Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>下一支可能不能進入16強既強旅
integrator 06:35 PM 06-12-02
可能會係意大利...
各位黎睇下G組既排行榜

1 墨西哥 2戰2勝 得3 失1  6分
2 意大利 2戰1勝1負 得3 失2  3分
3 克羅地亞 2戰1勝1負 得2 失2  3分
4 厄瓜多爾 2戰2負 得1 失4  0分

之後意大利會對墨西哥,克羅地亞對厄瓜多爾
如果意大利贏唔到墨西哥,而克羅地亞又贏到厄瓜多爾既話(克羅地亞對厄瓜多爾呢場,基本上我覺得克羅地亞勝算甚高),意大利就係咁先.....又要book定機票
(意大利fans唔好打我 )
烈火戰車 06:41 PM 06-12-02
我也認為是意大利
老野一個 06:51 PM 06-12-02
葡萄牙
integrator 06:57 PM 06-12-02
葡萄牙被踢出局既機會都中等.....
呢隊又係一定要win先有機會晉身16強,和波都唔得(美國好大機會贏波蘭)
希望佢唔好再好似上次對美國咁啦
小嘉 06:59 PM 06-12-02
如Italy出唔到綠小弟要自盡
柔情蓋月天-陸小鳳 07:02 PM 06-12-02
作者: :
Originally posted by 小嘉 :
你俾晒你D遺產我先好死住呀
sugihara 07:08 PM 06-12-02
今日有老野切左,聽日到你自盡...
cloud 07:13 PM 06-12-02
希望O吾好LA!!要有d STRONG COUNTRY SIN好睇!!!!!!!!!:glee:
cinimod 07:14 PM 06-12-02
如果跟住連意大利、葡萄牙雙雙出唔線,加埋呢兩日既法國阿根庭,D十六強既戲碼真係縮晒水。〔都已經無計唔入圍既荷蘭〕

唔通今年既世盃又係由未拎過盃既贏?
小嘉 07:14 PM 06-12-02
Originally posted by sugihara :

今日有老野切左,聽日到你自盡...
烏鴉口
07:19 PM 06-12-02
今届不宜講呢類說話

返回主題版面