Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
收藏品討論版>以Q版蘿白名義集結區(S.R.D-S,D-STYLE,D-SPEC,ES合金,FIRST合金,Deformover,SD∞,NXEDGESTYLE綜合討論區)
亍 ◣ 07:32 PM 09-12-10
ok...開左bb戰士topic,呢個由佢沈底啦/

10年12月

11年1月

chuntaky 12:03 AM 09-13-10
我與你有類似的主意
POST 綜合討論區

Deformover SD成品
e.g. MegaHouse: 機器人大戰OG Vol.1 大龍卷 穴馬 SD Deformover

或D style ....SD壽屋模型知道 哪裡 post

SD壽屋 D STYLE 機動警察 vs D-Style 鷹頭獅
亍 ◣ 07:35 PM 09-19-10
SD∞ VF-25F出了.....

http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51591430.html
http://schizophonic9.com/sd_messiah.html
亍 ◣ 10:19 PM 10-13-10
http://www.kotobukiya.co.jp/cgi-bin/...902-1200-1406-

買車送2號機........
kog 07:01 PM 10-14-10

T.K. 03:55 PM 10-17-10

hk已出
ai. 12:34 AM 12-09-10
昨天(星期2)出了gunbuster,買了125.

佢都有幾樣野無上色
1.背隻噴射位的黑色和橙色位,
2.腰和關節位不是深灰,(和普通甲的灰一樣色)
3.腳板底係全紅,無上灰色,
4.(胸甲有上色),但打開了胸甲後,裡面的東西都無上色,只係一件過灰色.
5.上圖手持的反應爐都係無上色,
6.手指導彈頭無上紅色

但如果只係一隻組裝好,基本上無問題.

唔知將來有無cute版eva系列~

ps.個topic都唔知跌左去邊~最後要去google search.
gingq7 09:42 PM 12-09-10
作者: ai.:
昨天(星期2)出了gunbuster,買了125.

佢都有幾樣野無上色
1.背隻噴射位的黑色和橙色位,
2.腰和關節位不是深灰,(和普通甲的灰一樣色)
3.腳板底係全紅,無上灰色,
4.(胸甲有上色),但打開了胸甲後,裡面的東西都無上色,只係一件過灰色.(下面的link係打開胸甲的圖)
5.上圖手持的反應爐都係無上色,
6.手指導彈頭無上紅色

但如果只係一隻組裝好,基本上無問題.

唔知將來有無cute版eva系列~

ps.個topic都唔知跌左去邊~最後要去google search.
看不到圖
亍 ◣ 11:08 PM 12-09-10

ai. 11:29 AM 12-10-10
作者: gingq7:
看不到圖
我見頂樓有圖,所以刪了link.
但文字忘了刪~
stamenccy 02:40 AM 01-11-11
上星期入手 只係補咗少少色
雖然一隻sd要成百零蚊 不過都幾好玩~

亍 ◣ 10:18 AM 06-26-11

mikemike 12:53 PM 09-22-11

Fio 09:48 PM 09-22-11
估佢唔到估佢唔到

係就唔好俾佢停,出埋GGGG
亍 ◣ 12:09 AM 10-06-11

mikemike 02:48 PM 10-19-11

blackcatlam 11:19 PM 10-19-11
作者: mikemike:
個盒已經好令
mikemike 10:43 AM 11-18-11
膠佳架
http://ga.sbcr.jp/mplamo/018426/
mikemike 02:22 PM 11-29-11
Q版勇者王 升升升
asd65535 03:23 PM 11-29-11
旺角$188~$250
★星人44★ 03:36 PM 11-29-11
ガオガイガー日本¥1500
昏迷童子Sleepy 03:45 AM 12-04-11
搬番黎講先......

睇見隻勇者王響闇龍由235炒到上285真係@$!$@%^$%&......
yeah yeah 10:18 AM 12-04-11
上星期見250真係入唔落..
mikemike 10:25 AM 12-04-11
知道個yen價2500yen
所以我一出見17X就買左
正所謂蘇州過後無艇撘
yeah yeah 10:51 AM 12-04-11
作者: mikemike:
知道個yen價2500yen
所以我一出見17X就買左
正所謂蘇州過後無艇撘
我知佢出既時候,遲左一星期...
咁就無了..
J 出年出唔知會唔會又炒..
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面