Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
H-GAMEの部屋>「EXODUS Guilty alternative」
|0| 01:09 PM 09-18-02
「EXODUS Guilty」(Abel)進軍PC

http://www.zdnet.co.jp/gamespot/gsne...17/news06.html

......語音方面又如何?
數碼石頭 01:43 PM 09-18-02
係PC上就成為18禁了嗎?
有D睇頭喎~
DIZZY 08:17 PM 09-18-02
正呀,EXODUS Guilty想玩好耐,不過無機會
現在有PC板可以玩囉
唔知何時出呢?
彩子 08:43 PM 09-18-02
移植到PC兼且18禁.....
令我諗返起 Candy Stripe~みならい天使~(SEGA) --> Sweet~半熟な天使たち~ (ELF) SEGA BBS o個件事....
DIZZY 08:51 PM 09-18-02
作者: :
Originally posted by 片桐彩子 :
令我諗返起 Candy Stripe~みならい天使~(SEGA) --> Sweet~半熟な天使たち~ (ELF) SEGA BBS o個件事....
咩事?
可以說給我知嗎?
陸奧 貴志 10:16 PM 09-18-02
Originally posted by Yuki之魔道士 :

咩事?
可以說給我知嗎?
個BBS俾人插到飛起,仲玩CUT POST...
陸奧 貴志 10:21 PM 09-18-02
劍乃再現江湖(他有走過嗎...??)...

看了那些CG之後更不明白田島直的畫風怎可能變得如此厲害....
hfso 10:36 PM 09-18-02
我反而想知呢隻幾時出 !

LINK
森原里美 02:00 AM 09-19-02
諗唔到呢隻會變成18禁係PC上出現...
陸奧 貴志 07:29 AM 09-19-02
Originally posted by 森原里美 :
諗唔到呢隻會變成18禁係PC上出現...
我想到喎...因為製作人的往績....
森原里美 12:13 PM 09-19-02
Originally posted by 陸奧 貴志 :

我想到喎...因為製作人的往績....
係!?
呢方面我唔太熟啦...
why 07:07 PM 09-19-02
之前玩過PS版,入面已留有H位(雖然冇野睇),估唔到終於可以睇番 ^^
呢隻game故事/設定勁正,未玩過既人一定要玩 =)

P.S. Suii茼0個件王家之服超勁,素敵~~~
陸奧 貴志 10:21 PM 09-19-02
Originally posted by 森原里美 :

係!?
呢方面我唔太熟啦...
劍乃yukihiro喎...eve同desire都係佢在c's ware那時寫的,去了elf之後更出了隻yuno(不過之後他就出走了,而他的出走有一說是令蛭田引退的原因之一)
陸奧 貴志 10:32 PM 09-19-02
Originally posted by 片桐彩子 :
移植到PC兼且18禁.....
係silky's呀老友...
|0| 12:15 AM 09-20-02

劍乃yukihiro喎...eve同desire都係佢在c's ware那時寫的,去了elf之後更出了隻yuno(不過之後他就出走了,而他的出走有一說是令蛭田引退的原因之一)
佢一早就另起爐灶啦~

不過"劍乃yukihiro"哩個筆名
好似被elf拎去reg左
所以要用返本名"菅野hiroyuki"
森原里美 02:19 AM 09-20-02

呀... 又好似聽過下...
但都多謝賜教。
陸奧 貴志 07:21 AM 09-20-02
Originally posted by |0| :

佢一早就另起爐灶啦~

不過"劍乃yukihiro"哩個筆名
好似被elf拎去reg左
所以要用返本名"菅野hiroyuki"
因為本來佢會係蛭田接班人...其實蛭田年代殘存的劇作家就只有他一個...(廣崎(前D.O.劇作家)都一早走人...)

只是劍乃的出走令他退得更快而已...亦間接令ELF的劇本政策由自家生產變成外判.
|0| 07:30 AM 09-21-02

因為本來佢會係蛭田接班人...其實蛭田年代殘存的劇作家就只有他一個...(廣崎(前D.O.劇作家)都一早走人...)

只是劍乃的出走令他退得更快而已...亦間接令ELF的劇本政策由自家生產變成外判.
仲有d未退既
不過都退得七七八八
|0| 03:28 PM 10-11-02
「EXODUS Guilty alternative」

http://www.abelsoftware-jp.com/
(Abel Software HP)

最在意是那句"有名聲優出演"......
Rv250 02:21 AM 10-24-02
有op movie睇啦
http://www.zdnet.co.jp/gamespot/movie/exodus/
|0| 03:51 AM 10-24-02
Originally posted by Rv250 :
有op movie睇啦
http://www.zdnet.co.jp/gamespot/movie/exodus/
好似係用返EGN(DC)個demo
不過冇左後尾果段...
(即係聲優依然未明)
|0| 03:56 AM 10-31-02
「EXODUS Guilty alternative」CG/OP

http://www.abelsoftware-jp.com/

新CG似乎係C大姐畫......
|0| 05:56 AM 11-12-02
「EG alternative」介紹更新(11月11日)

段短片似乎係用返「EG Neos」(DC)舊片...

即係「青川輝」(代稱)對「****」呀!!

咁最多人關心(...)既新作部份到底又係咪...?
Richter Chan 09:50 AM 11-15-02
Oh I SEE

返回主題版面