Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
電視遊戲討論版>無双OROCHI 3 Ultimate︱NS,PS4,XB1,PC
安安 09:20 PM 03-17-18
https://www.gamecity.ne.jp/orochi3/
https://twitter.com/kt_orochi

enishi 09:20 PM 03-17-18
https://www.gamecity.ne.jp/orochi3/
由手機版發出
鐵之侍 09:25 PM 03-17-18
一早就繼續出就不用被罵了

今次會打到希臘神明?

不要再搞大地圖,謝謝
遊雲gspirit 09:27 PM 03-17-18
故仔駁到去打黃道12宮就好笑...
david 09:37 PM 03-17-18
一隻GAME駛唔駛開咁多個POST...........
BRA武藏 10:46 PM 03-17-18
立花道雪原來係俾宙斯落雷劈嘅……嗎 XD
Rance 11:19 PM 03-17-18
可能電話GAME黎
權愛真 12:15 AM 03-18-18
大蛇3……重點就係,
如果佢地仲係用返真三八既角色模組 (短腳長臂怪物) 同埋武器模組 (大量重覆模組) …既話,
暗榮真係唔該收返埋都得!
仲有好多未知之數,地圖今次又點玩? 回歸關卡式?
睇定d先啦!
風間鈴木仁 12:18 AM 03-18-18
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1112310.html
有翻譯。

「ω-Force」20周年記念ライブで新作「無双 OROCHI3」を2018年発売と発表!「討鬼伝」の新作は、ω-Forceの「謎の新作」が発売されたあと?

GREAT . 2018
無雙大蛇傳 3 ,
其實中文是否這樣 ?

支持支持 。
whassupbun 09:08 AM 03-19-18
God of War crossover PS版獨家有得用Kratos
Kain 09:48 AM 03-19-18
整出黎又係all star
由手機版發出
charcsc2000 12:08 PM 03-19-18
伏味好重....
ko121314 01:11 PM 03-19-18
大蛇系列唔係已經比較正常?
打到元祖第2集, 覺得都仲算可以
之後個堆update update再update版本就無玩

而家買番隻第2集其實仲抵唔抵玩
我見switch版好似包好多野
wing 01:43 PM 03-19-18
作者: ko121314:

大蛇2打來打去都係果堆怪物, 我覺得好快悶.
1好玩d.
charcsc2000 01:59 PM 03-19-18
作者: ko121314:

switch版確係低玩...但隻game好耐下喎...
鐵之侍 02:48 PM 03-19-18
中文版同步推出
Dyhalt Rushifar 03:22 PM 03-19-18
作者: wing:
大蛇2打來打去都係果堆怪物, 我覺得好快悶.
1好玩d.
咁無雙一向都係劈黎劈去都係果堆野架啦
wing 04:45 PM 03-19-18
作者: Dyhalt Rushifar:
咁無雙一向都係劈黎劈去都係果堆野架啦
唔係ga..... 大蛇1 開頭果堆三國/戰國武將係互劈, 敵人多花款d......但大蛇基本上全部都係劈果堆乜乜鬼乜乜鬼, 全部一模一樣.
kyo353 11:29 PM 03-19-18
第1集打遠呂智
第2集打真.遠呂智
第3集打真係遠呂智?
Rv250 11:46 PM 03-19-18
作者: Kain:
整出黎又係all star
由手機版發出
all star我玩唔晒三個勢力
希望呢隻故事唔好咁悶同玩法唔好拖咁長
Hello MiMi 12:38 AM 03-20-18
真三八玩左蜀國
都唔知做乜鬼
決斷棄game...

希望大蛇3 好好睇睇
wing 09:16 AM 03-20-18
作者: Hello MiMi:
真三八玩左蜀國
都唔知做乜鬼
決斷棄game...

希望大蛇3 好好睇睇

真三八一早話左伏味濃, 真正出街唔只不負眾望, 簡直超乎想像, 咁都買呢.....
seed2005 05:14 PM 05-08-18
ttps://www.famitsu.com/news/201805/08156887.html

週刊ファミ通2018年5月24日号(2018年5月10日発売)では、コーエーテクモゲームスからNintendo Switch&プレイステーション4用ソフトとして2018年発売予定のアクションゲーム『無双OROCHI3』の最新情報を公開。
STRIFE 05:28 PM 05-08-18
好想知出係ns到可以帶動幾多銷量
應該唔會少
karowk 04:33 AM 05-09-18
依間公司啲Game我開始唔敢買
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後

返回主題版面