Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>為 Korea 出局萬歲!!!
darkangel 12:40 AM 06-26-02
天有眼
誘肉毛球 12:41 AM 06-26-02
老實講..
巴西德國土耳其南韓
我冇一隊鐘意..
拾字郎 12:43 AM 06-26-02
好過睇人搭霸王車搭多一個站
自護軍司令 12:44 AM 06-26-02
個人o個感受有d唔識講
葉月健 12:45 AM 06-26-02
南韓抵死~~~~~~
搖搖 12:47 AM 06-26-02
~_~
賀!
何英 01:06 AM 06-26-02
邊有出局?@__@
而且今次南韓係打得好...比d風度都應該既
不過真係唔想見倒唔係德國對巴西囉決賽...
何英 01:07 AM 06-26-02
作者: :
Originally posted by 誘肉毛球 :
老實講..
巴西德國土耳其南韓
我冇一隊鐘意..
spring...
darkangel 01:07 AM 06-26-02
大家認為南韓這場踢得比較 "C" 文 ?

因為換裁判, 不能收買 ?
Hitomi 01:46 AM 06-26-02
南韓在沒有球證"幫助下"雖然輸左~不過佢地今次打得幾好呀~
我最欣賞係d南韓球迷~
輸左好有風度~
你睇下第2d國家輸左又暴動又打架又掟野~發晒顛咁...
但係佢地為德國的勝利掌聲鼓勵兼吶喊~讓人感動的場面~
自護軍司令 01:48 AM 06-26-02
比d風度?
其實我自己無僧南韓隊,他門Win or lose我無セ特別感覚!
不過講到風度,唔知大家記唔記得南韓隊対美國o個場,
南韓隊1入左1球,o個個入波的南韓球員就拝出滑氷姿勢來串美國,
還有o個個滑氷姿勢係有内有含意的,係就今届冬季奧運的有1場速度滑氷比賽中,(好似)有個美國選手撞倒南韓選手,引至南韓羅唔倒金排.
明明係冬季奧運滑氷同WorldCup足球係両回事,有ィ分做出滑氷動作的南韓球員我就覚得有d 9唔搭8,還表現自己南韓隊記仇,無風度
搖搖 01:49 AM 06-26-02
英介蘭今年好似都冇發x渣wow~~
烈火戰車 01:52 AM 06-26-02
行開D啦叫南韓隊,,,四強賽根本唔係南韓隊黎既地方...阻住晒.....
輸左扮晒有風度,,,風度南韓隊無資格做啊.....扮晒野...

枉D人仲要買佢地D波衫,買隊勝得唔光彩既球隊既波衫,,,,,行啦去.....送俾我都唔要啊.....南韓隊...我祝你下屈食蕉.......
紅血人 01:52 AM 06-26-02
Originally posted by 究極之普通人 :
英介蘭今年好似都冇發x渣wow~~
因為輸得心服口服,所以D fans好冷靜:glee:
T.K. 01:52 AM 06-26-02
之前球賽我就無睇,但睇今場兩隊都係六四波咋喎,韓國都打得唔差丫,唔駛咁庇視佢呀?
烈火戰車 01:55 AM 06-26-02
哼..我啊,,,南韓打意大利之前,我仲棒南韓,見佢地WIN左都為佢地開心.....
但係啊,自西班牙果場後啊.我開始好憎南韓啊..現巳恨透心....勝之不武..南韓...走啦...唔想再見到你地踢世杯啊..下屈祝你地出唔到決賽週啊,,,,,不知所謂的球隊.......
某F 11:49 AM 06-26-02
Originally posted by 誘肉毛球 :
老實講..
巴西德國土耳其南韓
我冇一隊鐘意..
ME2
JASUGUN 12:35 PM 06-26-02
德國都算好彩,咁都俾佢符碌棍倒入決賽,
我諗禾拉發夢都估唔到,佢實o係度偷笑緊~~~:hrmph:

符碌程度拍得住90年阿根廷
|0| 12:56 PM 06-26-02
Originally posted by JASUGUN :
德國都算好彩,咁都俾佢符碌棍倒入決賽,
我諗禾拉發夢都估唔到,佢實o係度偷笑緊~~~:hrmph:

符碌程度拍得住90年阿根廷
係囉
6場只失一球兼場場有波入
又冇靠互射十二碼晉級
夠晒符碌未

90年阿根廷
都係靠兩次互射十二碼先晉級咋
邊夠符碌呀
氣體蛇 01:19 PM 06-26-02
Originally posted by Hitomi :
但係佢地為德國的勝利掌聲鼓勵兼吶喊~讓人感動的場面~
佢地好似係為己隊鼓掌
之前成場波
德國佬一keep到波
全場喝采聲即刻變晒噓聲
都唔知0係咪真係咁有風度
之前兩場我對d南韓球迷0既印象分已經減到落負數
自護軍司令 01:29 PM 06-26-02
Originally posted by 氣體蛇 :
德國佬一keep到波
全場喝采聲即刻變晒噓聲
都唔知0係咪真係咁有風度
之前兩場我對d南韓球迷0既印象分已經減到落負數
係ar,南韓球迷的噓聲真係有幾場都清楚可以聴到,対Spain個場,人地将個波send番後想従組攻勢,又有噓聲
連連 02:46 PM 06-26-02
Originally posted by 自護軍司令 :

係ar,南韓球迷的噓聲真係有幾場都清楚可以聴到,対Spain個場,人地将個波send番後想従組攻勢,又有噓聲
send番後比我做球迷我唔只噓聲啦~~ 直頭爆粗啦~~
咁先有主場之利架嘛~~
烈火戰車 04:23 PM 06-26-02
低q輸啦南韓......

返回主題版面