Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
pet3 09:21 PM 01-24-15
作者: 埃及使者:
依家換既人少, 應該幾個鐘就拎得
http://mobile.discuss.com.hk/viewthr...p?tid=23736408
一小時完成
現在回復完了
埃及使者 09:42 PM 01-24-15
作者: pet3:
一小時完成
現在回復完了
不過少左人換
某程度上可以專注D換
2009 06:41 PM 01-25-15
6+跌落地裂咗右上角少少

攞去天才吧整要幾錢
yuhchan5 06:50 PM 01-25-15
作者: 2009:
6+跌落地裂咗右上角少少

攞去天才吧整要幾錢
我上個星期爆mon整左$8XX, 唔係換機,係換個mon only
2009 07:03 PM 01-25-15
作者: yuhchan5:
我上個星期爆mon整左$8XX, 唔係換機,係換個mon only
整幾耐
yuhchan5 07:12 PM 01-25-15
作者: 2009:
整幾耐
星期六 6點幾去,第二日晚就叫我去拎
2009 07:26 PM 01-25-15
作者: yuhchan5:
星期六 6點幾去,第二日晚就叫我去拎
你爆成點

睇其他人post有啲要千幾有啲九百幾
DevilElvis 02:43 AM 01-26-15
想問下街外有冇玻璃貼可以貼到full screen "全面" ga??

Thanks!!
DC 97 07:46 PM 01-28-15
ANDRIOD轉IPHONE~
WHATSAPP有冇方法可以過落IPHONE
ZlWS 03:16 PM 01-29-15
作者: DC 97:
NEVER
神龍 03:30 PM 01-29-15
作者: DC 97:
http://www.backuptrans.com/android-w...-transfer.html
比錢啦

個軟件預埋你出事, 會step by step教你點fix
幾個星期前搞掂咗老豆個部
X&Y 03:47 AM 01-30-15
神龍大個個係唯一方法
特別係厘期好多人AN>IP, 幫完朋友轉又幫親友轉
Gundam MK-2 03:27 PM 02-15-15
請教各位
iphone 6美國上鎖機,攞返香港有無辦法解除sim lock?
暉暉816 09:31 AM 02-16-15
作者: 神龍:
http://www.backuptrans.com/android-w...-transfer.html
比錢啦

個軟件預埋你出事, 會step by step教你點fix
幾個星期前搞掂咗老豆個部
尋日先用咗呢個software,但要理解當中步驟同嘗試至最終成功我搞咗日半
最後原來要等多大約20分鐘,期間唔好拔usb cable同close咗個software至得(個software會好似hang咗咁)

另外我有兩個小小用iphone的問題,
當係電腦itunes揀咗要同步相片到iphone,係咪只可以揀整個資料夾而不可以揀只同步當中的幾張相片?
另外如果有10個相片資料夾同步到iphone後,之後嗰10個相片資料夾的相都唔要,係咪要逐個夾揀唔同步並且揀刪除照片而冇方法可以一次過做?

Thanks!
bearkat 04:55 PM 03-08-15
將會入手apple watch
由手機版發出
貓太部 07:45 PM 03-09-15
作者: bearkat:
將會入手apple watch
由手機版發出
我都睇好iApple watch,覺得隻錶個設計好靚,但更期待佢既操作方式~
bearkat 10:55 PM 03-09-15
作者: 貓太部:
我都睇好iApple watch,覺得隻錶個設計好靚,但更期待佢既操作方式~
今晚睇直播
如果普通版唔太貴就會入!
由手機版發出
道化師_雪 09:18 PM 03-11-15
有冇人入得返app store ?
X&Y 10:58 PM 03-11-15
作者: 道化師_雪:
有冇人入得返app store ?
8.2後一直都DL唔到APPS
bearkat 11:46 AM 03-12-15
今朝無事啦
由手機版發出
kimtch 12:31 PM 03-12-15
5s 8.2 更新唔到APPS 表示無奈..
Dangerous-boy 01:47 PM 03-12-15
作者: X&Y:
8.2後一直都DL唔到APPS
作者: kimtch:
5s 8.2 更新唔到APPS 表示無奈..
6 plus、air 2兩部機更新了8.2後,都更新到apps
X&Y 06:20 PM 03-12-15
作者: Dangerous-boy:
6 plus、air 2兩部機更新了8.2後,都更新到apps
原來係尋日apple 內部server死dns死左大半日
依家正常返了.
now_loading 01:15 PM 03-21-15
Ipad 3更新左唔打機都好熱
凍檸茶 04:49 PM 04-09-15
up 咗上8.3
可唔可以刪咗iwatch 個app
我一定唔買
由手機版發出
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39  ... 最後

返回主題版面