Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 
電影版>The Incredible Hulk 變形俠醫2 [#30 海報曝光]
Metal Gear NT 07:45 AM 04-18-07
http://www.marvel.com/news/moviestories.991
http://imdb.com/title/tt0800080/

今朝收到Marvel newsletter
今集李安同Eric Bana唔玩
換來The Transporter/不死狗導演Louis Leterrier執導
Bruce Banner/The Hulk決定將由Edward Norton主演

p.s.唔知The Hulk今次仲會唔會咁似林家棟呢?

First Trailer Update
http://www.mtv.com/overdrive/?id=1583143&vid=215625
信長 08:05 AM 04-18-07
FIGHT CLUB 的Edward Norton
正呀正呀

另外Abomination會登場
09:39 AM 04-18-07
老實講,上集真係不知所謂
hulk 本黎可以係一套好正既動作特技片
但俾金像導演拍到變左…唉…
希望今次有返 d 野睇下啦…上集 hulk 個樣真係…
Metal Gear NT 12:44 PM 04-18-07
作者: :
老實講,上集真係不知所謂
hulk 本黎可以係一套好正既動作特技片
但俾金像導演拍到變左…唉…
希望今次有返 d 野睇下啦…上集 hulk 個樣真係…
不過掉轉睇
若果唔係李安
我有感覺會變到比F4更爛...
lovehinafans 02:18 PM 04-18-07
新故事定續返The Hulk?
呂鳳仙 02:24 PM 04-18-07
作者: Metal Gear NT:
不過掉轉睇
若果唔係李安
我有感覺會變到比F4更爛...
同感……第一集o的動作畫面真係麻麻,
不過文戲同內心戲的確唔錯~~

不過呢幾年可以動作同文戲兼顧到o既動畫電影,
非蜘蛛俠莫屬~~~蝙蝠俠同超人都係之後先o黎料~
Metal Gear NT 01:50 PM 05-14-07
Liv Tyler 應該會取代Jennifer Connelly演Betty Ross
Tim Roth就演Emile Blonsky/The Abomination
wing 03:53 PM 05-14-07
Liv Tyler 應該會取代Jennifer Connelly演Betty Ross
Tim Roth就演Emile Blonsky/The Abomination
上集其實最好睇係 JC
Metal Gear NT 09:58 PM 07-30-07
Incredible Hulk Concept Photo
http://www.firstshowing.net/2007/07/...norton-speaks/

This new Hulk film, aiming for release on June 13th in 2008, is the beginning of a whole new Hulk saga, not a remake and not a sequel.

又重新講過點解會異變?
吸血伯爵 02:39 AM 07-31-07
期待abomination,呢d片一定要有咁上下勁的奸角先好睇
上集hulk成個superman咁,肌肉反彈子彈,又跑得快過飛機
marvel heroes唔應係咁嫁喎...(佢原著有冇咁勁嫁...??)

樓上:
雖然唔係續集,但暫時我聽到係唔文代hulk的身世喎
大情大性武大帝 10:08 PM 07-31-07
第一集李安拍得好疏離…唔似漫畫改編…
亞利古 02:20 PM 08-01-07
作者: 吸血伯爵:
期待abomination,呢d片一定要有咁上下勁的奸角先好睇
上集hulk成個superman咁,肌肉反彈子彈,又跑得快過飛機
marvel heroes唔應係咁嫁喎...(佢原著有冇咁勁嫁...??)

樓上:
雖然唔係續集,但暫時我聽到係唔文代hulk的身世喎
係marvel世界度
我唸沒邊幾個heros可以單挑嬴到hulk
吸血伯爵 06:44 AM 08-03-07
作者: 亞利古:
係marvel世界度
我唸沒邊幾個heros可以單挑嬴到hulk
這是他由異星回來後的?定係一直都咁強?
我記得有張圖係hulk隻巨手一拳打甩左ironman個頭
tony用最勁果件衫有冇可能打贏佢?
IamO 09:54 AM 08-03-07
這是他由異星回來後的?定係一直都咁強?
我記得有張圖係hulk隻巨手一拳打甩左ironman個頭
tony用最勁果件衫有冇可能打贏佢?
一變成hulk就差不多沒可能打得贏
(之前試過iron 要找hulk,之前要放迷暈煙 )
Metal Gear NT 07:44 PM 08-03-07
係咪試過The Thing vs Hulk?
結果係點?
黃金士郎 07:37 PM 08-04-07
係咪試過The Thing vs Hulk?
結果係點?
The Thing差d被拍爆頭
6124 10:28 PM 08-31-07
基本上Hulk係愈嬲愈勁
係無低線既
wongja0708 11:39 PM 09-01-07
上集悶到... 爆炸...
不過拍得好有漫... 漫畫感...
Metal Gear NT 09:13 AM 03-13-08
First Trailer
http://www.mtv.com/overdrive/?id=1583143&vid=215625

Hulk vs Abomination, Edward Norton, Liv Tyler
已經足夠理由入場
不過會唔會最後先有Hulk出場

睇wiki原來Robert Downey Jr.嘅Tony Stark都會客串一場
務求做到同一個Marvel時空感覺
Mazinger-Z 10:13 AM 03-13-08
First Trailer

Hulk vs Abomination, Edward Norton, Liv Tyler
已經足夠理由入場
不過會唔會最後先有Hulk出場

睇wiki原來Robert Downey Jr.嘅Tony Stark都會客串一場
務求做到同一個Marvel時空感覺

咁樣未有機會好像world war hulk咁
見到綠王開(好萌)者罐頭~
HON HON 10:27 AM 03-13-08
今集係咪改編晒個故事? 上集雖然悶, 但起碼似番原著故事, 今次HULK變左做救世者咁搞笑既~
wing 10:40 AM 03-13-08
在漫畫原著內其實仲勁多好多.

hulk越嬲就會變得越大隻同埋越大力, 力量無底線, 除左皮膚可以反彈子彈, 仲有一樣冇拍到出來, 就係類似金剛狼的自動醫療能力, 甚至可以在太空和水底生存, 腳部彈跳力超強, 可以一躍跳去第二個洲, 仲不受精神力攻擊/病/毒影響, 基本上係無敵.

基本上係開行o西金手指, 除左冇得射飛光, 所有屬性改到爆燈.
Mazinger-Z 11:13 AM 03-13-08
作者: wing:
在漫畫原著內其實仲勁多好多.

hulk越嬲就會變得越大隻同埋越大力, 力量無底線, 除左皮膚可以反彈子彈, 仲有一樣冇拍到出來, 就係類似金剛狼的自動醫療能力, 甚至可以在太空和水底生存, 腳部彈跳力超強, 可以一躍跳去第二個洲, 仲不受精神力攻擊/病/毒影響, 基本上係無敵.

基本上係開行o西金手指, 除左冇得射飛光, 所有屬性改到爆燈.
~精神攻擊是有用的~通常都是用來喚醒Bruce Banner~
不過通常都不會用~因為用得唔好會有反效果~
經過w.w.h之後m社中地球圈的超級英雄應該冇人可以單挑打倒hulk了~
(神級的除外)
細路翔 08:50 PM 03-16-08
依套係接住上集定平行世界黎"?
~昊~ 09:08 PM 03-16-08
作者: HON HON:
今集係咪改編晒個故事? 上集雖然悶, 但起碼似番原著故事, 今次HULK變左做救世者咁搞笑既~
係原作裡面,
作為超級英雄o既HULK的確有做過救世者打壞人,
只不過佢好多時係打完人之後就失控要其他人制止佢之嘛~
1 2 3 4 5 6 7 

返回主題版面