Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
電視遊戲討論版>BIOHAZARD 5,6 | 已售
wsx360 01:38 AM 06-12-19

ELT 07:42 AM 06-12-19
gapcom繼續炒炒炒
真厚顏
呂鳳仙 11:27 AM 06-12-19
Switch真係有咁強機能!?
darkvolver 11:36 AM 06-12-19
作者: ELT:
gapcom繼續炒炒炒
真厚顏
老細...要儲錢出bio3 remark係禁嫁啦
野良猫 11:40 AM 06-12-19
作者: 呂鳳仙:
調轉睇
5、6要用嘅機能根本好低
5本身仲要係ps3 game嚟
Kain 11:55 AM 06-12-19
咦?未出過咩?
由手機版發出
seed2005 12:26 PM 06-12-19
https://www.youtube.com/watch?v=5_gG8x16-nk

https://www.youtube.com/watch?v=5_gG8x16-nk

風間鈴木仁 01:43 PM 06-12-19
作者: ELT:
gapcom繼續炒炒炒
真厚顏
作者: darkvolver:
因為 CAP COIN 學到野,

為人民服務(GAME民)

darkvolver 01:47 PM 06-12-19
作者: 風間鈴木仁:
因為 CAP COIN 學到野,

為人民服務(GAME民)

佢低成本及無腦炒飯,為人民服務才有今日MHW:ice dlc,如果唔係Bio2個dlc唔知幾時有...
歌絲˙暮斯 02:35 PM 06-12-19
我唔係任記 fans

有玩過 WIIU bayonetta 2 就知 WIIU 唔弱過 PS3。

所以 NS 係絕對無理由弱過 WIIU 同 PS3。
由手機版發出
darkvolver 03:30 PM 06-12-19
作者: 歌絲˙暮斯:
我唔係任記 fans

有玩過 WIIU bayonetta 2 就知 WIIU 唔弱過 PS3。

由手機版發出
任記成功的地方係以小駁大....食人炒飯都夠...
ELT 07:06 PM 06-12-19
作者: 歌絲˙暮斯:
我唔係任記 fans

由手機版發出
switch dock mode應該有wiiu 1.5至2倍左右
好多wiiu game移植switch 版都係加強版,例如720p加強至1080p

所以要移植ps3年代既遊戲好輕鬆
mrk 03:07 AM 06-13-19
作者: 野良猫:
調轉睇
5、6要用嘅機能根本好低
5本身仲要係ps3 game嚟
其實好耐之前,
5係出過SHIELD Andriod TV版,
所以5出到落switch唔出奇,
反而6 Port落switch,廠方會用返PS3版,定PC版呢??(希望6到時,唔好太縮水啦!

PS:有冇人兄查到會有實體版嗎?定又係2合1咁出?(今次2隻都想入DL版,前排PS4版6做特價都忍手冇入)
wsx360 03:32 PM 06-13-19
http://www.capcom.co.jp/switch-lineup/
capcom整左個page介紹switch堆冷飯
即係陸續有黎

野良猫 03:41 PM 06-13-19
DMC
padage 04:04 PM 06-13-19
witcher 3都port到,6算係d咩? xdd
david 04:49 PM 06-13-19
邊係呀,O的錢用O黎出手遊啦,戰國BASARA最新作就係手遊。
david 04:50 PM 06-13-19
作者: padage:
witcher 3都port到,6算係d咩? xdd
DOWNGRADE左唔少啦,背景形同紙板咁...
padage 05:12 PM 06-13-19
作者: david:
已經好理想對於一部portable機黎講,不過實際出黎係咪咁就另作別論
wsx360 05:48 PM 06-13-19
朦左姐
如果同PS4一樣,神早變天啦

darkvolver 05:52 PM 06-13-19
邊係呀,O的錢用O黎出手遊啦,戰國BASARA最新作就係手遊。
作者: padage:
已經好理想對於一部portable機黎講,不過實際出黎係咪咁就另作別論
對C記及NS來講係好事,down一下可以cap多次水。最重要又唔係remake...始終賺到
wsx360 06:03 PM 06-13-19
對C記及NS來講係好事,down一下可以cap多次水。最重要又唔係remake...始終賺到
講緊Witcher 3 downgrade啊

capcom唔會出switch機能做唔到既game,所以BH7就攪個cloud版
downgrade移植比純移植貴好多
darkvolver 08:22 AM 06-14-19
作者: wsx360:
講緊Witcher 3 downgrade啊

capcom唔會出switch機能做唔到既game,所以BH7就攪個cloud版
downgrade移植比純移植貴好多
C記就係要佢貴,如果不貴點養人及托股價先?
mario0606 10:48 AM 06-14-19
其實出得落NS你比個體感玩法我,我真係會比水…
但上次隻BH4竟然唔對我,咁我買PS4唔好
由手機版發出
wsx360 12:00 PM 06-14-19
C記就係要佢貴,如果不貴點養人及托股價先?
downgrade移植成本高
開發費高 風險自然高,唔賣得就蝕死佢

所以capcom係ns上既移植作全部都係PS3世代既game
唔需要大執,低成本移植
由手機版發出
1 2 

返回主題版面