩架? I love this game lol.

brouce多D server咪得o羅,最後個server用uplink test machine就方便delete log.

by the way, 有冇試過毀滅前途(ruin one's life)?

仲有隻game個最終目的就係解開CD入面個gamebible.zip.
Tatya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 11:08 PM   #11
[KIT]

引用:
Originally posted by Tatya :
我有0係最後一個server delete log架
但都係突然間死...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
舊game 一問 Q頭 電視遊戲討論版 10 02-06-04 01:10 PM
online 一問 GLOCK 17 PC電腦遊戲討論版 1 12-01-03 01:26 PM
ICQ 一問 Marco 手機資訊/電腦軟硬討論 9 10-30-03 02:11 PM

現在的時間是 07:41 AM

手機版 | APP版