Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>神獄塔 メアリスケルター2 | PS4, NS
安安 03:51 PM 03-10-18
http://www.compileheart.com/mary-skelter/tuu/
http://dengekionline.com/elem/000/001/692/1692992/
『神獄塔 メアリスケルター2』がPS4に登場。OP、バトルなどムービーも公開

Lamsze 11:48 AM 07-23-18
岩岩發現呢隻GAME,但有幾個問題想問下有無人知
1. 見寫含1既重制,係PS4版?
2. 1既重制係同2同一隻碟裡面?普通版已經有定係另設特別版?
有玩過既師兄覺得好玩?
遊雲gspirit 11:39 PM 07-24-18
作者: Lamsze:
岩岩發現呢隻GAME,但有幾個問題想問下有無人知
1. 見寫含1既重制,係PS4版?
2. 1既重制係同2同一隻碟裡面?普通版已經有定係另設特別版?
有玩過既師兄覺得好玩?
1. 爆左機2代 之後,就可以玩1代重制
2. 同1隻碟,普通版就ok。
如你喜歡玩迷宮RPG相信你玩落會冇問題。我自己當玩RPG+人設+支持下地雷社 ...
Lamsze 12:00 AM 07-25-18
作者: 遊雲gspirit:
1. 爆左機2代 之後,就可以玩1代重制
2. 同1隻碟,普通版就ok。
如你喜歡玩迷宮RPG相信你玩落會冇問題。我自己當玩RPG+人設+支持下地雷社 ...
玩完2再1?對故事了解有無影響?見角色有重複出現
1或2雷唔雷?睇片好似唔係好雷,探索同戰鬥元素唔錯
遊雲gspirit 02:26 AM 07-25-18
作者: Lamsze:
玩完2再1?對故事了解有無影響?見角色有重複出現
1或2雷唔雷?睇片好似唔係好雷,探索同戰鬥元素唔錯
時序上,2唔係1 嘅後面,而且官方係建議2-->1

雷唔雷,其實2代畫面同VITA 1代個模係一樣,只係Hi-Res左/高FPS左 ...
Lamsze 12:31 PM 07-25-18
作者: 遊雲gspirit:
時序上,2唔係1 嘅後面,而且官方係建議2-->1

雷唔雷,其實2代畫面同VITA 1代個模係一樣,只係Hi-Res左/高FPS左 ...
甘遊玩性呢? 畫質同2D行法我唔介意
多謝師兄解答
seed2005 01:52 PM 03-30-19

返回主題版面