Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-02, 11:07 AM   #1
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
Cool 歐冠盃討論區

三大聯賽雄師,邊隊先係最強0既夢幻球隊呢
英格蘭----阿仙奴
意大利----AC米蘭
西班牙----皇家馬德里
大家至愛邊隊啊
我就較為鍾意AC米蘭
真係想快D睇到呢3隊係歐聯0既困獸鬥

此篇文章於 10-07-02 11:12 AM 被 擳隡 編輯。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 11:10 AM   #2
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

註冊日期: Apr 2002
rich

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 11:55 AM   #3
tamho
Account Locked
燒牒員,天天有空望天空

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 楊威利 :
rich
馬德里市政府出左唔少力($$)
tamho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 02:36 PM   #4
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
Re: 歐冠盃討論區

我覺得歐冠盃四大熱門係阿仙奴,AC米蘭,皇家馬德里&華倫西亞
希望阿仙奴有機會鬥皇家馬德里,AC米蘭對華倫西亞,看誰才是最強球隊

舊 10-07-02, 03:09 PM   #5
魚伕
Moderator

Re: Re: 歐冠盃討論區

引用:
Originally posted by 龍格堡 :
我覺得歐冠盃四大熱門係阿仙奴,AC米蘭,皇家馬德里&華倫西亞
希望阿仙奴有機會鬥皇家馬德里,AC米蘭對華倫西亞,看誰才是最強球隊
麥唔係阿仙奴對華倫西亞(鬥組織)
皇家馬德里鬥AC米蘭咩(鬥星味:朗拿度對李華度 似足"足球小將" )
舊 10-07-02, 03:17 PM   #6
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
Re: Re: Re: 歐冠盃討論區

引用:
Originally posted by 魚伕之寶 :

麥唔係阿仙奴對華倫西亞(鬥組織)
皇家馬德里鬥AC米蘭咩(鬥星味:朗拿度對李華度 似足"足球小將" )
你呢個更好喎

舊 10-07-02, 03:30 PM   #7
魚伕
Moderator

Re: Re: Re: Re: 歐冠盃討論區

期待..期待..
舊 10-07-02, 05:06 PM   #8
何英
God of Gamer
↓米奇老鼠

皇馬>AC>阿仙奴
本來鍾意皇馬

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 09:51 PM   #9
Magic Q
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
祖記同巴塞今年都有d機會,只係佢地既表現冇咁震撼先至冇乜人提
Magic Q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 01:29 AM   #10
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
祖記幾平均,同埋前鋒狀態唔錯.........
巴塞個後防.......冇眼睇...........呢個問題始終都唔願去執返好佢....
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 02:07 AM   #11
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
ac>皇馬>阿仙奴

3隊都鍾意

不過ac米蘭係近兩年最愛

舊 10-08-02, 11:40 AM   #12
魚伕
Moderator

引用:
Originally posted by chunyu :
祖記幾平均,同埋前鋒狀態唔錯.........
巴塞個後防.......冇眼睇...........呢個問題始終都唔願去執返好佢....
最大問題係依家呢個垃圾領隊
舊 10-08-02, 06:31 PM   #13
chunyu
Banned

引用:

最大問題係依家呢個垃圾領隊
成日出埋哂d 怪陣..........
係華西買左gerrard 返o黎又唔用........
舊 10-08-02, 06:40 PM   #14
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by chunyu :

成日出埋哂d 怪陣..........
係華西買左gerrard 返o黎又唔用........
雲高爾...
今年拿第7,還是第9?

p.s.不過gerard好像不是他買來的...
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 07:50 PM   #15
boy
Senior Gamer
bye~~

雲高爾...真係勁討厭
買左列基美又唔用...明知後防唔掂,重用352....

舊 10-08-02, 08:45 PM   #16
雙星
GAF足球隊15號

PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
o米係列基美幾鬼勁ar

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-02, 01:04 PM   #17
魚伕
Moderator

Re: 歐冠盃討論區

阿仙奴竟然係主場輸波
施文都應該係時候退休啦
舊 10-23-02, 04:02 PM   #18
boy
Senior Gamer
bye~~

Re: Re: 歐冠盃討論區

引用:
阿仙奴竟然係主場輸波
施文都應該係時候退休啦
係啦,今朝又中招
上季退休未幾好,好頭好尾麻~

而家全世界既人都知你驚俾人笠....
見到你重唔笠咩...

麥馬拿文返生呀..
以佢既質素真係唔應該做後備~~~
等沙維奧走左之後,打返正選啦

此篇文章於 10-23-02 04:05 PM 被 boy 編輯。
boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-02, 07:51 PM   #19
chunyu
Banned

果兩球都唔係全部關佢事啦~~~~
第一球 人地真係射得 靚喎 , 前面又有幾隻腳擋住~~~
第二球 衰艾殊利高爾 咋喎............
不過佢反應真係慢左就真........落地係冇以前咁快~~~
舊 10-23-02, 07:53 PM   #20
chunyu
Banned

今晚做乜直播 奧林比亞高斯 vs 曼聯 架 !!!
又唔係咩重要比賽......class 同 戲碼又唔夠 AC米蘭 vs 拜仁 果場咁掂.........
成日播英超隊.......悶.......
舊 10-23-02, 08:33 PM   #21
雙星
GAF足球隊15號

PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
Seaman

又比人笠............

<因為你講緊今朝歐冠杯,seaman又俾人笠
所以將你個post搬左去歐冠盃討論區

此篇文章於 10-23-02 09:33 PM 被 boy 編輯。
雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-02, 09:42 AM   #22
沉默是金

拜仁 出局

舊 10-24-02, 10:49 AM   #23
魚伕
Moderator

祖記竟然輸波