Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機資訊/電腦軟硬討論>神蹟出現 iphoto 再次復活!
流浪暴魔 05:06 PM 11-22-02
唔知幾時又死過呢?
機神GBA 06:03 PM 11-22-02
我要拿拿聲拎走晒我d 相, 費事佢第時擠提.
咭咭王子(一V一)p 08:11 PM 11-22-02
will be reopening soon
亍 ◣ 10:48 AM 11-23-02
up d 相上去都睇唔到..........唉.........
流浪暴魔 11:02 AM 11-23-02
作者: :
Originally posted by javaj :
up d 相上去都睇唔到..........唉.........
睇唔到?............TEST

流浪暴魔 11:04 AM 11-23-02
得喎..............
Astaroth 11:19 AM 11-23-02
但開唔到新a/c=.=
Wtak 11:44 AM 11-23-02
係掂啵
雪舟等楊 01:58 PM 11-23-02
IPHOTO浴火重生...........但唔知幾時又死過:@_@":
YeeeSSS 02:18 PM 11-23-02
好o野!
亍 ◣ 03:18 PM 11-23-02
可能之前delete過圖,而家up上去係有問題的.....-____-
流浪暴魔 04:48 PM 11-23-02
Originally posted by card_captor :
will be reopening soon
Card Forum will be reopen soon
Kaede楓 06:07 PM 11-23-02
Originally posted by Astaroth :
但開唔到新a/c=.=
好耐之前已經開唔到新acct
魔璃 06:30 PM 11-23-02
今次可以捱幾耐
依家試緊大量upload
魔璃 06:32 PM 11-23-02
又死了 .....
機神GBA 11:10 PM 11-23-02
Originally posted by ☆星野琉璃☆ :
又死了 .....
no, 依家又醒番la
sugihara 12:04 AM 11-24-02
點解你地話死咁多次,我都好似乜事都無咁0既...
<--不嬲都用緊0個度,呢張尋日先ul...
機神GBA 01:31 AM 11-24-02
Originally posted by sugihara :
點解你地話死咁多次,我都好似乜事都無咁0既...
<--不嬲都用緊0個度,呢張尋日先ul...
尼兩三日先整番, 之前死左成兩個星期...
係咪你咁啱個兩個星期冇用過佢ar??
魔璃 05:11 AM 11-24-02
Originally posted by 機神GBA :

no, 依家又醒番la
upload得個2次就upload唔倒 , 死d唔死d
何英 05:27 AM 11-24-02
睇黎都唔捱得好耐...
不過佢d相仲睇倒就得啦
sugihara 08:08 AM 11-24-02
Originally posted by 機神GBA :

尼兩三日先整番, 之前死左成兩個星期...
係咪你咁啱個兩個星期冇用過佢ar??
唔係喎,我個avator一直都係放左0係0個度,都未變過x
上兩個星期都有ul過相添...
機神GBA 10:29 AM 11-24-02
Originally posted by sugihara :
唔係喎,我個avator一直都係放左0係0個度,都未變過x
上兩個星期都有ul過相添...
我知, 即使佢係死左, 但係佢d 相 以前俾你貼左去第d地方, 佢依然顯
示到相, 只不過係入唔到佢個網站啫.

返回主題版面