Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機平板遊戲討論版>英雄傳說:星之軌跡
david 11:03 PM 09-28-18

ShinDou 11:07 PM 09-28-18
呢隻唔係曉之軌跡黎咩﹖諗住改名再中文化洗底﹖果陣睇D人講話後期係要刷成個月先升1個RANK先俾行主線,好痴線架喎 @@ 我好似打到30幾RANK就棄左,悶得濟,頂唔順要行咁多個RANDOM迷宮先升RANK行少少
david 08:27 PM 10-26-18
事前登錄:https://member.playuj.com/facebook/brcm_20181011_pre/

亍 ◣ 10:28 PM 10-26-18
10萬?!?!憑咩?
ShinDou 10:44 PM 10-26-18
手遊唔難既,夢戰都百萬啦,個網好似話而家已經十萬了

其實想知同之前隻WEB GAME曉之軌跡有冇分別,暫時睇落係完全1樣,如果1樣只係照搬去手遊既話應該真係DOWNLOAD都浪費時間
okabe 11:32 PM 10-26-18
作者: ShinDou:
手遊唔難既,夢戰都百萬啦,個網好似話而家已經十萬了

其實想知同之前隻WEB GAME曉之軌跡有冇分別,暫時睇落係完全1樣,如果1樣只係照搬去手遊既話應該真係DOWNLOAD都浪費時間
由日本《軌跡》系列開發商 FALCOM 授權,宇峻奧汀製作的系列新作《英雄傳說:星之軌跡》,延續軌跡系列的劇情,世界觀和人物設定也由 FALCOM 親自監督。遊戲將於 10 月 2 號開始封測。

《英雄傳說:星之軌跡》前身為 WEB 版《曉之軌跡》,玩家能在此作遇到 70 位以上的歷代角色。像是經典《空之軌跡》的約書亞與亞爾緹娜、《閃之軌跡》的黎恩、亞莉莎都會成為夥伴。

《英雄傳說 曉之軌跡》(日語:英雄伝説 暁の軌跡)是日本Falcom授權給宇峻奧汀開發的在線角色扮演遊戲,是《英雄傳說 軌跡系列》的外傳作品,發表於網頁遊戲平台。PC版於2016年8月31日開始由宇峻奧汀的日本子公司USERJOY JAPAN營運。而後推出PlayStation Vita版與PS4版。2017年中國bilibili宣布代理中文版。2018年在中國宣布移植到手機遊戲平台,並將手遊版中文名稱改為《英雄傳說 星之軌跡》,由bilibili和暢遊共同營運。
ShinDou 08:06 AM 10-27-18
完全移植,即係冇分別,不過唔知竟然出過PSV同PS4版 @@
J+1 03:08 PM 11-13-18
上左架?

《英雄傳說:星之軌跡》上架 Falcom 社長:《星之軌跡》補齊軌跡全貌 完成系列作心願
https://gnn.gamer.com.tw/6/170966.html
由手機版發出
ShinDou 05:01 PM 11-13-18
睇黎公國既野會用星之軌跡去講,下集軌跡肯定係講共和國啦

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 10:45 PM 12-08-18
岩岩DOWN左落黎試左陣睇下有乜唔同,好似CUT左要行RANDOM生成迷宮果個探索,咁好好多唔駛晒咁多時間,不過個介面仲係咁亂D野仲係咁難搵,LV好似易升左唔知係咪錯覺,以前網頁版曉軌好似打到RANK30幾就冇打

返回主題版面