Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電影版>RAMPAGE ︱末日困獸戰<電玩改編>(20.Apr.2018)
信長 06:58 AM 11-17-17
http://www.imdb.com/title/tt2231461/

Director: Brad Peyton
Writers: Ryan Condal (rewrite), Carlton Cuse (rewrite)
Stars: Jeffrey Dean Morgan, Dwayne Johnson, Malin Akerman

加州大地震導演
black adam,flashpoint batman,deathstroke
赤兵尉SETH 10:47 PM 11-17-17
話係電玩改編到底有幾多人識

利申, 玩過
Sar8 11:06 PM 11-17-17
以前好似叫咩猩猩拆樓
GimGim 12:26 PM 11-18-17
And the green monster xD
wing 11:51 AM 11-21-17
作者: 赤兵尉SETH:

利申, 玩過
我都玩過當年隻PC game.
魔王-將 03:31 PM 11-23-17
我仲記得有隻隱藏角色係蝙蝠
Eking 03:37 PM 11-23-17
作者: 赤兵尉SETH:

利申, 玩過
你過35正常都有玩過, 除非未出過街打機啦~
鐵之侍 04:16 PM 11-23-17
小時看亞記某兒童節目比賽一班小朋友在玩,只會用猩猩所以乾脆叫金剛
Eking 05:35 PM 11-23-17

SNK 都出類似GAME
怪盜小G 12:29 PM 04-12-18
睇早場純怪獸片睇好好由頭到尾無悶場

早知睇IMAX

無彩蛋出字可以走
Rv250 12:12 AM 04-13-18
imdb又係低分, 不過我好滿意

game名有印象但係未玩過, 之前仲搞錯咗以為係隻動物格鬥primal rage
入場前上youtube望吓隻game玩乜

估唔到戲內有食人, 雖然唔係回HP

另外the rock 臨尾講son of a 冇咗個bitch咩事

Eking 05:55 PM 04-14-18
普普通通, 叫做OK收貨, 男女主角感情線好勉強下~
HON HON 12:29 PM 04-16-18
作者: Rv250:
imdb又係低分, 不過我好滿意[/SPOILER]
呢種另類兼遊戲改編戲一定低分, 睇佢TRAILER個故事同對ROCK極度無興趣之下我都唔會睇.
wing 01:45 PM 04-16-18
作者: Rv250:
imdb又係低分, 不過我好滿意

game名有印象但係未玩過, 之前仲搞錯咗以為係隻動物格鬥primal rage
入場前上youtube望吓隻game玩乜

估唔到戲內有食人, 雖然唔係回HP

另外the rock 臨尾講son of a 冇咗個bitch咩事

西片好多時都咁玩, 一方面表達到主角的不滿情緒, 同時唔係講成句粗口就對評級冇影響, 仲懶有幽默感.
IDGAF 06:19 PM 05-19-19
係HBO GO睇咗,
隻猩猩d手語好搞嘢…

開塔一次過引巨猩、巨狼同巨鱷的決定會唔會太白痴,
明明佢之前佢公司果隊兵都搞唔點,
點解會信美軍一定搞得掂?!

男主角太強運同命硬了吧?咁多次都唔死得。

雖然劇情好亂嚟,但又睇得好開心!

睇完先知原本係拆樓game嚟~!!!

Classic Arcade Game Rampage World Tour on PS3 in HD 1080p

https://www.youtube.com/watch?v=c2UoNxst6J0

返回主題版面