Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-15, 05:22 PM   #1
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
街機音Game $2 一首歌係正常價

呢隻Game 當你50石回體打到3首
都係 $1.3 一首

當音Game 玩既唔貴啦

引用:
作者: reiyaw 查看文章
(基本)免費手遊幾時有靠實力取勝既錯覺...?
唔打排名 自high 既你理得人啫 a

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-15, 05:23 PM   #2
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 一小英口 查看文章
街機音Game $2 一首歌係正常價

呢隻Game 當你50石回體打到3首
都係 $1.3 一首

當音Game 玩既唔貴啦
都係既...

但當有得免費回氣就會覺得比錢打好犯賤架啦
街機無得回 XD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-15, 05:26 PM   #3
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: 一小英口 查看文章

唔打排名 自high 既你理得人啫 a
唔好誤會 我都係回佢果句人地斷combo都贏佢果句
我自己就長年P 本家同Million Live都有玩 不過無入過錢衝ranking
已經係平常心狀態

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-15, 05:34 PM   #4
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: reiyaw 查看文章
唔好誤會 我都係回佢果句人地斷combo都贏佢果句
我自己就長年P 本家同Million Live都有玩 不過無入過錢衝ranking
已經係平常心狀態
呢邊對戰點計分都未知既
課完金有優勢係正常可接受
但音GAME來講可以做得公平少少 例如每斷一次扣兩萬分(最多扣5次)
你課再多 斷COMBO而人地FC都有機會輸
咁樣對兩邊都好 重課要練下歌 微課零課都有點希望嬴下對面

平常心玩都係好事 衝RANKING老實講我都唔會走去比錢衝
但都唔想要對戰時有太大挫敗感
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 06:19 AM

手機版 | APP版