Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>舊舊舊舊舊RO討論區(很正的遊戲,悲哀的SEVER,小白目代理.......LOGIN還要用巨大程式)
雪舟等楊 03:48 PM 09-17-02
緊急停機!!
Loki
Iris
Sakray
Penril

進行線路調正預計至中午12:30開機.
謝謝合作, 遊戲新幹線感謝您的支持.
<=就40頁+我無0野做
雪舟等楊 04:56 PM 09-17-02
各位大大,呢度好好坐架

商人一開始的初始屬性就把STR(力量)、VIT(耐力)與AGI(敏捷)都加到9吧!以戰鬥型屬性加點,因為商人的各種技能是靠戰鬥所獲得的
跟住點加好
我去odin搵錢,我愛錢錢
雪舟等楊 05:10 PM 09-17-02
odin都lag到.......新手區都窒到...:@_@":
yuffie 05:27 PM 09-17-02
死人網上行
去odin好順,去loki死哂
點解會呁呀.......
yuffie 05:31 PM 09-17-02
作者: :
Originally posted by 黑田官兵衛 :
odin都lag到.......新手區都窒到...:@_@":
ha?!
我ok呀好鬼順
一d都唔lag呀
我係odin叫~Garnet~呀
得閒就密下我啦
Suika 05:34 PM 09-17-02
Originally posted by yuffie :
死人網上行
去odin好順,去loki死哂
點解會呁呀.......
我網上行係ODIN都行唔到
爬都還可以:@_@":
Suika 05:41 PM 09-17-02
Originally posted by 黑田官兵衛 :
我諗我係新手區要答晒D問題
起馬要到下個世紀先得
雪舟等楊 05:44 PM 09-17-02
Originally posted by Suika :

起馬要到下個世紀先得
網上行簡直行唔到添.....
"誠實商人羊咩咩"

我agi9,str9,vit9.......所以我變成一個平均型戰士
LKH 05:47 PM 09-17-02

起馬要到下個世紀先得
you no 新手區ar ma
GP01Fb 05:53 PM 09-17-02
網上行........去iris就幾順,但係其他就...
Freddy 06:03 PM 09-17-02
MY GOD.......
網上爬........真係唔掂...........
Suika 06:05 PM 09-17-02
今日網上行死晒..:@_@":
LKH 06:08 PM 09-17-02
今日網上行死晒..:@_@":
me too ar
雪舟等楊 06:09 PM 09-17-02
Originally posted by Freddy :
MY GOD.......
網上爬........真係唔掂...........
唔知點解要係今日出事
我今日咁得閒都唔玩得........:@_@":
都唔知ims幾時先整好.........
:@_@":
ZERO NEKO 06:25 PM 09-17-02
我都係用IMS ......
雪舟等楊 06:26 PM 09-17-02
今日即係唔玩得......
行一步等2x秒先識郁.......
無mood:@_@":
ZERO NEKO 06:29 PM 09-17-02
咁究竟係我地isp問題,定糸知暲問題?
雪舟等楊 06:31 PM 09-17-02
Originally posted by ZERO NEKO :
咁究竟係我地isp問題,定糸知暲問題?
好似係ims,其他人好似無事
睇newsgp時見有人咁講:@_@":
Suika 06:34 PM 09-17-02
原來咁多人用IMS架
ZERO NEKO 06:36 PM 09-17-02
我都覺d期IMS有d問題, 6M喎 !? 數字遊戲....
雪舟等楊 06:38 PM 09-17-02
Originally posted by ZERO NEKO :
我都覺d期IMS有d問題, 6M喎 !? 數字遊戲....
好似係d setting有問題....
<=用緊6m個plan,不過兩部機上
ZERO NEKO 06:42 PM 09-17-02
咁而家其它ISP係未玩倒?
雪舟等楊 06:44 PM 09-17-02
咁而家其它ISP係未玩倒?
ims都玩到架
不過lag到飛起....:@_@":
news谷好少提.....唔通其他都得...
數碼石頭 06:48 PM 09-17-02
我玩到~
而且唔係好lag~

我用i-cable~
Freddy 06:49 PM 09-17-02
好唔掂........
希望今晚冇事......
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面