Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-27-02, 02:14 PM   #1
boy
Senior Gamer
bye~~

註冊日期: Dec 2001
李彩樺-你唔愛我啦!!!!好垃圾

你唔愛我啦 李彩樺

Call 你 call 左咁耐 四次你亦唔覆
實係做左o的野 又怕我知道
識你識左咁耐 無試過話送花
實係好心虛先會無端端送禮

*成日唔搵 只成日唔緊 成日也見但見一陣
態度唔同以前成個冷淡晒
是但啦 算數啦 唔煩你啦 無人錫我啦
再見啦 無野啦 實在夠啦 你唔愛我啦
是但啦 算數啦 又話錫我 話咁快又變晒話我幾差
再見啦 無野啦 完場啦 你唔愛我啦

聽我講左咁耐 “乙水”下我亦唔得 淨係坐左係樹話我太多心
等你等左咁耐 有無野同我講 淨係想聽多一次BB好愛你

repeat *

讀白: 以前出街你一定來接我 呢頭講拜拜你個頭又call
但係呢排 你有乜唔妥 眼定定唔出聲 你諗緊邊個
送俾你件 t-shirt 你好耐無著過 我地幾時識 你又唔記得左
係咪淡左 係咪厭左 你唔再愛我

repeat *

離x哂譜!!!!!!!!!!!!!!!
咁既歌都有!!!!!!!!!!!

舊 11-27-02, 02:19 PM   #2
Kessoon
Account Locked
機動戰士開發計劃

註冊日期: Aug 2002
但我覺得隻歌都唔差呀..
可能d歌詞係專登寫到咁,想扮晒得意d,俾d小妹妹有共嗚掛......??
Kessoon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 02:19 PM   #3
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
未聽過...

舊 11-27-02, 02:26 PM   #4
Samuel
God of Gamer
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
呢首緊本就唔係歌
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 02:29 PM   #5
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
而家d歌邊好聽架!!
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 02:41 PM   #6
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
今朝係903聽過..
仲諗緊係邊個唱tim..

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 02:57 PM   #7
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
唔可以叫唱
首歌好似係"up"出0黎咁
難聽到..................

舊 11-27-02, 03:06 PM   #8
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
Originally posted by 老麥 :
唔可以叫唱
首歌好似係"up"出0黎咁
難聽到..................
你咁講令我諗起Kelly以前有隻又係咁樣......
莫非係正東的傳統?!

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 03:19 PM   #9
沉默是金

我覺幾得意AR~~
來來去去都系聽個D~~又D悶

舊 11-27-02, 11:41 PM   #10
HIM

PSN  IDhim927
我覺得唔錯喎, o的詞又到喎

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 11:46 PM   #11
Hikari

註冊日期: Jun 2002
嚴格黎講根本唔係歌

有人說,愛情就如等巴士..
有人等一世也等不到巴士,有人等一會便有巴士到站...
Hikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 11:47 PM   #12
何英
↓米奇老鼠

引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
你咁講令我諗起Kelly以前有隻又係咁樣......
莫非係正東的傳統?!
"點解你係咁"?

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 11:54 PM   #13
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by samkit :
"點解你係咁"?
好似唔係呢隻
之前仲有另一隻
講的仲多過唱的
但係正因為咁連歌名係乜都唔記得
不過都多謝你提醒

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 11-27-02, 11:56 PM   #14
toro
Game Master
井上Toro

我的朋友專誠send俾我
叫我必聽這首歌

因為D詞完全唔押韻
首歌好搞笑...

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 11:57 PM   #15
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by toro :
我的朋友專誠send俾我
叫我必聽這首歌

因為D詞完全唔押韻
首歌好搞笑...
咁咪好有夏金城feel?

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-28-02, 12:41 AM   #16
何英
↓米奇老鼠

引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
好似唔係呢隻
之前仲有另一隻
講的仲多過唱的
不過都多謝你提醒
咁唔知啦
因為呢首歌都有兩三句獨白的
我估係2000年後掛

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-02, 11:38 AM   #17
沉默是金

引用:
好似唔係呢隻
之前仲有另一隻
講的仲多過唱的
不過都多謝你提醒
我要看出戲

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:38 PM

手機版 | APP版