Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 
體育版>希望英格蘭出局,請入來簽個名
楊威利 11:31 PM 06-14-02
我唔係好鍾意丹麥,但都希望佢踢低英格蘭!!!!!!!!!!:-)

英格蘭~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~出局~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)
小嘉 11:35 PM 06-14-02
楊威利兄你真係好抵死姐:-)

小弟支持:-)
搖搖 11:36 PM 06-14-02
我只係想睇好波~
Bell2k 11:42 PM 06-14-02
英格蘭出局咪有好波睇law
samug 11:47 PM 06-14-02
我都支持:-)
子貓物語hihi 11:48 PM 06-14-02
我都支持
RX-93 12:01 AM 06-15-02
英龜一定出局!
Samuel 12:02 AM 06-15-02
出硬局啦 英格蘭
烈火戰車 12:02 AM 06-15-02
我支持DENMARK的湯馬遜
sugihara 12:03 AM 06-15-02
我淨係想睇日本捧盃:-)
人仔貓 12:13 AM 06-15-02
作者: :
Originally posted by 究極之普通人 :
我只係想睇好波~
乜唔係[靚仔] 等於 [出名] 等於 [好波]咩 ~?

我其實都幾驚呢個世紀惡夢會發生…
…「英格蘭螺世界盃冠軍」……
因為依家佢既[棍氣]真係好強……

如果決賽係[德國 對 英格蘭]…
我諗我除左會罷睇外,
仲會爆左D電錶/話房拆走晒D有線放大/分線器…
跟手到D酒吧大叫火燭、報警話有人賭波……
小嘉 12:21 AM 06-15-02
Originally posted by 人仔貓 :
乜唔係[靚仔] 等於 [出名] 等於 [好波]咩 ~?

我其實都幾驚呢個世紀惡夢會發生…
…「英格蘭螺世界盃冠軍」……
因為依家佢既[棍氣]真係好強……

如果決賽係德國 對 英格蘭…
我諗我除左會罷睇外,
仲會到D電錶/話房拆走晒D有線放大/分線器…
跟手到D酒吧大叫火燭、報警話有人賭波……
咁激:-)
boy 12:25 AM 06-15-02
英格蘭!!!!!!!!聽日輸波,返英國吧~~~~:-)

最好beckham紅牌離場~~~~:-)
Kamihara 12:35 AM 06-15-02
英格蘭贏呀~~~~~
如果出左局就無野好睇架喇~
人仔貓 12:39 AM 06-15-02
Originally posted by Kamihara :
英格蘭贏呀~~~~~
如果出左局就無野好睇架喇~
[靚仔] 等於 [出名] 等於 [好波]萬歲~!
赤武神 12:40 AM 06-15-02
支持!!!丹麥幫我報仇:-)
Kamihara 12:44 AM 06-15-02
Originally posted by 人仔貓 :

[靚仔] 等於 [出名] 等於 [好波]萬歲~!
我唔係鍾意佢D靚仔喎,只係因為鍾意佢的殖民地統治,比中國現在搞到「立立」亂好:-) 仲有,那些阿根廷的擁護者,唔該收一收聲先啦,我地仲記得十六年前那"The hand of God"架!!:-)
cinimod 12:56 AM 06-15-02
我捧巴西,等巴西攪掂佢啦!
人仔貓 01:06 AM 06-15-02
Originally posted by Kamihara :
我唔係鍾意佢D靚仔喎,只係因為鍾意佢的殖民地統治,比中國現在搞到「立立」亂好:-) 仲有,那些阿根廷的擁護者,唔該收一收聲先啦,我地仲記得十六年前那"The hand of God"架!!:-)
係呀~
我都好鍾意英國祖先屠殺日耳曼民族
侵佔他人領土稱皇既輝煌歷史啊~

仲有晌二次世界大戰中
協助把加沙地帶撥歸以色列
繼續令巴勒斯坦人有國籍但無國土
而長期陷入戰爭中
英國亦功不可沒呢~

P.S. 我鐘意既係打[Enjoy足球]既全線非洲國家隊~
雖然大部份依家已經出局……
RX-93 01:08 AM 06-15-02
咁又點? 球証無判都冇計. 況且我係捧呢兩屆o既阿根廷,仲炒番d舊野講. 好悶.
Kamihara 01:18 AM 06-15-02
Originally posted by RX-93 :

咁又點? 球証無判都冇計. 況且我係捧呢兩屆o既阿根廷,仲炒番d舊野講. 好悶.
RX-93??:-) 你仲喺度?:-)
RX-93 01:21 AM 06-15-02
你都係度啦. 而家中午之嘛. :-)
人仔貓 01:36 AM 06-15-02
Originally posted by Kamihara : 我地仲記得十六年前那"The hand of God"架!!:-)
如果係一個真正熱愛足球既球迷…

對於馬勒當拿既印象...
除左一定記得佢既[上帝之手]外…

最深刻的卻應該係
佢永遠出人意表既靈巧腳下功夫、
變速驚人既盤扭過關、
勁!彎!準!兼備
高碧咸何止十班既自由球直接攻門、
交叉後腳斬波……等等
那些暫無來者既精湛球技……

如果係一個真正熱愛足球既球迷…
自護軍司令 01:42 AM 06-15-02
べっちゃん加油:-)
赤武神 03:08 AM 06-15-02
除了馬哥的上帝之手好波外...第二球中場開始扭~~最後扭埋三個後衛
再扭埋龍門射入....咁都唔"書"得心服口服??
好懷念馬哥拍風之子的片段~~~94年可惜對瑞典又係冇得出場(風之子)
1 2 3 4 5 

返回主題版面