Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 12-04-02, 03:14 AM   #1
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
有冇人有野蠻女友版果首canon in D既鋼琴譜

如題
有冇人有
有既可否比我

舊 12-06-02, 11:39 AM   #2
小林製藥
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
咁就冇啵...,佢果隻whole cd 既mp3 就有...,你要唔要呀??
icq contact :152205241
小林製藥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-02, 01:33 PM   #3
麥C
專業R水吹

首mp3我有了
謝謝

舊 12-06-02, 06:37 PM   #4
小林製藥
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
Originally posted by 老麥 :
首mp3我有了
謝謝
哦...原來係咁..咁唔緊要啦...
小林製藥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-02, 08:52 PM   #5
麥C
專業R水吹

我想搵0黎入midi

舊 12-06-02, 09:01 PM   #6
小雨

註冊日期: Jul 2002
兩張 Piano Sheet...

midi 我都有...
要既話我再 upload...

舊 12-06-02, 10:12 PM   #7
麥C
專業R水吹

我睇到2個X:@_@": :@_@":
我都有2首midi
不過搵唔到野蠻女友版果首:@_@": :@_@":

舊 12-07-02, 12:08 PM   #8
小雨

註冊日期: Jul 2002
咦...死左 link ...都係用番自己 server ...再黎

舊 12-07-02, 01:53 PM   #9
麥C
專業R水吹

這首不是野蠻女友版
canon有幾個版本嫁
這個不是我想搵的

不過都多謝你先(^_^)

論壇跳轉

現在的時間是 06:50 AM