Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
電影版>Jurassic World : Fallen Kingdom (2018)
david 11:45 PM 08-03-16
http://www.imdb.com/title/tt4881806/

上集已經好麻麻,今次都係睇定O的先....
wing 12:00 PM 08-04-16
除左劇情bug, 整體上我覺得Ok
信長 10:11 PM 04-12-17

https://twitter.com/RaptorChaser17/s...-first-look%2F

怪盜小G 03:02 AM 04-13-17
上集真係無緊張感可言
歌絲˙暮斯 10:53 AM 04-13-17
根本就超級系....
人大左對呢 d popcorn 無乜興趣
DevilElvis 02:41 AM 12-05-17
Jurassic World : Fallen Kingdom

DevilElvis 10:13 PM 12-05-17

12號四分衛 12:54 PM 12-06-17
睇1994第一集大,點都係覺得Reboot 比唔上第一集 (雖然比2/3好)
但坊間對Reboot評價似乎係幾好...
大破人間 12:59 PM 12-06-17
作者: 12號四分衛:
睇1994第一集大大,點都係覺得Reboot 比唔上第一集 (雖然比2/3好)
我個次睇4dx, 效果幾好

不過我覺得呢個題材發展有限就是了
根據第一集伏筆, 遲早都係搞到用恐龍打仗
亍 ◣ 07:57 PM 12-06-17
作者: 12號四分衛:
睇1994第一集大,點都係覺得Reboot 比唔上第一集 (雖然比2/3好)
咁多年已經比cg養到個胃口大晒...o個重感覺冇得番轉頭.....
wing 09:00 AM 12-08-17
https://www.youtube.com/watch?v=vRTRGAMFHaE
舊面孔回歸, 除左cg仲會有機械式恐龍~
f2light 12:03 PM 12-08-17

https://www.youtube.com/watch?v=jXmPkWDeAcE

https://www.youtube.com/watch?v=a0y1HtENHaA
iu fu pig 12:25 PM 12-08-17
見到牛龍圍住星爵就已經預測到發生咩事
今集個故仔好似唔錯⋯⋯(又似好多幕向 Lost world致敬)

話說⋯⋯做乜個島多了哪麼多肉食性恐龍?
大破人間 12:30 PM 12-08-17
主題公園竟然開在有活火山/睡火山的島....

初代暴龍的叫聲依舊震撼

小藍唔認得星爵真係令人心酸....
IDGAF 02:20 PM 12-08-17
無耐之前係Netflix睇返第一集,
唔知係個湖度生活果隻終極大佬(水怪?),去到第二集死咗未?

其實係戲入面第二集同第一集之間隔咗幾耐時間?
wing 02:28 PM 12-08-17
作者: LEGOCAPTOR:

上集jurassic world冇湖. 得一個巨型魚缸.
信長 11:00 AM 02-05-18

iu fu pig 11:13 PM 02-05-18
呢次預告有啲伏味,不過身為JP粉都會入場睇
結果都喺繼續人造恐龍⋯⋯⋯
信長 02:01 AM 04-19-18

肉羊哩咖 11:40 AM 04-19-18
玩口水 -- 一個唔覺意以為睇緊 Alien
GimGim 06:33 PM 05-15-18
I think in the US, other than the dinosaur, Chris Pratt is one of the highlight in this film.

This guys is hilarious
怪盜小G 07:50 AM 05-29-18
IMAX開賣~
怪盜小G 01:55 PM 06-07-18
算驚險過上集

片尾小彩蛋不過唔睇無損失
iu fu pig 05:07 PM 06-07-18
睇完,好多感動位,喺粉絲會睇到眼流汗
不過亦都喺可能我喺粉絲關係,刺激位咪就喺侏羅紀公園嘅位囉,不過氣氛無停過緊張感

至於故事:無劇好透架喇
一定要睇/重溫第一集先好入場
好皇道嘅侏羅紀公園劇情,不過懷住呢個心態去到後半會覺得好唔同
至於你接唔接受⋯⋯就睇自己啦,畢竟由上集埋伏線到呢家

亦因一早知道有第三集,所以理解到今集好多伏線位。

結尾一定要睇埋ROller先,致敬用嘅
最後⋯⋯「歡迎黎到侏羅紀世界」
由手機版發出
mrk 04:38 AM 06-08-18
作者: wing:
上集jurassic world冇湖. 得一個巨型魚缸.
內有劇透!
補充:個巨型魚缸原來同個大海只隔左1道鐵閘,所以今集...成功遊左出大海啦!

作者: LEGOCAPTOR:

內有劇透!
A1:重未死,不過D工作人員走晒,冇定時喂食,
呢幾年活得一定勁肚餓!所以有人一入黎就秒殺啦!

A2:中段提過,過左5年,間公司因呢次意外賠左成8億多,
所以個新公園又關門大吉啦!

PS:琴日一早睇左早場3D IMAX版,個序章(水中)有真3D效果,然後後面就變番得假3D!
再劇透!
PS2:個小妹妹演得好好,同埋原來佢係複製人呢!
PS3:今集正係有好多好多恐龍出場呀!
PS4:今集後段古堡+地下實驗室+食肉恐龍變左套BH咁!
PS5:同埋呢緊重有JW3伏筆(恐龍島冇左,好怕下集拍爛左)

最後:小藍藍好鬼萌!原來JW1最後得番佢自己1個生存!(冇同類陪好慘!)
1 2 3 

返回主題版面