Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-03-02, 09:59 PM   #1
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
中國隊加油, 我支持你!

加油!! 加油!!

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-02, 11:21 PM   #2
誘肉毛球
Ultimate Gamer
哈雷小子...

希望中國隊有好表現啦!:fish:
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-02, 11:48 PM   #3
nerv173
Game Master

希望有人肖俊光上身,射出反動蹴速迅炮
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 02:40 AM   #4
老野一個

馬明宇

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 09:32 AM   #5
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
無論結果怎樣, 我們都會支持你

起來 不願做奴隸的人們
把我們的血肉築成我們新的長城
中華民族 到了最危險的時刻
每個人被迫著發出最後的吼聲
起來~ 起來~~ 起來~~~~~
我們萬眾一心 冒著敵人的炮火
前進~ 冒著敵人的炮火
前進~ 前進~~ 前進進~~~~~

馬明宇 雖然差, 但今日無論佢踢 air, 踏波車, 我都會支持你

此篇文章於 06-04-02 09:36 AM 被 t-cup 編輯。
t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 09:46 AM   #6
fire
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
好想睇呀,不過要開工...
只可以在 netvigator 睇即時賽果...

to 茶杯:
你真系變o左做Lunar星人la...
fire 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 10:06 AM   #7
t-cup
Moderator
CD-ROM

fire :

> 你真系變o左做Lunar星人la... [/QUOTE]

我打緊 lunar2, 非常正呀~~ 先謝你啦

今日 港台 1 台 2:30 p.m. 直播 (但要用收音機, 網上冇直播), 要睇賽果
http://www.fifaworldcup.com 開個 windows 入波會有聲提你

舊 06-04-02, 10:39 AM   #8
fire
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
to 茶杯:
多謝報料 !
感謝你 !
fire 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 12:11 PM   #9
C-law
大Law友=﹏=

註冊日期: Jan 2002
中國人唔支持中國人, 唔算係中國人...

舊 06-04-02, 12:47 PM   #10
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
C組中國o既對手以哥斯達黎加係最弱,如果贏唔到,對巴西或土耳其更加冇希望,所以呢場中國一定要贏,贏呀~~~~~~~~~~~~

舊 06-04-02, 01:19 PM   #11
宮本茂
Game Master
宮本博士

學阿叔話齋
今場五五波....
不過始終希望中國隊會贏...
中國隊加油...中國隊加油...中國隊加油...
毌忘六四...愛民主..愛自由...
宮本茂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 01:44 PM   #12
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
Originally posted by 宮本茂 :
學阿叔話齋
今場五五波....
不過始終希望中國隊會贏...
中國隊加油...中國隊加油...中國隊加油...
毌忘六四...愛民主..愛自由...
通常口中常提 民主, 自由, 都唔係真正擁護民主自由的人

舊 06-04-02, 02:00 PM   #13
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by 茶杯老人 :

通常口中常提 民主, 自由, 都唔係真正擁護民主自由的人
以你的纙輯推論...
通常口中常提中國會贏波的人,都唔係真係擁護中國隊的人!
舊 06-04-02, 02:15 PM   #14
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
中國隊加油
贏呀~~~
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 03:19 PM   #15
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:

以你的纙輯推論...
咪窒得咁應啦
itcwai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 03:38 PM   #16
LarSing
Account Locked
潛艇基地49號

中國隊~~~!!! 喎~~~~~~~~~~!!!!
LarSing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 04:15 PM   #17
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
以你的纙輯推論...
我唔係擁護中國隊, 你睇我估波膽, 我估 哥斯達黎加 鸁一球~ 如果哩隊叫做 馬來西亞, 同一堆人, 我絕對唔會理佢! 我意思係你唔好好似o的垃圾會班 pk 咁, 乜都民主自由, 但得把口, 剩用口講民主自由冇用, 你咁識得o向哩度講民主自由, 你有冇去爭取過先?!

而家入o黎講波, 你走入o黎講民主自由, 九唔搭八... 哩度體育版, 講民主, 講自由.. 得! 但唔該唔好咁無聊走入o黎講, 要講去 清談館 講飽佢

唔好學埋 泰坦斯兵 九唔搭八o的衰o野

舊 06-04-02, 04:30 PM   #18
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by 茶杯老人 :

我唔係擁護中國隊, 你睇我估波膽, 我估 哥斯達黎加 鸁一球~ 如果哩隊叫做 馬來西亞, 同一堆人, 我絕對唔會理佢! 我意思係你唔好好似o的垃圾會班 pk 咁, 乜都民主自由, 但得把口, 剩用口講民主自由冇用, 你咁識得o向哩度講民主自由, 你有冇去爭取過先?!

而家入o黎講波, 你走入o黎講民主自由, 九唔搭八... 哩度體育版, 講民主, 講自由.. 得! 但唔該唔好咁無聊走入o黎講, 要講去 清談館 講飽佢

唔好學埋 泰坦斯兵 九唔搭八o的衰o野
我都唔係入黎講民主,自由...
這是我個人支持中國隊的口號...係唔係唔得先..
茶杯唔好咁敏感啦....你知我根本唔係咁的意思..
請你唔好提泰坦斯兵..你提佢個名仲九唔搭八...:loco:
舊 06-04-02, 04:32 PM   #19
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
輸左

舊 06-04-02, 05:35 PM   #20
誘肉毛球
哈雷小子...

引用:
Originally posted by Yo Yo Kit :
輸左
仲有機會出線的...
就係和巴西
和勝土耳其...

2:0...
唔算輸得太難睇
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 05:40 PM   #21
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
講真,第一次踢細界盃就入到十六強,我覺得係冇可能
佢地入到波,冇比人大炒我都覺得幾好嫁喇(好似98年既日本)
希望佢地可以手羅到分啦~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:14 PM

手機版 | APP版