Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>荒川弘「鋼の錬金術師」完全実写映画化決定!2017年冬公開! Vol.9
money 05:36 PM 01-14-10
過去の揭示板
Vol.9
Vol.8
Vol.7
Vol.6
Vol.5
Vol.4
Vol.3
Vol.2
Vol.1

系列官方網站
http://www.sonymusic.co.jp/Animation/hagaren/

鋼の錬金術師 ハガレンWeb研究所
http://gangan.square-enix.co.jp/hagaren/
Mr.K 05:35 PM 01-15-10
no.2~

動畫入面愛德ge身高係咪冇變過
覺得好似一路都係咁矮......
明明漫畫好明顯有高到
haha3156 09:22 PM 01-17-10
霍恩海姆是因為人造人的關係
結果不老不死阿...
亍 ◣ 09:25 PM 01-17-10
孩子他爸是XX....那孩子們算咩.......
haha3156 09:54 PM 01-17-10
作者: jaVaj ◣:
孩子他爸是XX....那孩子們算咩.......
反而是估唔到他可以生小朋友阿.....
野良猫 11:36 PM 01-17-10
霍恩海姆話人妻師父付出咗嘅代價攞唔番,咁即係EDO佢哋冇得攞番自己身體
メソウサ 11:41 PM 01-17-10
作者: 如月刃:
霍恩海姆話人妻師父付出咗嘅代價攞唔番,咁即係EDO佢哋冇得攞番自己身體
擺個內臟響門口,同埋擺個人響門口o既分別
羽真麟牙 02:13 AM 01-18-10
都係SPOILER好D,
始終有D人未睇到最新一話.

霍恩海姆
霍恩海姆同人造人應該有分別既,
佢自己係賢者之石,同人造人係用賢者之石製造出應該有分別,
如果唔係又點洗要佢就人柱喎,搵人造人都得啦.

mario0606 11:58 PM 01-19-10
其實我唔明中尉講果D野係點整返個「真相」出黎
紅蓮 12:08 AM 01-20-10
作者: mario0606:
其實我唔明中尉講果D野係點整返個「真相」出黎
將對話中出現o既人名拎第一個字母排返成句子
Mr.K 10:48 PM 01-21-10
下一集插穿肚了~
亍 ◣ 10:55 PM 01-24-10
ok....孩子他爸的兒子已經不自覺的知道自己本身係XX((特大誤 )
怪盜小G 12:18 PM 01-25-10
抆出黎果下睇見都覺得痛............
mario0606 06:50 PM 01-25-10
作者: 怪盜小G:
果下睇見到真係都覺痛
話說,依家先知尤基係矢尾一樹,唔怪得有幾下成把捷度聲
野良猫 07:25 PM 01-25-10
作者: 怪盜小G:
我阿娘聽到都問邊個叫得咁慘烈
Mr.K 08:18 PM 01-26-10
豆之後幾集要潛水了~
野良猫 10:57 AM 02-01-10
孩子爸咁屈機嘅,行步路都可以鍊成
hopeless 11:36 AM 02-01-10
作者: 如月刃:
孩子爸咁屈機嘅,行步路都可以鍊成
如果賢者之石連咁都做唔到
未免太廢了吧.....
Mr.K 07:35 PM 02-01-10
勁得過父親大人?!
放個屁(誤)就可以封住成個中央市ge鍊金術
kcf1201 12:39 AM 02-02-10
作者: Mr.K:
勁得過父親大人?!
放個屁(誤)就可以封住成個中央市ge鍊金術
但係鍊丹術無效
細路翔 12:24 PM 02-02-10
作者: kcf1201:
但係鍊丹術無效
原本就係矮豆阿爸諗出黎對付佢o既
鈴蘭 11:57 PM 02-05-10
單行本
豆爸真係好鬼死型
點解書背好明顯少緊幾個人
風之將 12:11 AM 02-06-10
爺爺同大尉o個幕再睇多次真係好型
鈴蘭 12:23 AM 02-06-10
陪上兩個猛將既命先換到拉斯一隻眼同中一刀
總銃真係點睇都係7宗罪最勁果件......
metal snake 03:04 AM 02-06-10
作者: 鈴蘭:
陪上兩個猛將既命先換到拉斯一隻眼同中一刀
總銃真係點睇都係7宗罪最勁果件......
唔係Pride先最勁咩?差唔多完全唔會受傷咁濟,係怕閃光彈
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面