Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
電視遊戲討論版>二ノ国 2 | 發售中
steve 04:09 AM 12-06-15

神名レオ 05:28 AM 12-06-15
咁都出到2!?
咁有信心
lancelam 11:11 AM 12-06-15
大概同PxZ2的情況一樣,是歐美方面撐起吧~
日版予告也就是英語配音+日文字幕,顯然這次以歐美市場作主打,日本市場(大概?)居次
(雖然上作日本的銷量完全是被Lv5自己玩壞的⋯)
aquarius 11:12 AM 12-06-15
上集差在戰鬥
如果用到白騎士嘅玩法加Studio Ghibli嘅動畫我已收貨
nameH 11:37 AM 12-06-15
我覺得上集都好正喎!劇情, 畫風, 人設/pokemon設計, 戰鬥都好好
okabe 12:01 PM 12-06-15
隻GAME其實唔差,由NDS版已經幾好
希望2代賣得好D
holsety 01:46 PM 12-06-15
隻game唔錯,係對lv5冇信心姐,又呢樣又果樣,爛尾

幽靈公主加千與千尋feel?
( ゚ω゚)? 07:01 PM 12-06-15

SleepBoy 09:35 PM 12-07-15
作者: nameH:
我覺得上集都好正喎!劇情, 畫風, 人設/pokemon設計, 戰鬥都好好
我都覺得上集好正, 真係唔係好明點解上集值崩得咁勁???

雖然我無玩 RPG 好耐, 但有續集一定支持.
mrk 10:34 PM 12-07-15
作者: SleepBoy:
我都覺得上集好正, 真係唔係好明點解上集值崩得咁勁???

雖然我無玩 RPG 好耐, 但有續集一定支持.
我諗:其中1個原因係PS3個時,客戶群唔啱,同埋D傳宣片全部都只播故事內容,如果唔係巴哈、GAF有講重以為係吉卜力新動畫,多個係新Game呢!

PS:不過後來出完全版時,個價真係好平,我都有幾次想入隻試玩下,可惜本身太多Game追緊,放棄左!
fmptsrhk 10:45 PM 12-07-15
睇到這題目先醒起隻1都未爆
有理由幫部PS3解封了
liar 10:59 PM 12-07-15
無玩過第一集,但段trailer令我諗起保保洛古....
aquarius 11:47 PM 12-07-15
吉卜力D動畫一定無問題
系統都可以勉強OK
只係LV5日野晃博一向出D game太小童向
好難滿足所有玩開RPG嘅其他玩家
cat8642 10:11 AM 12-08-15
我兩個 version 都有買,兩隻都爆左 ... 本咒文書仲係度 ... 差啲連PS3隻完全版都買番來儲 ...
okabe 11:16 AM 12-08-15
作者: cat8642:
我兩個 version 都有買,兩隻都爆左 ... 本咒文書仲係度 ... 差啲連PS3隻完全版都買番來儲 ...
當年要睇書畫魔法陣係幾有趣

作者: aquarius:
吉卜力D動畫一定無問題
系統都可以勉強OK
只係LV5日野晃博一向出D game太小童向
好難滿足所有玩開RPG嘅其他玩家
無計你見LV5接連既作品都係主攻小童向而又俾佢搵得到
好難走番去高年齡層果邊,係可惜無再攪白騎,不過呢隻算有水準作品
近年LV5真係無咩家用機作品
ben_fung924 12:47 PM 12-08-15
正!!當年為左白金狂煲~俾想像好玩..必支持!!希望有中文版
okabe 02:00 PM 12-11-15
https://www.jp.playstation.com/blog/...media_20151211

■PlayStation™Now 12月の新規対応タイトルはこちら!
幅広いジャンルのPlayStation®3専用ソフトウェアを、さまざまな対応デバイスからプレイできるストリーミングゲームサービス「PlayStation™Now」。12月15日(火)より、『二ノ国 白き聖灰の女王 オールインワン・エディション』と『RESISTANCE 3』をはじめとする8タイトルがレンタルサービスに、『BIOHAZARD CODE: Veronica 完全版』『NINJA GAIDEN Σ2』『ワンダと巨像』をはじめとする8タイトルが定額制サービス向けに追加されます。
GP03D 05:46 PM 12-11-15
作者: ben_fung924:
正!!當年為左白金狂煲~俾想像好玩..必支持!!希望有中文版
記唔記得白金要幾耐?我爆左冇白金到,已家想白金番

隻GAME係幾正既....
高級嘍囉 11:14 AM 12-12-15
年紀大,好難投入到啲角色。
whassupbun 11:57 AM 12-12-15
我都有玩一, 好正, 唔算太兒童向丫, 人設係細路仔啲, 但哩D故事大人細路都有唔同體會, 好似千與千尋咁都係老少咸宜, 講真好多成人設定既game仲膚淺仲無深度啦
安安 03:49 AM 12-04-16
https://www.youtube.com/watch?v=f7ZNmEJgXCE PSX 2016
作者: :

holsety 09:21 AM 12-04-16
好有興,希望唔係凈係得英文,到時。
安安 11:06 PM 01-26-17
http://www.ign.com/articles/2017/01/...venant-kingdom
Coming to PS4 / PC this year
60fps on standard PS4
https://www.youtube.com/watch?v=WP130cQYArk

IDGAF 11:09 PM 01-26-17
唔知出第二集之前,PS4有無機會出返第一集,加中文化呢?
PS3版有本書仔同後期又唔係貴,買咗,
但到宜家都未玩,當時主力清緊XBOX 360堆ONLINE GAME。
シェンムー 11:30 PM 01-26-17
就咁睇畫面真係好靚
1 2 3 4 5 6 

返回主題版面