Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
H-GAMEの部屋>夏色砂時計(Win版)
|0| 06:30 AM 11-13-02
http://heroine.akiba-k.com/

夏色砂時計(Win版)
新BERRIES/Tyrell Laboratory inc.
人気『夏色砂時計』Windows移植、:村上水軍、:白夜、:I'veSound、追加印象的展開。
18禁逆移植化記念先行臐B価格5000晸O。版違話楽。
◇動 作
Windows98/Me/2000/XP ◇価格
5,000搳]税E)
◇指 定
18禁 ※商品N場買求際年T認為、身分証明書提示願致。
Rv250 09:39 AM 11-13-02
終於肯出啦...
同正式版會有什麼分別?
數碼石頭 09:41 AM 11-13-02
對呢隻game有D興趣~

好~
唔駛買PS2版~
而且重有料加~
Yakumo Fujii 09:42 AM 11-13-02
變左18禁囉!!
(其實睇個原畫家都估到會有18禁版本)
彩子 10:03 AM 11-13-02
好彩o個陣忍住手無買到PS2版...

& 可否不用櫻花font post日文??
Rv250 10:39 AM 11-13-02
有冇H都唔緊要,不過唔想在console玩AVG
5000yen...真係考慮買
森原里美 12:00 PM 11-13-02
呀, 這隻我都想玩啊。
不過自己冇PS2, 所以當時只能慨嘆...
某F 01:50 PM 11-13-02
始終電腦版係會好玩d
|0| 01:57 PM 11-13-02
作者: :
Originally posted by Rv250 :
有冇H都唔緊要,不過唔想在console玩AVG
5000yen...真係考慮買
5000yen只係comike會場定價
DIZZY 05:29 PM 11-13-02
咁CV.會點呢?
用番原本的CV定改其他?
DIZZY 06:09 PM 11-13-02
http://mypage.naver.co.jp/yuki5hk/GGXX/GGXX/Ive.rm
之前無聊,轉了夏色砂時計的オープニング,有興趣就聽...
I've
水樹奈奈
|0| 06:15 AM 11-14-02
Originally posted by 片桐彩子 :
好彩o個陣忍住手無買到PS2版...

& 可否不用櫻花font post日文??
剷左櫻花架啦......
男 09:51 AM 11-14-02
Originally posted by |0| :
剷左櫻花架啦......
個post出來的是櫻花
你是否用了unicode補完計劃之類既東西?
哩樣野佢會自動幫你paste出黎既日文變成櫻花, 但裝左之後, 由於d櫻花字非常工整, 剩睇外表係分唔出的
|0| 11:41 AM 11-14-02
Originally posted by 男 :

個post出來的是櫻花
你是否用了unicode補完計劃之類既東西?
哩樣野佢會自動幫你paste出黎既日文變成櫻花, 但裝左之後, 由於d櫻花字非常工整, 剩睇外表係分唔出的
我唯有係哩度盡量少po假名......
彩子 08:40 PM 11-14-02
其實...
我唔想你地用櫻花post日文都係想方便大家睇到...
因未必每一個人有裝呢類o野...

.......不如o甘啦~~!
如果你地quote日文post o個陣有問題o既話可以quote原本條link俾我等我去post返改返正佢啦~~!!

返回主題版面