Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 12-02-02, 01:58 AM   #1
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
日本牌子子母機電話

想買返個
邊隻牌子好?
聽人講VICTOR好,係唔係?
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-02, 01:35 PM   #2
Kojiro Fuuma
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
我覺得宜家D日本室內電水壼唔同以前咁大分別架囉~
主要都係睇你自己鐘情邊隻牌子姐~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-02, 07:20 PM   #3
流浪暴魔
Ultimate Gamer
青龍黃龍

註冊日期: Aug 2002
Re: 日本牌子子母機電話

引用:
Originally posted by neo2046 :
想買返個
邊隻牌子好?
聽人講VICTOR好,係唔係?
VICTOR唔錯架...我用緊果隻係子母機黎既,仲可以隨時加子機添
流浪暴魔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-02, 08:35 PM   #4
usayarE
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
我屋企用緊pioneer
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-02, 03:53 AM   #5
Kenji少
暴走中

XBox Live GamertagKenji1445
屋企用緊...果隻唔知乜乜大陸野...
用左唔夠半年已經好多個掣失靈......
我都想換過部.....
除左上面果兩隻仲有冇d咩好介紹........
最緊要平........
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-02, 04:42 AM   #6
流浪暴魔
Ultimate Gamer
青龍黃龍

註冊日期: Aug 2002
Zenki仔:
ericsson,B&O 都唔錯架
流浪暴魔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-02, 10:54 PM   #7
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

除o左深水涉鴨療街
仲有邊度有得睇?

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-02, 12:18 AM   #8
Kenji少
暴走中

XBox Live GamertagKenji1445
老媽子話用得唔好換..住...
虛........
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:28 PM

手機版 | APP版