Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LI
寫輪眼 08:29 AM 07-03-12
占士 帝已聖
風音 08:30 AM 07-03-12
海外第2聖帝
b_boy 09:28 AM 07-03-12
ろうこオワタか。
水系ダメ低下
武力上昇-1
効果時間短縮

初期の狼顧 +3 +4 +6 +7 +9 +10 9c
 今の狼顧 +2 +3 +5 +7 +9 +11

序盤が完全に死んだな 水の方は-1確殺位で許してもらえるだろうか

FROM 2CH
消息未証實
無題 09:40 AM 07-03-12
作者: b_boy:
ろうこオワタか。
水系ダメ低下
武力上昇-1
効果時間短縮

初期の狼顧 +3 +4 +6 +7 +9 +10 9c
 今の狼顧 +2 +3 +5 +7 +9 +11

序盤が完全に死んだな 水の方は-1確殺位で許してもらえるだろうか

FROM 2CH
消息未証實
中就應該下修
一埋專打廚DECK既又要轉DECK~
6eo 10:05 AM 07-03-12
很好唔使再見到狼顧
唔該大蛇矛張奐逢紀張翼都改改佢丫

作者: 無題:
中就應該下修
一埋專打廚DECK既又要轉DECK~
大把人上上個VER練兵, 上個VER狼顧啦...
睇下今個VER又有咩廚Deck佢地咪打咩囉, 放心喎每個ver都實有廚deck
GUSTAV 10:06 AM 07-03-12
作者: iamleoluk:
很好唔使再見到狼顧
唔該大蛇矛張奐逢紀張翼都改改佢丫

睇下今個VER又有咩廚Deck佢地咪打咩囉, 放心喎每個ver都實有廚deck
改埋機略強兵荀灌啦

j翼好似有改 變左+4
鬼哥是god 10:40 AM 07-03-12
作者: 風音:
まゆまゆ
另一張唔見左就引退都得啦
有乜所謂, 本身無俾月費. 再開張新IC欺壓眾生好快打上

鐵腕24我都估緊係唔係
可能唔係聖帝,..係天帝代打.

作者: GUSTAV:
改埋機略強兵荀灌啦

j翼好似有改 變左+4
機略強兵荀灌 <-即係個副DECK改弱3隻? 你有無咁憎副DECK呀

張翼, 係WIKI我都睇到, 但可信度就...
6eo 10:45 AM 07-03-12
作者: GUSTAV:
改埋機略強兵荀灌啦

j翼好似有改 變左+4
very nice

強兵改短1c好啦唔該wwwww
荀血冇咩好改啦wwwwwwwwwwwwwwwwwww

呢排狀態幾好keep到14勝以上仲諗住試下衝100
希望轉ver唔好太大影響
鬼哥是god 10:48 AM 07-03-12
very nice

呢排狀態幾好keep到14勝以上仲諗住試下衝100
希望轉ver唔好太大影響

準皇帝!
石原夏織 10:49 AM 07-03-12
兩邊都讓兵法
我fd打再起以為兵增

機略打佢個副... 逢紀煩到嘔
不過佢劉備用車輪好d, 太多憂國計
佢個再起位真係迷
LR猫 11:23 AM 07-03-12
逢紀無罪
zeroorz 11:31 AM 07-03-12
如果無改過既話應該玩張奐皇甫嵩逢紀曹皇后:(
1.5槍唔知劉備定大進軍好,我需要大進軍_推.......
b_boy 11:38 AM 07-03-12
消息未証實, 張奐NOW 10C
xephon 11:40 AM 07-03-12
作者: zeroorz:
如果無改過既話應該玩張奐皇甫嵩逢紀曹皇后:(
1.5槍唔知劉備定大進軍好,我需要大進軍_推.......
正路劉備,但可以不動輪。
如果大進軍不如神術換皇甫嵩
zeroorz 11:40 AM 07-03-12
真係既話就未諗到玩乜好了...雖然買張孫尚香番黎應該唔錯:(
作者: xephon:
正路劉備,但可以不動輪。
如果大進軍不如神術換皇甫嵩
不動輪驚傷害計,神術太細力:(能力值都係決起號令好啲..同埋我覺得我有大槍會打得好啲,馬同弓成日用到唔知點咁
xephon 11:42 AM 07-03-12
oh!我既張老大,咁應該下個version最好用是決理加速又大力
kev00269270 11:50 AM 07-03-12
如果激勵同谷利都冇改就玩佢好了
xephon 11:51 AM 07-03-12
作者: zeroorz:
真係既話就未諗到玩乜好了...雖然買張孫尚香番黎應該唔錯:(

不動輪驚傷害計,神術太細力:(能力值都係決起號令好啲..同埋我覺得我有大槍會打得好啲,馬同弓成日用到唔知點咁
其實張爺爺4智都已經怕傷害計了,但你有憂謀,可以補不足。
但前提要先手
鬼東東 12:34 PM 07-03-12
唔好再搞我至高就ok
個次同c.c.大打,我明明head緊城血,我孫靜想叉下電、叉咗2c、佢隻孫策先係我面前叉、都快過我
結果:P
鬼哥是god 12:36 PM 07-03-12
作者: 寫輪眼:
占士 帝已聖
SEARCH 到佢套昇格片了
中二聖帝勁

http://www.youtube.com/watch?v=Pwu_H...1&feature=plcp
6eo 01:15 PM 07-03-12
作者: 鬼哥是god:
SEARCH 到佢套昇格片了
中二聖帝勁

http://www.youtube.com/watch?v=Pwu_H...1&feature=plcp
贏漢4

lm番去睇先
Chitose1987 01:27 PM 07-03-12
10C 張奐都仲係勁

16c 係廚
6eo 01:48 PM 07-03-12
作者: Chitose1987:
10C 張奐都仲係勁

16c 係廚

之前+4/6/8 都勁其實
係2cost有國神先冇人用佢

新ver狼顧漢4都收皮

機略荀血聽聞近乎冇改
係強兵短左得番19c
石原夏織 01:52 PM 07-03-12
nico有片。。強兵加四20c?機略6.5c荀血7c?
神託之前幾長
賢弱麻矢13c10頭
賢弱強滅9c+8
戰騎6.5 7.5
大喝一隻加二三隻有雷。不過喝司馬2c行得???
海野藻屑 02:01 PM 07-03-12
張奐我數到係9C睇錯?
蛇矛挑釁個效果好似短左好多
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面