Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 
Mac 討論區>Mac 討論版成立!(a.k.a. I'm a Mac 報到/愛機申報區)
tallken 09:20 PM 05-11-09
作者: ;天空7761390:
係屋企做野用 

勁快

係 PS 整到個flie 成 4gb 幾都行得好順 
cong. 天空
最後選了那一款mon
天空 04:17 AM 05-12-09
作者: tallken:
cong. 天空
最後選了那一款mon
...........
最失敗係個mon
本來想用佢個 22 吋 lcd
點知己經停產........個 28定30吋又超貴
LED MON 係靚
不過反哂光,我用黎做野一定唔得

最後買左個 dell..........
真係。。。。。唔夠型囉!!!!

不過真係好平好低用‵。。。。
遲d pc 換 mon 都買番個 dell
tallken 06:34 AM 05-12-09
作者: 天空:
...........
最失敗係個mon
本來想用佢個 22 吋 lcd
點知己經停產........個 28定30吋又超貴
LED MON 係靚
不過反哂光,我用黎做野一定唔得

最後買左個 dell..........
真係。。。。。唔夠型囉!!!!

不過真係好平好低用‵。。。。
遲d pc 換 mon 都買番個 dell
想問
LED MON 反哂光是指個黑色邊位,定係全個面都反光?
另外 你買個dell mon 是不是 S-IPS Panel呢?
QLAH 08:28 AM 05-12-09
用左5,6年mac~~
最近買左新機
入黎報到

Model Name: Mac Pro
Model Identifier: MacPro4,1
Processor Name: Quad-Core Intel Xeon
Processor Speed: 2.26 GHz
Number Of Processors: 2
Total Number Of Cores: 8
L2 Cache (per core): 256 KB
L3 Cache (per processor): 8 MB
Memory: 12 GB

多多指教
使唔使咁勁...
tallken 08:40 AM 05-12-09
作者: QLAH:
使唔使咁勁...
如果用photoshop來執相,這個spec.又真係幾好
天空 03:35 PM 05-12-09
作者: tallken:
想問
LED MON 反哂光是指個黑色邊位,定係全個面都反光?
另外 你買個dell mon 是不是 S-IPS Panel呢?
LED MON 個玻璃面反得真係幾勁!!!

Dell UltraSharp™ 2408WFP 24
24吋 ~~~ 5千都唔駛
d色又幾準 
ok la

to QLAH~~~~
我都係迫不得己咋 
usayarE 03:49 PM 05-12-09
LED MON 個玻璃面反得真係幾勁!!!

Dell UltraSharp™ 2408WFP 24
24吋 ~~~ 5千都唔駛
d色又幾準 
ok la

to QLAH~~~~
我都係迫不得己咋 
咿,咁岩既
我都想買個Dell UltraSharp™ 2408WFP 24來打機
因為找唔到其他質素好又有色差輸入的mon...
不過係嫌佢貴左少少
天空 09:12 PM 05-12-09
作者: usayarE:
咿,咁岩既
我都想買個Dell UltraSharp™ 2408WFP 24來打機
因為找唔到其他質素好又有色差輸入的mon...
不過係嫌佢貴左少少
我用緊
覺得 ok

用黎打機就唔知喇 
安東尼さん 10:38 PM 05-12-09
我用緊
覺得 ok

用黎打機就唔知喇 
我唔夠錢,諗住買22吋果個Ultrasharp算,
應該都唔差吧
天空 01:55 PM 05-13-09
作者: 安東尼さん:
我唔夠錢,諗住買22吋果個Ultrasharp算,
應該都唔差吧
22吋果個Ultrasharp差唔差就唔知喇 

我用緊個個都係人地价紹 
WonderJimmy2 11:06 AM 05-18-09
報到。

15" MBP unibody,自加HDD/RAM到500/4G。
布甸 02:10 PM 05-18-09
終於換左新機 Mac Mini + 4G ~
Anson225 12:10 AM 05-19-09
just ordered a MBP 2.4GHZ.... hopefully can get my hands on this week
Anson225 05:45 PM 05-21-09
終於到手
新人1個咩都唔識 請多多指教!
天空 07:37 PM 05-22-09
公起哂

多左人用mac真開心
Strider 11:30 PM 05-29-09
全新手今日落左order買macbook 了
2.4 o個部, 打算之後自己加ram, 版友們有冇咩好建議?

我都係睇佢有rebate先出手...仲要係拜託在學既家人

請各位多多指教!

ipod 3rd gen -6年了
iphon - 2個月
samson 09:04 PM 06-16-09
MacBook Pro 13.3" 到手!
^^" 報到
大情大性武大帝 09:55 PM 06-16-09
作者: Strider:
2.4 o個部, 打算之後自己加ram, 版友們有冇咩好建議?

請各位多多指教!

iphon - 2個月
七千幾抵玩…
Matamata 09:57 PM 06-16-09
作者: Strider:

請各位多多指教!

iphon - 2個月
作者: A HoManTin Work:
七千幾抵玩…
比多一千蚊有macbook pro喎
KUTAR# 11:19 PM 06-26-09
在台灣買左個Apple Wireless Keyboard

要成2800台幣, 好貴
同香港差成舊水
八仙果 02:44 PM 07-04-09
作者: KUTAR#:
在台灣買左個Apple Wireless Keyboard

要成2800台幣, 好貴
同香港差成舊水
我用緊有線的那個 (新版),
好方便,如果左右兩邊 USB 可以用埋 Card reader 或差電就正。
傻地 12:49 AM 07-26-09
新的 小白 使用者 , 請多多指教 ~
Misaki Taro 12:43 PM 08-02-09
想買macbook pro ....
有無人試過係百老匯買???
上網買好似等好耐.......
忍者 11:41 AM 08-29-09
報到
13" MACBOOK PRO 2.53GHz
tetsu 12:29 AM 09-21-09
新手加入
13" MacBook Pro 2.26 Ghz
1 2 3 4 5 6 7 

返回主題版面