Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-13-02, 08:32 PM   #1
老野一個
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
有冇人想比利早死早著

佢一日唔死就會有更多隊伍比佢咒死
比利~~~~~~~~~~
你快死la~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-02, 08:34 PM   #2
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

註冊日期: Jan 2002
足球之神有那麼容易死嗎?
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-02, 09:55 PM   #3
。一。
Insane Gamer
@\./@

你地覺唔覺佢係知自己衰架
唔估巴西o既佢條友
。一。 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-02, 10:03 PM   #4
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
如果4年後重係到,佢tip邊隊,全部身家買果隊首圈出局

舊 06-13-02, 10:12 PM   #5
諸星 當
Junior Member
無無謂謂人一個

引用:
Originally posted by 。一。 :
你地覺唔覺佢係知自己衰架
唔估巴西o既佢條友
如果無記錯,94佢都好似無貼巴西!!

能打,裝作不能打;
要打,裝作不要打。
孫子用此行兵,俺卻用此為人。
諸星 當 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-02, 11:14 PM   #6
God of Gamer
沉默是金

佢有冇講過英介蘭

舊 06-13-02, 11:35 PM   #7
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by PENNYKKS :
佢有冇講過英介蘭
我希望佢冇 !!!!!!!!!!!!!!!

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 01:40 PM   #8
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

94果屆佢話睇好哥倫比亞捧盃,
點知第一隊被踢出局就係佢.....
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 06:02 PM   #9
烈火戰車
FullThrotle

咁又唔好咁講,話晒都係球王
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 06:18 PM   #10
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
最新消息,比利忍唔住開口貼祖國...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 08:40 PM   #11
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 楊威利 :

我希望佢冇 !!!!!!!!!!!!!!!
佢應該要貼~~~~
真係........明燈...........
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 09:19 PM   #12
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
又中一隊..呵呵

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 09:24 PM   #13
koyasu