Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>戰場女武神 戦場のヴァルキュリア 4 | 已售 |
鐵之侍 11:58 AM 11-13-17
http://portal.valkyria.jp/new/zn/

大家等待已久的續篇!!
harakuma 12:00 PM 11-13-17
期待7日,

最新果隻
Dyhalt Rushifar 12:01 PM 11-13-17
電話GAME 1票
ゆり 12:08 PM 11-13-17
想救定補刀將ip送上西天
野良猫 12:11 PM 11-13-17
作者: Dyhalt Rushifar:
電話GAME 1票
+1唔該
harakuma 12:16 PM 11-13-17
電話GAME 1票
應該係, 除非發夢
Rance 12:27 PM 11-13-17
SEGA重識出電話GAME以外O既野?
鐵之侍 12:30 PM 11-13-17
作者: Rance:
上次那隻還敢出續篇我也是佩服(不過那班傢伙真是敢出)
Rance 12:32 PM 11-13-17
作者: 鐵之侍:
上次那隻還敢出續篇我也是佩服(不過那班傢伙真是敢出)
真係出應該都唔敢再出DEMO
charcsc2000 12:49 PM 11-13-17
sega之前不是話會remaster 2代3代去ps4咩???
之前果隻"蒼藍"就算吧啦~
ComeLOLoh 12:53 PM 11-13-17
女武神動畫吧?
STRIFE 02:43 PM 11-13-17
仲以為係VP
lineage19 03:04 PM 11-13-17
Sega唔係得返超音鼠同人龍咋咩

Sent from my iPhone using Gaforum
風間鈴木仁 03:44 PM 11-13-17
電話GAME 1票
作者: 野良猫:
+1唔該
作者: Rance:
電話GAME 1票 x 3

支持 SEGA。
okabe 04:41 PM 11-13-17
電話GAME 1票 x 4

係正傳都驚,上次隻蒼藍既開發力都怕怕...
隻GAME有多國語言,唔排除會整隻隻ONLINE驚
charcsc2000 06:12 PM 11-13-17
作者: lineage19:
Sega唔係得返超音鼠同人龍咋咩

Sent from my iPhone using Gaforum
你當初音和atlus死既咩.......
ShinDou 06:40 PM 11-13-17
作者: STRIFE:
仲以為係VP
VP已經出左手遊版,隔離區有THREAD,SEGA果隻我都估係手遊版 XD
mrk 07:27 PM 11-13-17
本人希望2、3 PS4 HD化!(請加埋中文)

PS:其實你地有冇諗過佢唔只公佈1隻Game呢!
mrk 07:46 PM 11-13-17
作者: mrk:
本人希望2、3 PS4 HD化!(請加埋中文)

PS:其實你地有冇諗過佢唔只公佈1隻Game呢!
補充下:或者係 2、3 remaster HD化去PS4同NS呢!(依家NS全世界都咁好買!)
CardGameDan 10:38 PM 11-13-17
電話GAME 1票
望下上年元氣公布的首都高新作⋯

電話GAME+1票
harakuma 12:15 PM 11-14-17
八卦入多去HP一次,

好似官網唔同咗

多咗兩個人影

有冇人都見係唔同咗, 定我錯覺?
STRIFE 12:35 PM 11-14-17
作者: ShinDou:
VP已經出左手遊版,隔離區有THREAD,SEGA果隻我都估係手遊版 XD
App版我知有,但玩左陣已冇興趣

Topic名應該改做戰場女武神會好d,廢事混淆
Tano 02:26 PM 11-14-17
作者: CardGameDan:
望下上年元氣公布的首都高新作⋯

電話GAME+1票
電話GAME再+1

[OT]元氣對我來說已經由愛到恨
隻手遊版首都高都好似就摺[/OT]
野良猫 02:54 PM 11-14-17
作者: harakuma:
八卦入多去HP一次,

好似官網唔同咗

多咗兩個人影

有冇人都見係唔同咗, 定我錯覺?
睇服飾似科幻風,應該都係蒼藍嗰類了

第一集最好嘅就係個act+slg系統同埋版圖設計
係唔明點解開發組唔特化哩兩點,搞到越出越死

不過sega真係好現實
第一集叫好唔叫坐後(或者嫌賺得少)就即刻降落psp出算

白金廠B姐單嘢又係
harakuma 03:06 PM 11-14-17
作者: 野良猫:
睇服飾似科幻風,應該都係蒼藍嗰類了

第一集最好嘅就係個act+slg系統同埋版圖設計
係唔明點解開發組唔特化哩兩點,搞到越出越死

不過sega真係好現實
第一集叫好唔叫坐後(或者嫌賺得少)就即刻降落psp出算

白金廠B姐單嘢又係
咪係, 明明第一隻(嚟緊都十年啦)己經好好, 改靚場境(少少就夠, 唔改又對唔住依家D硬體), 就己經OK. 唔要CODuty場境, 比多d資源落戰略位.

其實第三代都幾好玩既, 係psp機能攪到要分割map

hp個背景係雪景, 睇落似北方類多d
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面