Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 學術文化綜合研討區

主題工具 顯示模式
舊 08-11-09, 11:54 PM   #1
i611i
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
免入息擔保人一問...緊急...

後日正想去申請,但我擔保人得番上個月既糧單,出糧又係入票...佢又冇入職證明文件...請問仲可以填d咩
i611i 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 01:13 AM   #2
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: i611i 查看文章
後日正想去申請,但我擔保人得番上個月既糧單,出糧又係入票...佢又冇入職證明文件...請問仲可以填d咩
unqualified!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 01:16 AM   #3
i611i

引用:
作者: KIM 查看文章
unqualified!
咁大件事想問mpf 有keep住3個月以上供款記錄可以嗎???同埋佢除左上個月糧單,仲有一d幾個月前既糧單,都係同一間公司
舊 08-12-09, 01:31 AM   #4
KIM
GAF足球隊金虎拾號

擔保for咩先?
其實基本的最近3個入息證明外, 仲有其他因素的~

舊 08-12-09, 01:44 AM   #5
i611i

引用:
作者: KIM 查看文章
擔保for咩先?
其實基本的最近3個入息證明外, 仲有其他因素的~
擔保人,其實係我借免入息讀書時,如果第時唔還,佢就會幫我還(唔知算唔算答左....)其他要既資料我全數都可以提供到,係差呢樣,最麻煩係我朋友佢係支票出由佢公司d人入數,所以薄上應該唔係寫salary
舊 08-12-09, 01:45 AM   #6
KIM
GAF足球隊金虎拾號

哦~~~毒書呢D我又唔知了~~~可能放寬好多的~~~!

舊 08-12-09, 01:46 AM   #7
usayarE
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
稅單
或者照畀個張上個月既糧單佢
佢話唔得先同佢講你個情況
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 01:49 AM   #8
i611i

引用:
作者: usayarE 查看文章
稅單
或者照畀個張上個月既糧單佢
佢話唔得先同佢講你個情況
to kim: 原來你誤會左不過都唔該哂你先~

to usayarE:問過個邊d人,檬佢又話照交,好似求其應我我咁就算..最衰我朋友佢未達交稅要求唔係都唔駛咁煩,即管試下吧...
舊 08-12-09, 02:05 PM   #9
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
話到明免入息審查, 就梗係唔使比糧單果d
我申請果陣都無比過

舊 08-12-09, 06:10 PM   #10
i611i

引用:
作者: Hallucino 查看文章
話到明免入息審查, 就梗係唔使比糧單果d
我申請果陣都無比過
擔保人 wo?咁你比左咩??

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日劇] 「コード・ブルー 2nd season」丨(山下智久 戸田恵梨香 新垣結衣 主演) money Neo Entertainment TREND 248 03-28-10 03:47 PM
瀏覽器出現嚴重安全漏洞 微軟緊急更新 tallken 手機資訊/電腦軟硬討論 42 12-21-08 01:57 AM
(緊急救命)作文問題 加量熱狗 學術文化綜合研討區 9 10-14-08 06:04 PM
緊急...西鐡...輕鐡..一問....thx boycym ~清談館~ 8 08-31-08 11:05 AM
[飲食新聞] 內地採緊急措施保食品運送 Abale~姬絲汀小美 飲食版 2 01-27-08 03:54 PM

現在的時間是 10:34 AM

手機版 | APP版