Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 
電視遊戲討論版>Tales of Vesperia Remaster/Definitive edition [PS4/X1/NS/PC] 已售
ゆり 04:23 PM 06-06-18
http://tov10th.tales-ch.jp/

Marco 05:04 PM 06-06-18
Remaster...應該係
david 06:02 PM 06-06-18
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=236254
yorkyork 07:01 PM 06-06-18
用黎形容馬場侮辱左垃圾呢兩個字
Sar8 07:41 PM 06-06-18
remaster啦

起碼我PS3版未玩過(XBOX)
pet3 08:05 PM 06-06-18
全save點save一次的杯....
野良猫 09:25 PM 06-06-18
希望戰鬥系統用番TOB嗰種

已經接受唔到普攻>特技>奧義咁連
小昭Teddy 09:51 PM 06-06-18
作者: 野良猫:
希望戰鬥系統用番TOB嗰種

已經接受唔到普攻>特技>奧義咁連
洗衣機會慢左
零式 09:56 PM 06-06-18
完全新作既JRPG都要諗下, 舊作唔會再玩了....
ゆり 10:01 PM 06-06-18
作者: 零式:
完全新作既JRPG都要諗下, 舊作唔會再玩了....
冇馬場呢件人間の屑我表示玩唔玩都會買來支持
闇影風 10:41 PM 06-06-18
作者: ゆり:
冇馬場呢件人間の屑我表示玩唔玩都會買來支持
支持+1

想話馬場唔走一日都唔再買tales點知TOZ之後走咁快
安安 07:18 AM 06-11-18
https://www.youtube.com/watch?v=6juT0GEGpnE
Tales of Vesperia Definitive Edition E3 Announcement Trailer | XB1, PS4, PC, Switch
作者: :

ゆり 08:01 AM 06-11-18
原來重制都懶,直接包埋dlc就算

ok有ns版你win
由手機版發出
fortel 08:20 AM 06-11-18
又要玩多次洗衣機
ELT 08:22 AM 06-11-18
有switch版,應該會買,之前冇玩過可以當新game玩
fortel 08:30 AM 06-11-18
應該有中文版啦掛呢個世代,果陣拎住本對白一到玩一到睇真諗返都想笑
pet3 09:20 AM 06-11-18
只是單純HD化啦

歷代最難白金的TO
lineage19 09:57 AM 06-11-18
作者: fortel:
應該有中文版啦掛呢個世代,果陣拎住本對白一到玩一到睇真諗返都想笑

全平台有中文

之前1000成就360版
呢家係時候入返隻ns版輕鬆玩多次...
呢隻係第一隻令我覺得成就系統煩人的game...

btw,幾時肯出toa hd呀

Sent from my iPhone using Gaforum
歌絲˙暮斯 10:19 AM 06-11-18
未玩過考慮下 switch
由手機版發出
野良猫 10:22 AM 06-11-18
睇番成個場九成都拎續作或新作出嚟放
佢就拎碟冷飯出嚟,何等勇氣
清清清清 10:27 AM 06-11-18
悶唔悶d 呀

Sent from my iPhone using Gaforum
stephen1980 10:29 AM 06-11-18
已經買過xbox版,ps3版,家下又想fan再入多隻.........不如remaster隻TOD好過
STRIFE 10:41 AM 06-11-18
想搵番D奶粉錢啫sosad
個人黎講,冇新作連考慮都唔會
yorkyork 10:43 AM 06-11-18
買過兩次真係唔會再買...
lineage19 10:44 AM 06-11-18
作者: stephen1980:
已經買過xbox版,ps3版,家下又想fan再入多隻.........不如remaster隻TOD好過

傻啦,要hd化隻2d game同做過隻冇分別(睇下同期的奧丁神域)

要做不如做3d game hd化,仲要係ps3的作品hd, 優化下鋸齒優化下fps加個語系就自動有人買帳

輕輕鬆鬆

1 2 3 4 5 

返回主題版面