Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
GAF告示版>[改善建議]不合時宜的設定
Kain 10:34 AM 09-05-18
家陣default只顯示1個月內有新回覆既post
D post本身已經無咩人回
一click入板得番幾個post響度仲核突
建議取消

仲有search限一分鐘一次
人本身唔多根本無必要,最多10秒 is OK
Rance 10:50 PM 09-05-18
我覺得應該整自動RESIZE圖...
不過應該唔會再有人改CODE架啦?
亍 ◣ 08:34 AM 09-06-18
我只係想問搜尋功能係我唔識用定係佢有問題,永遠查keyword出來冇一個o岩的 而家我用谷神search仲準..
滅龍士 09:47 PM 09-07-18
現實d諗,呢個topic本身就係大大支GAF死亡flag…
shwl 05:12 PM 09-09-18
由手機版發出
十一月 10:54 PM 09-09-18
首先大前提係admin仲想唔想做嘢?
如果admin都懶得做的話,講乜都冇用

我都想提議,希望年月日格式可以自由選擇,及時間格式可以設定為24小時制
例如「09-07-18, 09:47 PM」,俾會員自己選擇顯示為「07-09-2018 21:47」或「2018-09-07 21:47」等等
Kain 09:17 AM 09-10-18
發現default已經改左做100日
----------------------------------
幻覺,頭先用手機無痕試明明係100日
GreenTea 10:43 PM 09-10-18
作者: Rance:
我覺得應該整自動RESIZE圖...
不過應該唔會再有人改CODE架啦?
我係手機版改過, 要搵返d record
有時放工hea下算 無咁積極

如果有c兄識既 我都想整到個forum user friendly d
david 08:27 AM 09-15-18
作者: 滅龍士:
現實d諗,呢個topic本身就係大大支GAF死亡flag…

咪咁啦,我真係唔想用瀉膠妄落...
kimtch 05:58 PM 09-15-18
其實唔洗一句大大力ADMIN懶做就講乜都冇用既.
其實有興趣/有技術力有IDEA既 搵綠茶大一齊搞都唔係咩問題吧...

返回主題版面