Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-03-05, 11:26 AM   #1
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
彼氏彼女的事情.......結局篇........後會有期

我沒追開只是想通知

不分男女都是適合看..............

此篇文章於 05-06-05 10:49 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 11:29 AM   #2
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
最終話來的 ^^
基本上已經過了戲肉, 結局篇完全地是happy ending地推進...

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 12:00 PM   #3
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
我想問問~
動畫版~
一共係幾多集喔~~~
IamO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 12:00 PM   #4
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
終於完la...有d唔捨得tim

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 12:12 PM   #5
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

註冊日期: Sep 2004
彼彼既強項係將本來好平凡既事情寫得好生動,甚至唔使出任何第三者故事一樣咁精彩
(唔計芝姬同一馬)

可惜個故事由有馬老母出黎開始已經走火入魔,誇張到有d似某台連續劇,冇左以前果種寫實

Strawberry Panic! : What hurts the most﹙淚
http://www.youtube.com/watch?v=Z7VRY...eature=related
貝黑萊特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 12:13 PM   #6
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
引用:
作者: IamO
我想問問~
動畫版~
一共係幾多集喔~~~
26話,講到漫畫版一半

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 12:23 PM   #7
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 貝黑萊特
彼彼既強項係將本來好平凡既事情寫得好生動,甚至唔使出任何第三者故事一樣咁精彩
(唔計芝姬同一馬)

可惜個故事由有馬老母出黎開始已經走火入魔,誇張到有d似某台連續劇,冇左以前果種寫實
不過有馬老頭子出現後又好睇番

舊 05-03-05, 01:09 PM   #8
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
淨係睇過小部份o既動畫版....

舊 05-03-05, 01:18 PM   #9
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
乜雪野果樣畫到咁嫁............

有始有終的確是好事

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 01:33 PM   #10
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
以前睇動畫版覺得好好睇...
但係因為漫畫未出完...所以動畫都停左...

真係幾想睇下個結局...

如果依家一個麻甩佬落去漫店租..唔知會唔會比人奇視呢... a
魚伕 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 06:03 PM   #11
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

引用:
作者: 魚伕

如果依家一個麻甩佬落去漫店租..唔知會唔會比人奇視呢... a
驚咩,大把男生睇呢套野

Strawberry Panic! : What hurts the most﹙淚
http://www.youtube.com/watch?v=Z7VRY...eature=related
舊 05-03-05, 06:06 PM   #12
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

引用:
作者: RPG之鬼
不過有馬老頭子出現後又好睇番
有馬老母出左無耐後我就就停左睇了

舊 05-03-05, 06:09 PM   #13
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
我淨係睇左動畫版...如果動畫版可以做埋落去就好, 因為真係好好睇...
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 06:16 PM   #14
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
早點完係好事..
人物越來越走樣.. 又畫到個仔同老豆一樣樣.. 搞到我好似睇小說咁..

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 08:02 PM   #15
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:

我見個麻甩佬面前看本漫畫書(地鐵)

舊 05-03-05, 09:07 PM   #16
kurama
Game Master
美食獵人

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 貝黑萊特
有馬老母出左無耐後我就就停左睇了
我都係,有馬篇太沉,結果停咗追~
我還是喜歡雪野篇,始終跟校園有關,真實感大啲,平凡得嚟有點感動。而且有啲位真不錯,例如從有馬、雪野不同的角度看第一次約會,很好笑呢!

舊 05-03-05, 10:35 PM   #17
Robot-12412
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
頭post個人......係雪野?
完全係第二個人咁樣
Robot-12412 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 10:42 PM   #18
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
終於都完啦.套漫我覺得真係幾好.有始有終,劇情應該全部都係順勢流暢咁寫落去.

引用:
作者: kurama
我都係,有馬篇太沉,結果停咗追~
我還是喜歡雪野篇,始終跟校園有關,真實感大啲,平凡得嚟有點感動。而且有啲位真不錯,例如從有馬、雪野不同的角度看第一次約會,很好笑呢!
有馬編 劇情幾沉重下冇乜可能輕鬆交代.

講有馬家族果度幾悶下,雖然交代左有馬總一郎點解會被佢阿媽欺負同鋪排佢老豆出場,但什麼 怜司

總司 D名攪到亂晒.

另外我幾鍾意作者改 雪野 同 有馬 形象來表達佢地成長.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 11:02 PM   #19
Astaroth
Moderator
上善若水

我反而中意有馬篇喎~沉重d好睇d~

學海無涯,回頭是岸
舊 05-04-05, 04:44 PM   #20
gogoghost
Senior Gamer

我想問即係完左未呀?
睇漫畫睇到第20期...都好似冇咩野再講喇wor?
gogoghost 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-05, 07:29 PM   #21
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: gogoghost
我想問即係完左未呀?
睇漫畫睇到第20期...都好似冇咩野再講喇wor?
講到20期時
已經話要結婚
21期應該完到掛(冇追連載)
唔知會唔會用生仔做ED(睇開渡瀨的有唔少都係咁樣)

舊 05-04-05, 08:42 PM   #22
Roger-YuGi
Crazy Gamer
K-COSMOS

我都淨係睇左動畫版
有D想buy漫畫,但係個Cover太少女 feel la.........
Roger-YuGi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-05, 07:42 PM   #23
Astaroth
Moderator
上善若水

咁佢都算係少女漫...

學海無涯,回頭是岸
舊 05-05-05, 07:51 PM   #24
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:

我都有追開幾套少女漫
水果籃子 同埋滿月
我覺得無乜問題喎 b

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-05, 11:01 AM   #25
Madoka
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
總共是不是102 Act?